- 4 Mayıs 2023
- 33
- 7
- 3
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Doğru. İnanıp inanmamakta özgürsünHa gayret az daha zorlasak konunun doğru olmadığını kendin ispat edeceksin zaten
Doğru. İnanıp inanmamakta özgürsün
Türk değilTürk erkeği kafası fb sini bile paylaşamıyor işte kimselerle
Demedimsen dedin mi bu çocuğa biz sadece fakız diye?
Siz tecrübeli olduğunuz için bizden daha iyi bilirsinizF*** buddy de genelde böyle şeyler olmaz. O yüzden sordum
Muhafazakar fb de böyle oluyor demek kiTürk erkeği kafası fb sini bile paylaşamıyor işte kimselerle
Hayir var, fuckbody de olsa best friends forever da olsa, one night somebody elses lover da olsa, en asik olunan oNeyse her iki durumda da konu sahibine aşık olan yok.
Ya günübirlik ilişkilere manita derlerdi liseykenYaaa bak seninkini sansurleyemedi işte. Bitişik yazınca da sansurlese ya. Ama yemedi demek ki
Ee bir şey dersem yanlış anladın vs diyebilirBu is sok fisi bitir isidir. Fb böyle sorular sormaz bırak is bitince bile uyumaz herkes evlerine dağılır, biri zaten baktım sevgili olmak icin yalvarıyo dehledim 2 ye düşürdüm. Sende dehle.
Evet bildinHayir var, fuckbody de olsa best friends forever da olsa, one night somebody elses lover da olsa, en asik olunan o
Yok artik bu konuya boşa yorum yazmışız, kafa bulmus bizleİki haftada belli ki çok şey değişmiş hayatınızda.
Ben inanmadım konuya geçmedi bana.Doğru. İnanıp inanmamakta özgürsün
Sen bana aşık oldun diye dehleme canım başka bahane bul kısa geldi de meselaEe bir şey dersem yanlış anladın vs diyebilir
O şarkıyı çok severimHayir var, fuckbody de olsa best friends forever da olsa, one night somebody elses lover da olsa, en asik olunan o
Fuckbuddnın hızlısı mı ıvar o nasıl oluyor yaBenden hızlısı mezarda
Biz neyiz gibi sorular sorma sen yine de. Ben sormadım zaten. Kendisi yalvarınca dehledim. Sanırım sende istiyo gibisin cocugu.Ee bir şey dersem yanlış anladın vs diyebilir
Suri'mi,yoksa Afgan mı?Türk değil
Demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?