- 18 Şubat 2018
- 13.001
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.580
- 598
- 44
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Kız vallahi değil,memleket sorunlarından yeterince kafam patladı zaten.Bana ne senin sekis hayatındanEe ama umrunda gibi yorum yapıyorsun
2 hafta önceki konusuna baksana Borellus kesin fake başka açıklaması olamaz ki. Muhafazakar halı buysa demekki olmadığı hali ne olur acaba
Bursa/Altıparmak Çarşamba civarı.Af buyur bu türkiyenin neresi bacı
Heh şimdi oldu Mudanya gibi bir semt seçmiş bir de bak hele heleBursa/Altıparmak Çarşamba civarı.
Muhafazakar fucikbudi sektörü de mi var2 hafta önceki konusuna baksana Borellus kesin fake başka açıklaması olamaz ki. Muhafazakar halı buysa demekki olmadığı hali ne olur acaba
Bu kadar marjinali erzurum konya veya bursadan çıkar zatenBursa/Altıparmak Çarşamba civarı.
Asıl muhafazakarlardan çıkıyor merak etmeMuhafazakar fucikbudi sektörü de mi var.
Çıkıyorsa o muhafazakar değildir zaten amacın ne burada bilemedim bak şimdiAsıl muhafazakarlardan çıkıyor merak etme
Varmış demek. Fazla muhafazakar hissettigi bir konusu vardı 2 hafta önce. Tanıştığı çocuk tatlı yemeğe davet etmiş evine gitmek istememiş ama farkli şeyler için koşa koşa gitmisMuhafazakar fucikbudi sektörü de mi var.
Kız hiç merak etmiyorum,inan banaAsıl muhafazakarlardan çıkıyor merak etme
Kaç yıllık muhafazakarım ki ben mütedeyyin demeyi tercih ederim böyle hızlı geçiş görmedimAsıl muhafazakarlardan çıkıyor merak etme
Benden hızlısı mezardaKaç yıllık muhafazakarım ki ben mütedeyyin demeyi tercih ederim böyle hızlı geçiş görmedim
Yaaa bak seninkini sansurleyemedi işte. Bitişik yazınca da sansurlese ya. Ama yemedi demek kiFuckbuddyyi burda öğrendim teşekkürler hayat !
Ha gayret az daha zorlasak konunun doğru olmadığını kendin ispat edeceksin zatenBenden hızlısı mezarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?