F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Kimse namusla ilgili bir şey yazmadı ama yine de sen bilirsin

Ten uyumu arayana fuckbuddy mi deniyordu
Tenten olmalı o ya yok tenbuddy yok olmadı buddyten

Namus kumkumasi değiliz,sadece konu ve konu sahibi ile ilgili kavram karmaşaları var.Yoksa kimin kim ile ne yaptığı zerre kadar umurumda değil.

Olayın namusla bi ilgisi yok sizin zorunuza giden nedir? Evlenmeden ilişkiye karşı olduğum falan da yok. Bekarım ama bir cinsel hayatım da var. Sadece hoşlantı bile hissetmediği bi insanla nasıl olabildiğini merak ettik. Olayın neresinde yargılama, neresinde namus?

Hoşlantı BİLE hissetmediği bi insanla nasıl olabildiği sorusu tek başına bir yargı zaten.

Ayrıca zoruma giden? Komik duruma düşüp kendini ispat etmeye çalışanlardan bahsediyorum, öyle değilseniz üzerinize alınmanıza gerek yoktu.

Siz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz

O zaman genelleme yapmayın o yorumu kim yaptiysa onu alintilayin bu şekilde herkes namusla ilgili yazmış gibi oluyor. Bize ne istediğini yapsın sadece kavram karmaşası olduğunu yazdık.

Yalnız Fuckbuddy ile tinder arasındaki oldukça ince bir çizgi var

İlgisinin nedeni istediği zaman görüşüyor, isteklerini karşılıyorsun daha ne olsun yani o da devamının olması için yakınlık kuruyor. Ne bekliyorsun ki o iş bitti hadi yallah mı desin?

Siz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz

Bana kendilerini ispatlamıyorlar zaten, varlığımdan bile haberleri olduklarını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…