- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Siteyede fazla girmek istemiyorum ki zaman kaybı gibi hissediyorum fazla zaman ayırmayıBu sitede takılarak
Kendine uğraşı ak başka bişey bul ozaman ev temizle yemek yap falan nelerden hoslaniyirsan onu yap hem face nedir ki ya niye bu kadar bagimlisin anlamıyorum bide oğlun varmış face de gezincegine oğlumla oynakendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
herkeste belaltı vurma laf sokma çabası vs vs
kitap okuyayım dedim boş zamanımda oglum kitapı yırttı
facebook un boşlugunu nasıl doldurabilirim
Ben de kapattım 4 gün oldukendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
evde kitaplarım var ama yırtacak diye korkuyorum telefondan uygulama indirip mi okusam acababaska kitap al
Ben KK da takılmaya başlayalı beri face instagram yalan oldu , hiç ilgimi çekmiyorkendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
bende :) ama kararlıyım açmayacagımBen de kapattım 4 gün oldu
Beni silmesini istediğim kişiler var ama silmiyorlar
Aksine herseyımı begeniyorlar.
Acmamak için sabrediyorum bu ara
bende :) ama kararlıyım açmayacagımBen de kapattım 4 gün oldu
Beni silmesini istediğim kişiler var ama silmiyorlar
Aksine herseyımı begeniyorlar.
Acmamak için sabrediyorum bu ara
oynuyorum oglum için face i kapattım zatenKendine uğraşı ak başka bişey bul ozaman ev temizle yemek yap falan nelerden hoslaniyirsan onu yap hem face nedir ki ya niye bu kadar bagimlisin anlamıyorum bide oğlun varmış face de gezincegine oğlumla oyna
ben telefondan kitap sevmiyorum. ama sen dene istersen. ayrica cocuguna da kitap sevdirme icin iyi bir deneyim olur. yirtmamasini ve alismasini saglamani tavsiye ederim.evde kitaplarım var ama yırtacak diye korkuyorum telefondan uygulama indirip mi okusam acaba
aynen kavga kıyamet ederken bi bakıyorsun kadın methiyeler düzüyor kocasına nasıl yani diyorsunBaşka kitap yok mu ? Burada takıl sende.. bende sinirlerimi yıpratıyorm face'de. Aynı şekilde tüm özel hayatlar ortada canım kocisimlerden geçilmiyor bir de ihtişamlı sofra paylaşımlari beni benden alıyor
Benim niye hiç zamanım olmuyor yabende :) ama kararlıyım açmayacagım
oynuyorum oglum için face i kapattım zaten
çocuklar için olan kitaplar dan almak istiyorum belki işe yararben telefondan kitap sevmiyorum. ama sen dene istersen. ayrica cocuguna da kitap sevdirme icin iyi bir deneyim olur. yirtmamasini ve alismasini saglamani tavsiye ederim.
face vs insan hayatından çalıyor 6 aydır bunu düşünüyordum ve sonujnda kapattım 1 hafta oldu kafam rahat ama oglkum uyuyunca yada işim bitince boşlukta hissediyorum örgü yapıyorum vsBenim niye hiç zamanım olmuyor ya
facebook zaman kaybi degilmi?Siteyede fazla girmek istemiyorum ki zaman kaybı gibi hissediyorum fazla zaman ayırmayı
arkadsımda aynı duyguyu vermiyor dedi en iyisi oglum uyurken okumak galibaben telefondan kitap sevmiyorum. ama sen dene istersen. ayrica cocuguna da kitap sevdirme icin iyi bir deneyim olur. yirtmamasini ve alismasini saglamani tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?