- 4 Eylül 2018
- 18.765
- 72.082
- 598
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Kız takıldın sen de Mudanya Mudanya. Senin için kordonda kayalıklarda fık fık yapıcam. Aklın kalsınBak Mudanyaya gitmeye karar verdiysen sakın ola haftasonu gitme evdekinden daha yakın olursunuz birbirinize benden söylemesihaftasonu sahile gitmeyiz biz
Üstad olman bunu gerektirdi. Önünde saygıyla eğiliyorumYengeç seni baba oğul ve kutsal ruh adına şovalye ilan ediyorum
Aman bana ne ya,takıl istediğin gibi çokta umurumdaDüşünürsen düşün elti bacıyla uğraşmadığım için sahte mi oluyorum anlamadım ki
Neyse her iki durumda da konu sahibine aşık olan yok.Allah'tan eski konuları okuyabiliyoruz da bizi ayakta uyutmaya çalışırken kendiniz çarpılıyorsunuz böyle
İstediğine inan yahu. Aklına yatmayan her şeye yalan diyorsan yandıkAllah'tan eski konuları okuyabiliyoruz da bizi ayakta uyutmaya çalışırken kendiniz çarpılıyorsunuz böyle
Olmaz bence de. Sabah mesela kimin eviyse öteki sessizce ayakkabılarını giyerken ev sahibi f*ckkolik, uyuyor numarasi yapar hatta
Ee ama umrunda gibi yorum yapıyorsunAman bana ne ya,takıl istediğin gibi çokta umurumda.
Oralar nezih yerler canım yaptırmazlar sanaKız takıldın sen de Mudanya Mudanya. Senin için kordonda kayalıklarda fık fık yapıcam. Aklın kalsın
2 hafta önceki konusuna baksana Borellus kesin fake başka açıklaması olamaz ki. Muhafazakar halı buysa demekki olmadığı hali ne olur acabaBurada genelde kaynana,görümce,elti konuları açılır.Böyle marjinal konular da genelde ortalığı karıştırmak isteyen trol hesaplar tarafından açılır.Kisacasi trol olduğunu düşünüyoruz küçük hanım,ya da bey her neyse.
Olur olmaz değil ama zamanla olur ya da ne bileyim sevgilisiyle bari yaşasın cinselliği ama fikifiki(doğrusu uzun geldi böyle kısalttım) bulmak o ilk konuya göre baya uçTürk filmlerinde eline el değmeyen utangaç kız kandirilip ilişkiye girince birden o yolun yolcusu olup kötü yola düşüyor ya, öyle hızlı bir geçiş süreci geçirmiş
Daha okurken ayrılık acısı çektimFuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
Geceler cebe mi girdi yahuOralar nezih yerler canım yaptırmazlar sana
Bir daha sallamasyon konular acarken eski konuma ne kadar uyuyor diye düşünün azıcık. Biraz emek verin yahu komik oluyor böyle.İstediğine inan yahu. Aklına yatmayan her şeye yalan diyorsan yandık
İkizlerim ben ikizler2 hafta önceki konusuna baksana Borellus kesin fake başka açıklaması olamaz ki. Muhafazakar halı buysa demekki olmadığı hali ne olur acaba
Oraları kolaçan et bize bildir gelişmeleriOralar nezih yerler canım yaptırmazlar sana
Sen de aşıkmış sandın ama.Ee ama umrunda gibi yorum yapıyorsun
F*** deneme bir ki
Gece de olsa göremezsin Mudanya çok nezih bir semttirGeceler cebe mi girdi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?