- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi kelebekim35
-
kesinlikle katılıyorum... Genelleme yapmak olmasın ama çoğunda bir görgüsüzlük, bir gösteriş.. Afedersin gerçek hayatta ne halt olduğunu yıllardır bildiğim kişinin facebook profiline bakınca, ne elit ne muhteşem bir yaşantısı var diyor insan... Öğrenciyken nikahsiz çocuk peydahlayıp apar topar evlenip çocuk doğunca da allahın emriyle olması gerektiği şekilde evlenmişler gibi 'kocişimm ve oğluşumm' albümleri falan yok mu... Ay dellendim gene allam yaa :26:
İyi de size ne ? En azından bazı caniler gibi çocuklarını aldırmayıp doğurup birde üstüne evlenmişler. İstedikleri gibi gösterirler.
Allahım yarabbim ya. Nedir bu insanlarda çekememezlik. Allah bilir sizde çok düzgün durduğunuz halde evlenemediğiniz için o kişiyi kıskanmışsınızdır. Bir kendinize gelin.
ve sizler gibi bunu da modern yaşam çizgisine taşıyanlar sayesinde bu kadar rahatlar... Tabi ki bana ne, ama o rezilliğe katlanamayıp çaresiz hastalığa yakalanan gencecik annesi için bu kadar kin doluyum onlara belki siz de şahit olsaydınız ne büyük ayıp ettiklerini fark ederdiniz
ve sizler gibi bunu da modern yaşam çizgisine taşıyanlar sayesinde bu kadar rahatlar... Tabi ki bana ne, ama o rezilliğe katlanamayıp çaresiz hastalığa yakalanan gencecik annesi için bu kadar kin doluyum onlara belki siz de şahit olsaydınız ne büyük ayıp ettiklerini fark ederdiniz
kesinlikle katılıyorum... Genelleme yapmak olmasın ama çoğunda bir görgüsüzlük, bir gösteriş.. Afedersin gerçek hayatta ne halt olduğunu yıllardır bildiğim kişinin facebook profiline bakınca, ne elit ne muhteşem bir yaşantısı var diyor insan... Öğrenciyken nikahsiz çocuk peydahlayıp apar topar evlenip çocuk doğunca da allahın emriyle olması gerektiği şekilde evlenmişler gibi 'kocişimm ve oğluşumm' albümleri falan yok mu... Ay dellendim gene allam yaa :26:
Meraba,
Biz doğuluyuz bizde eşim de denmez kocam da denmez
Bizde ''adam'' denir
Benim adam alışverişe gitti, benim adam uyudu, benim adam uyandı, benim adam çok kıskanç, benim adamla şuraya gittik buraya gittik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?