bugün ikiz kız kardeşimle sarılıp ağladık hem üzüntüden hem sinir bozukluğundan
Kardeşim benim tersime çok narin nazlı çıtkırıldım bişeydir bi o kadar da alçak gönüllü ağzı pek laf yapmayan uysal hanım hanımcık bişey
Sevgilisinin annesi kardeşimden nefret ediyor
kadın çocuğa demiş ki kardrşim üçin Bak oğlum o kız mıymıntı çok çıtkırıldım sana hayatı zehir eder kadın biraz cevval olmalı onla ömür geçmez yapma etme oğlum demiş ve çocuk bunu kardeşime anlatıyo ve üstüne de ekliyo anneme pek bişey diyemedim yalan söylersem anneme seni savunmak için yarın öbür gün senin davranışlarını görüp bak gördün mü oğlum ayrıl der seni tanımadığımı düşünür ama ben anneme bunu birlikte aşabileceğimizi söyledim daha gerçekçi oldum demiş ve kardeşim annen bana mıymıntı diyince bişey demedin mi demiş o da her söylediğine katılmadığımı dedim falan demiş
Kardeşim de başka da bişey dememiş azcık mesafeli davranacakmış Siz ne yapardınız Kendini ezdiriyo
Tamamen bakis acisiyla alakali kadin kardesinizi istememek icin bahane buluyo.bence tam ideal gelin adayi ikiz kardesiniz her lafi agzina tikan cirkef bi tip mi gelin adayi olurbugün ikiz kız kardeşimle sarılıp ağladık hem üzüntüden hem sinir bozukluğundan
Kardeşim benim tersime çok narin nazlı çıtkırıldım bişeydir bi o kadar da alçak gönüllü ağzı pek laf yapmayan uysal hanım hanımcık bişey
kadın çocuğa demiş ki kardrşim üçin Bak oğlum o kız mıymıntı çok çıtkırıldım sana hayatı zehir eder kadın biraz cevval olmalı onla ömür geçmez yapma etme oğlum demiş ve çocuk bunu kardeşime anlatıyo ve üstüne de ekliyo anneme pek bişey diyemedim yalan söylersem anneme seni savunmak için yarın öbür gün senin davranışlarını görüp bak gördün mü oğlum ayrıl der seni tanımadığımı düşünür ama ben anneme bunu birlikte aşabileceğimizi söyledim daha gerçekçi oldum demiş ve kardeşim annen bana mıymıntı diyince bişey demedin mi demiş o da her söylediğine katılmadığımı dedim falan demiş
Kardeşim de başka da bişey dememiş azcık mesafeli davranacakmış Siz ne yapardınız Kendini ezdiriyo
Ne yapsın kız işte onu soruyorum Sizin erkek arkadaşınızın annesi böyle dese size gelip anlatsa siz ne yapardınız
Sevgilinizin annesi size mıymıntı dese sevgiliniz de annesine bişey demese ve size anlatsa bişey demez misiniz
Bence çocuğa çemkirsin sen nasıl beni savunmazsın anneni kötü konuşturursun hakkımda diye çünkü kardeşime sözünü geçiriyo çocukSevgilim de mıymıntıymış benim gibi derim sanırım
Şimdi kız napsın çocuğun annesine sensin mıymıntı mı desin
TDK.
Mıymıntı : İnsanın sabrını tüketecek derecede yavaş ve mızmızca iş gören (kimse)
TDK.
Ezik : Olaylar ve hayat şartları karşısında güçsüz ve sıkıntılı duruma düşmüş olan, üzüntülü kimse.
Hangisi daha kötü bilemedim.
Ezik ikizin müstakbel kayınvalidesi bile böyle bilinçli kullanmamıştır, tepe tepe kullanınızAa ilki benim kocam ya.
Mıymıntı diyim bundan sonra aa tanımlayacak kelime varmış haberim yokmuş. Bu nedir ya, ne denir buna deyip dururdum.
İyi oldu konuyu okuduğum
Ayrılıgın sebep olmayın.bugün ikiz kız kardeşimle sarılıp ağladık hem üzüntüden hem sinir bozukluğundan
Savunması gerekmez mi kardeşimi annesineİyi de yapısı bu imiş
Kadın da gözlemlediğini söylemiş
Naif dese sorun olmayacak mıymıntı deyince sorun olmuş
Adam aklı başında
Biz aşarız birlikte sorun olmaz demiş
Siz de diyorsunuz o Prenses değişmez diye
Adam olduğu gibi kabul edip ömür boyu onu nazlayacaksa sorun yok Kv ne derse der
Ben cadı gelinim Kv kim bilir ne diyor Hakkımda ne önemi var o onun sorunu
Bida oku anlamadıysanElin oğlunun elin karısının ne dediğini ne yaptığını bırak şimdi. Bizzat sen kardeşine "ezik" diyorsun bu ayıp değil mi?
Naif duygusal insanlara ezik gözü ile bakanlara ayrı bir ayar oluyorum!
Kadın masum yani öyle mi Çocuğa yapma oğlum ömür geçmez bıktırır demiş mıymıntı demişİyi de yapısı bu imiş
Kadın da gözlemlediğini söylemiş
Naif dese sorun olmayacak mıymıntı deyince sorun olmuş
Adam aklı başında
Biz aşarız birlikte sorun olmaz demiş
Siz de diyorsunuz o Prenses değişmez diye
Adam olduğu gibi kabul edip ömür boyu onu nazlayacaksa sorun yok Kv ne derse der
Ben cadı gelinim Kv kim bilir ne diyor Hakkımda ne önemi var o onun sorunu
Kardeşinin erkek arkadaşı olduğu gibi kabul etmeli kızkardeşini. Zamanla aşarız derken beğenmiyorsa karakterini başka kapıya gitsin. Kardesinin de erkek arkadaşında eminim beğenmediği bir çok ozelliği vardır. Hayır ne sanıyor bu erkekler kendilerini. Kizkardeşin desin ki sen 1.90 boyunda, kaslı, yakışıklı, dünyanın en iyi, yardımsever, yardım kuruluşlarından digerine koşan, başarıli, mesleğinde bir numara, zengin,sıcakkanĺı, olumlu vs. Vs. İste adamsın da beni mi beğenmiyorsun. Ama üzülme bunlara sahip olman için elele verip aşacagiz ve boyle biri olacaksin:) kizkardesin bunlari diyerek kendini ezdirmemek adina ilk adimi atar. Boyle boyle taviz vermez. Sunu soyleyeyim insanlarin hatali yonlerini soylerken ki tavirlari ifadeleri o kadar onemli ki. Iyiliginiz icin mi, sizi ezmek icin mi, acik yaninizi yakalayip sizi ordan vurup kendisindeki bir eksikligi kapatmak icin mi? Inanmayin kimseye. Ama evet ezdirmesin. Yoksa ne guzel hep naif kalsin.bugün ikiz kız kardeşimle sarılıp ağladık hem üzüntüden hem sinir bozukluğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?