Bir tek siz mi biliyorsunuz bu yönünü? Dini karıştırmayın birkez ya birkez rica ediyorum artik.Aldır diyenler;
Kim güzel bir şefaatle (iyilik yapılmasına) yardım ederse, ondan (o iyilikten) onun bir nasibi olur. Ve kim kötü bir şefaatle (günah işlenmesine) yardım ederse onun da ondan (o şerrden) bir payı olur. Ve Allah, herşeye mukayyet olandır (gözetendir). (Nisa/85)
Aldırmayın sakın.Ömür boyu vicdan azabı çeker,ahirette hesabını veremezsiniz.
Korunmamasini geçtim bosanmayi dusunuyorsun madem nasil birlikte olabiliyorsun madem biterecek raddesiniz sonra da olan daha anne karnındaki yavruya oluyorAldır gitsin ne demek yaaa sanki tüy kıl aldırıyor.!!!
Boşanmak isteyen kadının korunmaması da ayrı bir dava!
Korunmadıklarını nereden biliyorsunuz?Aldır gitsin ne demek yaaa sanki tüy kıl aldırıyor.!!!
Boşanmak isteyen kadının korunmaması da ayrı bir dava!
Korunmadıklarını nereden biliyorsunuz?
Ben sadece hiçbir korunma yönteminin %100 koruma sağlamadığını biliyorum.
Aldir demesi kolay ama bilmiyorsunuzki ilrde pisman olacagi biseye onayak oluyorsunuz benim ust katta bi teyzemiz oda durumu iyi degilmis ama son cpcugunu bakamam die aldirdi simdi cok ama cok pisman aglio surekli
%1 lik dilimden bahsediyosanız eğer boşanmayı düşünen kadın her şekilde korunur. Aylardır bebek istememe rağmen bana gelen giden yok arkadaşı bulmuşsa da bu mucize ona aldır gitsin demek ne kadar doğrudur??
Siz bebek istiyorsunuz ama olmuyor diye %1'lik dilimi küçümsemeyin.
Tek kesin çözüm ameliyatla tüpleri bağlatmaktır.
Evet boşanmayı düşünüyorsa birlikte olması garip ancak aynı evde yaşıyorlarsa, bütün kavgalara rağmen aynı yatağı paylaşıyorlarsa cinsellik de kaçınılmaz gibi.
Aldır gitsin demiyorum, sadece ben olsam ve boşanmayı gerçekten düşünsem, çaresiz bir evliliğim varsa aldırırdım.
En azından boşanmayı düşündüğüm için çocuk o an bana ayak bağı gibi gelir ve ne yapacağımı bilemezdim.
He keşke istemeyenler, bakamayacaklar çocuk sahibi olmasa/olamasa da bu hasretle yanıp tutuşanların olsa dünya daha güzel olurdu eminim.
Eğer boşanmakta kararlıysanız ben olsam aldırırdım. O çocuğu doğurmak değil iyi bir hayat şartları sunmak önemli. Çocuk bereketiyle gelirmiş falan bırakın bu palavraları, sokaklarda ki onlarca çocuk neyiyle geldi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?