- Konu Sahibi kelebekim35
-
ya hanımlar bir şey soracağım.))) farklı anlam derken acaba benim aklıma gelen mi yoksa ben mi fesatlık yapıyorum:)
hani bazı filmlerde hayat kadınları veya metresler falan ne bileyim işte bazı kadınlar kendilerine gelen erkeklere kocacıımmmm diyor ya onun gibi bir şey mi:))))
ayyyy değilse kızmayın ne olur
Evet benimde aklıma gelen oydusanırım arkadaş onu kasdetmiş..
ya hanımlar bir şey soracağım.))) farklı anlam derken acaba benim aklıma gelen mi yoksa ben mi fesatlık yapıyorum:)
hani bazı filmlerde hayat kadınları veya metresler falan ne bileyim işte bazı kadınlar kendilerine gelen erkeklere kocacıımmmm diyor ya onun gibi bir şey mi:))))
tartışmak istediğim zaten insanların bu anlayışa geldiği , birçok yerde resim çekilirim ,özel anlarım olur , gezerim ama yer bildirim yapmam .. insanlar niye bu hale geldi üzüldüğüm nokta o , en beklemediğim insanlar görgüsüz davranmakta son noktada
Çünkü insanlar artık kendilerini kanıtlama derdinde.
' Bakııın ben buraya da gittim, şuraya da gittim, yurtdışına da çıktım, tiyatroya da gittim, çok kültürlü çok sosyal bir insanım ' derdinde
Çünkü insanlar eğer bunları yapmazlarsa hiçbir şey yapmayan, asosyal bir insanmış gibi görünmekten çok korkuyor.
Artık sırf face de yer bildirimi yapmak için bir yerlere gidip, fotoğraf çekiyorlar.
Çoğunun amacı gösteriş.
Sözlerim sadece bu işi abartanlara.
Çünkü insanlar artık kendilerini kanıtlama derdinde.
' Bakııın ben buraya da gittim, şuraya da gittim, yurtdışına da çıktım, tiyatroya da gittim, çok kültürlü çok sosyal bir insanım ' derdinde
Çünkü insanlar eğer bunları yapmazlarsa hiçbir şey yapmayan, asosyal bir insanmış gibi görünmekten çok korkuyor.
Artık sırf face de yer bildirimi yapmak için bir yerlere gidip, fotoğraf çekiyorlar.
Çoğunun amacı gösteriş.
Sözlerim sadece bu işi abartanlara.
başkasına bahsederken "eşim" derim ama kendisine hitap ederken "kocacığım" derim. bunu pek acayip bulmuyorum. ??
DOĞRU CEVAP BU İŞTE .. KIZMAYIN BANA . ANNANNEM BÖYLE ANLATIRDI AMA NAPAYIM .. KİM KOCACIM DESE YEMEK MASASINDA MESALA ÖYLE BAKARDI BEN BÖYLE GÖRDÜĞÜN İÇİN DÜŞÜNCEM BU YÖNDE OLuştu . Herkesin fikri kendine saygım sonsuz .. özet olarak son söyleyeceğim mesele kocacım demek ya da demememek değil BUNLARIN ÖZEL OLMASI GEREKTİĞİDİR .Saygılar .Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için Sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?