eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Bir tek siz mi biliyorsunuz bu yönünü? Dini karıştırmayın birkez ya birkez rica ediyorum artik.

Aldır gitsin ne demek yaaa sanki tüy kıl aldırıyor.!!!
Boşanmak isteyen kadının korunmaması da ayrı bir dava!
Korunmamasini geçtim bosanmayi dusunuyorsun madem nasil birlikte olabiliyorsun madem biterecek raddesiniz sonra da olan daha anne karnındaki yavruya oluyor

Eski konusunu okudum konu sahibinin.
Eşiyle daha önce de sorunları varmış o sırada da nafaka işlemini falan düşünmüş...Anlaşılan pek de bir anlık bir karar gibi değil.
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.Eğer gerçekten bakamayacağınızı düşünüyorsanız bence aldırın.Doğurmak her şey değil.İlerisi de lazım...

Aldir demesi kolay ama bilmiyorsunuzki ilrde pisman olacagi biseye onayak oluyorsunuz benim ust katta bi teyzemiz oda durumu iyi degilmis ama son cpcugunu bakamam die aldirdi simdi cok ama cok pisman aglio surekli

Korunmadıklarını nereden biliyorsunuz?
Ben sadece hiçbir korunma yönteminin %100 koruma sağlamadığını biliyorum.

%1 lik dilimden bahsediyosanız eğer boşanmayı düşünen kadın her şekilde korunur. Aylardır bebek istememe rağmen bana gelen giden yok arkadaşı bulmuşsa da bu mucize ona aldır gitsin demek ne kadar doğrudur??

bu nedir ya herşeye günah günah diye bi hal oluyosunuz. sanki kendisi bilmiyo neyin günah neyin sevap olduğunu.
kadın istermi kendi çocuguna kıymayı. günahı sevabı bi yana bırakında kadına fikir verin.

Aldir demesi kolay ama bilmiyorsunuzki ilrde pisman olacagi biseye onayak oluyorsunuz benim ust katta bi teyzemiz oda durumu iyi degilmis ama son cpcugunu bakamam die aldirdi simdi cok ama cok pisman aglio surekli

Ya tamam da mesela benim de çevremde biri var.
Doğurdu ama bakmıyor.Misafir gibi sevip gidiyor.Altını falan hiç bir şeyini değişmiyor.Süt falan da alamıyor çocuk.Kucağına aldığını göremedim daha.Çalıştığından falan da değil evde oturuyor.Ama olmayınca olmuyor herhalde bazı şeyler.Annesiyle oturuyor o kadın bakıyor her gün o çocuğa...Bu da anne yani ? Bu da doğurdu o çocuğu ? Üstelik bir de kızı var ona da annesi bakmış kendi deyimiyle.Ben yapamam diyor bir de.Yapamayacaksan niye doğuruyorsun ?
Rızkı var bereketi var deyip insanları yapamayacakları şeylere sürüklemek çok saçma...Bunun kararını verebilecek olgunlukta biri konu sahibi üstelik daha önce de çocuk bakmış en iyi kararı kendisi verir.

Siz bebek istiyorsunuz ama olmuyor diye %1'lik dilimi küçümsemeyin.
Tek kesin çözüm ameliyatla tüpleri bağlatmaktır.
Evet boşanmayı düşünüyorsa birlikte olması garip ancak aynı evde yaşıyorlarsa, bütün kavgalara rağmen aynı yatağı paylaşıyorlarsa cinsellik de kaçınılmaz gibi.
Aldır gitsin demiyorum, sadece ben olsam ve boşanmayı gerçekten düşünsem, çaresiz bir evliliğim varsa aldırırdım.
En azından boşanmayı düşündüğüm için çocuk o an bana ayak bağı gibi gelir ve ne yapacağımı bilemezdim.
He keşke istemeyenler, bakamayacaklar çocuk sahibi olmasa/olamasa da bu hasretle yanıp tutuşanların olsa dünya daha güzel olurdu eminim.

hamileyken boşanan çok örnek var, eğer maddi manevi hazırsanız babasız bir bebek büyütmeye doğurabilirsiniz, ama hazır değilseniz bakamayacağınız çocuğu dünyaya getirmeden önce bir değil bin kere düşünün...

Eski konularınızı bilmiyorum ama tam boşanacakken böyle bir haber almanızda vardır bir hayır. Bebekler nasibiyle, bereketiyle, hayrıyla gelir. Hem bir çocuğunuz daha varmış onun hiç olmadığını düşünün vazgeçebilir misiniz ondan ?

arkadaşım, eşinle konuşup uzunca ve sakince düşünmeni tavsiye ederim o yavrunun annesi ve babası olarak sadce iknzn bileceği iş ama Rabbim böyle bir zamanda verdiyse nasip ettiyse yavrunu bnce vardır bi bildiği belkide yuvanızın devam etmesinin vesilesi olucaktır ve bastırarak söylüyorum o nasibi almayı biz bilirsek HER ÇOCUK NASİBİYLE gelir ...hakkında hayırlısı olsun

Neye karar verdin bilmiyorum ama esiniz de ailesi de ne kadar berbat olursa olsun o cana kıyılmaz.. İnan bana pişmanlığını ömür boyu yaşarsın..

Kesinlikle öyle bu konuda sizinle hemfikirim. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Ama konu sahibi eski konularında nafakadan falan bahsetmiş bu bile bile ladestir. Anlık bir karar değil anladığım kadarıyla olan yavruya olacak aldırsada doğursada. Sizcede biraz daha dikkatli olması gerekmezmiydi? Günümüzde ki doğum kontrl yöntemleri hiçte yabana atılacak cinsten değil.

"Çocuk bereketiyle gelir" lafını açlıktan ölen, soğuktan donan, parasızlıktan tedavi ettirilemediği için ölen çocuklara sormak lazım, onlar bereketlerini nerede unutmuşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…