F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Sadece bişey sormak istiyorum meraktan. Hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle nasıl seks yapıyorsunuz? Ben elini tutsam içim almaz hoşlanmıyorsam.
Bi de bi önceki konuda çok mu muhafazakarım hemen seks düşünmüyorum demişsin. Kafamda deli sorular

Sadece bişey sormak istiyorum meraktan. Hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle nasıl seks yapıyorsunuz? Ben elini tutsam içim almaz hoşlanmıyorsam
İlkel insan anam bular
Bilinçle ilgisi yok
İhtiyacını gör bu kadar heralde
İşini gör kıçını devir yat
Bu tanım erkekler içinde kullanılır
Onun için erkekler ilkel canlılardır diyoruz
Duygu bilinç yok ihtiyaç var

Vay anasını. Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı arkadaş ama sadece normal. Farklı farklı kızlarla sevgili olurdu. Bir keresinde sordum nasıl bu kadar kolay birlikte oluyorsun diye. Bana şey demişti ölene kadar unutmayacağım. “Erkekler için bi duygu hissetmeye gerek yok. Güzel olmasına da gerek yok. Teni güzel olsun, bakımlı olsun, temiz olsun yeter.”

Yaw şöyle konulara hemen namus kumkumaları üşüşüp ne kadar bilmediklerini, anlamadıklarını, duymadıklarını yazıyolar ya, tamam en namuslu sizsiniz kime ne ispat ediyorsunuz?

Bu arada fblikte kahvaltı falan olmaz, F*** dışında emek harcanan bi alan olmaz. Adam senden bi tık hoşlanmış olabilir ama aşk olduğunu zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…