facebook yüzünden kavga

Boş ver güzelim, erkek cinsinin defosu da bu işte, böyle kabul etçez artık.

Şayet barışırsanız Ortak facebook kullanın beğenme sorunu ortadan kalkar :)

Haksızsınız. Facebook ile alakalı bu durum bile sizi bu hale sokuyorsa daha ciddi bir durumda ne olur acaba diye düşünüyor insan. Facebook hesabınızı bir süreliğine dondurun bence.

millet kızlara baktı diye yakınır sizin yakındığınız şeye bak ya ..kapansın artık şu faceeeeeeeeeeee insanları ne hale getirdi. sana kargoyla hediye göndermeyip faceden sanal çiçek yollasaydı keşke..

Hediyeyi çekip facebooka koymak nedir abi ya? Geçen arkadaşa kocası takı seti almış tutmuş oda resmini çekip koymuş. Baakkk ben kocişkom ne düşünceliğğğ, bakın hediyelerime ne cicilerrr
ıyyy ifritlik durum

Merhaba ,
Haksızsınız. Ve fark etmeseniz de daha büyük bir sorununuz var. Sadece sevgilinize yönelik bir mesajı neden facebook ta yayınlama ihtiyacı duydunuz ? Direkt sevgilinize söyleseydiniz veya mesaj atsaydınız ?

Arkadaş listenizdeki diğer insanlar görsün ve sorsun dürtüsü ile yazmış olabilir misiniz ? Sevgiliniz 3.şahıslara açık paylaşımlardan hoşlanmıyor olamaz mı ?

anlıyorum seni. kendince haklısında tabi ama erkekler bunu anlamıyor . biz ikimizde facebooku sildik. bence sizde deneyin

Merhaba ,
Bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum. Bazı insanlar başkalarının tepkilerine bağlı olarak mutlu olurlar. Hediyeden ziyade aldıkları hediyeyi çevrelerine gösterdiklerinde aldıkları tepkiler onları mutlu eder.

Sevgili veya eşlerinin diğer insanlarca beğenilmesi ile sevgililerine , eşlerine duydukları beğeni artar. Bir nevi dışa bağımlı bir mutluluk hali.

işte ben bu duruma düşmemek için hediyeyi şu aldı bu aldı demedim. benim niyetim sevgilim herkesle paylaştığımı görsün ki hediyesine çok sevindiğimi düşünsün ve dert etmesin pahalı değil diye. sanırım yanlış anlaşıldım. tabiki sevgilimin hediyesine ne kadar değer verdiğimi ona göstermek için yanlış bir yol seçmiş olabilirim ama benim bu yaptığım gösteriş olarak algılanmasın

ben de bir arkadaşıma hediye almıştım, instagram'da ismimi vermeden paylaşmış. ne yorum yaptım ne de beğendim. bir hediye aldım diye peşine düşmüş gibi olmak istemedim. o zaten bana teşekkür etmişti özelden, ben de daha iyilerine layık olduğunu vs. söylemiştim. millete göstere göstere ikinci kez bu konunun açılmasına ne gerek var? erkek arkadaşınız da bu mantıkla tepki vermemiştir. sosyal medyada çok aktif olan erkek iticidir, boş beleş işlerin insanıdır muhtemelen. erkek arkadaşınız böyle olmadığı için sevinmelisiniz bence.

sorunuma cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. silkinip kendime gelmemi sağladınız yeni üye olsam da uzun zamandır bdv yi takip ediyorum burada ne içler acısı durumlar gördüm elbette benim böyle basit bişeyden burda zırlamam çoğunuza şımarıklık gibi gelmiş olabilir bu yüzden raahtsız olanlardan da özür diliyorum. ben bir şekilde sevgilimle aramı düzelttim bundan sonra da bu tür şeylerde çocukça davranmamaya dikkat edeceğim. sizin görüşleriniz çokça yakın arkadaşımın görüşünden daha etkili olabiliyor çünkü bazen hiç tanıyıp görmediğim kişilerle paylaşmak rahatlatıyor her ne kadar saçma da olsa

ay yok artık, görgüsüzlük bu yahu

çocuk tamamen haklı...

Ben onun ıcın bırsey paylasırsam hayatım bi faceye bakarmısın derım tatlı tatlı gülerım ,oda bakar ..Boyle şeyler kavga konusu olmamalı bence ..

Bitanem senın ıcın sarkı paylaştım dınlermısın yetrrlı ..Eger üstüne gıdersen neden yapmıyrsun profılıme bakmıyorsun vs gıbı ,sevgılınız ınadına bakmayacaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…