Kardeşim benim tersime çok narin nazlı çıtkırıldım bişeydir bi o kadar da alçak gönüllü ağzı pek laf yapmayan uysal hanım hanımcık bişey
Ben derim ama başkası diyince zoruna gidiyor insanınsen bile başlığı ezik diye atmışsın. elin kadını mıymıntı demiş çok mu.
bende olsam oğluma acırdım.
kardeşin biraz güçlü olsun fazla çıtkırıldımlık iyi değil.
Kendini ezdiriyor çünkü ama başkası ona mıymıntı diyemez siz olsanız naparsınız
Sevgilinizin annesi size mıymıntı dese sevgiliniz de annesine bişey demese ve size anlatsa bişey demez misinizHuyu mizacı böyledir
Siz şimdi taktik verip şöyle yap böyle yap deseniz bile sonuçta üstünde eğreti duracak.
Deneyimlerinden öğrenecek nasıl olması gerektiğini başka yolu yok, insan yediği kazıklarla olgunlaşıyor.
Konuyu okurken aynisini gecirdim icimden noop , konu sahibinr ayip olmasin diye yazmayacaktim ama sen yazmissin :)sen bile başlığı ezik diye atmışsın. elin kadını mıymıntı demiş çok mu.
bende olsam oğluma acırdım.
kardeşin biraz güçlü olsun fazla çıtkırıldımlık iyi değil.
Ne yapsın kız işte onu soruyorum Sizin erkek arkadaşınızın annesi böyle dese size gelip anlatsa siz ne yapardınızKonuyu okurken aynisini gecirdim icimden noop , konu sahibinr ayip olmasin diye yazmayacaktim ama sen yazmissin :)
Valla koni sahibi , benim de oglum var , bende boyle biriyle evlenmesini istemem , kardesinizi biraz acmaya calissaniz , en azindan kendi hakkini savunacak sesini cikaracak biri hale gelse biraz
Bu soruyu son cevaplayacak insan benim herhalde forumda cunku ben agzini yirtarim o lafi bana getiren adamin :)Ne yapsın kız işte onu soruyorum Sizin erkek arkadaşınızın annesi böyle dese size gelip anlatsa siz ne yapardınız
Senin kardeşine ne dediğin gelip de internette bir forumda yazıyorsan sadece seni ilgilendirmiyor. İstediğimiz yere takılırız. İstediğimiz yerine de yorum yaparız konunun.Ya niye herkes. benim ezik dememe takıldı konu o mu burda konuyu açana yüklenme hastalığı var heralde insanı pişman etmeyin Benim kardeşime ne dediğim beni ilgilendirir kendisine de söyledim ezdiriyosun kendini diye Asıl konuya yorum yapacaksanız yapın
İyi de kız 28 yaşında Baba hep el üstünde tuttu prenses gibi yetiştirdi bilhassa onu Sebebini ben de bilmiyorum Pamuklara sarıla sarıla büyüdü pamuk prenses Değişmez o öyle artıkBu soruyu son cevaplayacak insan benim herhalde forumda cunku ben agzini yirtarim o lafi bana getiren adamin :)
Ama iste sorun bu kardesiniz buna cevap veremez cunku karakteri musade etmez
Burada is size dusuyor , ikizi olarak ona yol gosterin , beraber disari cikin , daha cok insanla muhatap olsun , daha girisken olsun
Bilemedim yani baska turlu kendini nasil savurunur hale gelir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?