- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Hayır ölümüne kanka olmamız şart değil tabi ki. Sadece aramızdaki sevgi saygı çerçevesi öyle kalsın istiyorum. Bir de benim eşim aileme çok uyum sağladı. Hep bir aradayken hiç bir problem yaşamıyoruz çok mutlu mesut bir aile tablomuz var. Yani şart değil tabi ama gelinimiz de bizle uyumlu olsa çok güzel olur. Yine de öncelik onların geçinmesi ve iyi olması... para konusunda asla istemem onlardan. Ki bu evlilik sürecinde kardeşim benden destek bekliyor ve seve seve yaparım... ufak kardeşim de annem babam vefat edince keşke bende kalmayı tercih etse. Ben baksam masrafları bende olsa hatta hep. O kadar düşkünüm. Ama herhalde haftaiçi bende h.sonu abisinde mi kalır artık bilemiyorum(tabi annem babam hayattayken onlarla kalacak hep)Bence böyle devam edin. Gereksiz yere samimiyet kurmaya çalışmayın. Kardeşinizle evleniyor diye sizin de ölümüne kankaniz olacak hali yok ya,bunca yıldan sonra.
Çıkan gerilimlerde genelde onun tarafinda olun, gerginlikler başladığında ortamı sakinleştiren taraf olun , sever zaten sizi.
Ayrıca kim kimin maaşını nereden bilsin ki? Bu neden sorun teşkil etsin? Ben çok yakın. Arkadaşlarım dışında hiçbir aile uyemin bile maaşını bilmem. Siz de soylemezsiniz olur biter. Ayrıca durumu çok iyi insanlar genelde ev - güzel model araba satın alırlar. haliyle aldıkları tüm para kredilere gider ve kıt kanaat geçinmeye çalışırlar.
Yani benim gözlemim bu yönde :) sizinkiler de hemen bir birikime baslarlar zaten, eşitlenirsiniz^^
Onlardan borç morc istemediğiniz sürece ya da ileride kardeş bakımında 'sen daha çok kazanıyorsun sen 2 x ver ben x vereyim' falan demezseniz zannetmiyorum bu sebeple en ufak bir tatsızlık çıkacağını
Gelinimiz buraya uye olsada beni anlatsaydi keske:)) hakiki gorumce nasil olur cumle alem okurdu:)) hahaha hic mutevazi olamiycam bu konuda:))
Noldiiiiii:))
Ne demişler, " GÖRÜMCE, GÖRMIYEYIM ÖMRÜMCE" ... sende buna uyuyor gibisinNoldiiiiii:))
Ne sandin:)) Dedim ya gelin keske anlatabilse kendisi diye :))Ne demişler, " GÖRÜMCE, GÖRMIYEYIM ÖMRÜMCE" ... sende buna uyuyor gibisin
Ne sandin:)) Dedim ya gelin keske anlatabilse kendisi diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?