- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.111
- 548
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Seni gidi bursalı senii el güçlensin diye hikayeye yabancı oyuncu mu soktunTürk değil
Yasin kaç ?İkizlerim ben ikizler
RusSuri'mi,yoksa Afgan mı?
Yok devenin nalı,hem muhafazakar hem fb,hem de Rus.Buyuk bir kavram karmaşası var ortada
Bu ne böyle gııı hiç bilmediğim kavranlar kendimi babanem gibi hissettimHayir var, fuckbody de olsa best friends forever da olsa, one night somebody elses lover da olsa, en asik olunan o
Muhafazakar - F*** buddy - yabancı parmaklarım bu üç kelimeyi yan yana yazarken çarpıldıMuhafazakar fb de böyle oluyor demek ki.
Çok inanmıyorsan ve Rusça biliyorsan sana SS gönderebilirim yahu. Neden bu kadar kastınız. Niye yalan atayımYok devenin nalı,hem muhafazakar hem fb,hem de Rus.Buyuk bir kavram karmaşası var ortada.
Sular seller gibi bıkıyorum,DobrovskiÇok inanmıyorsan ve Rusça biliyorsan sana SS gönderebilirim yahu. Neden bu kadar kastınız. Niye yalan atayım
Rusça ss atacakmış banaMuhafazakar - F*** buddy - yabancı parmaklarım bu üç kelimeyi yan yana yazarken çarpıldı
Ben de bilmedigim icin uydurdum bunlariBu ne böyle gııı hiç bilmediğim kavranlar kendimi babanem gibi hissettim
He yabancıya mi fuckbuddy anladik tamamTürk değil
Valla tebriklerSadece bişey sormak istiyorum meraktan. Hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle nasıl seks yapıyorsunuz? Ben elini tutsam içim almaz hoşlanmıyorsam.
Bi de bi önceki konuda çok mu muhafazakarım hemen seks düşünmüyorum demişsin. Kafamda deli sorular
Atsın bakam o ne yazmış sen istiyor duj verecek 100 $ mıRusça ss atacakmış bana.
İlkel insan anam bularSadece bişey sormak istiyorum meraktan. Hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle nasıl seks yapıyorsunuz? Ben elini tutsam içim almaz hoşlanmıyorsam
Vay anası bu konuları iyi biliyorsun kankaHayir var, fuckbody de olsa best friends forever da olsa, one night somebody elses lover da olsa, en asik olunan o
Ay bırak kız,ne olduğu belli değilAtsın bakam o ne yazmış sen istiyor duj verecek 100 $ mı
Rus nataşa bulmuş fuckbuddy diye bize kakalıyor asdghjkAtsın bakam o ne yazmış sen istiyor duj verecek 100 $ mı
Vay anasını. Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı arkadaş ama sadece normal. Farklı farklı kızlarla sevgili olurdu. Bir keresinde sordum nasıl bu kadar kolay birlikte oluyorsun diye. Bana şey demişti ölene kadar unutmayacağım. “Erkekler için bi duygu hissetmeye gerek yok. Güzel olmasına da gerek yok. Teni güzel olsun, bakımlı olsun, temiz olsun yeter.”İlkel insan anam bular
Bilinçle ilgisi yok
İhtiyacını gör bu kadar heralde
İşini gör kıçını devir yat
Bu tanım erkekler içinde kullanılır
Onun için erkekler ilkek canlılardı diyoruz
Duygu bilinç yok ihtiyaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?