facebook

Bundan uç sene önce face twit çok aktif bi insandim fenomen olmuştum bi ara hep sanal insanlar bir suru arkdsm vardı. ama brm kitap yazıyordum oyuzden de biraz aktiftim . sonra şimdiki nisanlim hayatima girmişti ve beni o gereksiz dünyadan kurtardi. Simdi öyle tiksiniyirum ki ve o ortamda çoksşeye şahit oldum eşlerini oradan aldatan bir suru insan. Oyuzden sosyal medyaya çok karsiyim. Zamaninda çok aktif olduğumiiçin neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ne ben ne de Esimolacak insani uzak tutuyorum . oorada harcanilan vakitlerde tonla kitap okunabilir. Sevdiğinle çok güzel vakitler geçirilebilir. Tek int aktivitem bu site :)

Yıllar yıllar öncelerinden beri face'm var. Yıllardır da bi zararı olmadı KK'da bi bağımlılık benim için kurtulsam mı acaba

Bende yaklaşık 9 ay önce kapattım, gerçek arkadaşlarımın benimle normaldede iletişime geçeceğini düşündüm.
İlk başlarda evet eksikliğimi hissettim ama şimdi çok nadir bakıyorum yani bağımlılığımı yenmiş oldum:)

Başka bişeye sarınca unutuyo insan
Actım kapadım bi ara okey falan cok oynuyodum evin isleri kalıyodu
Okeydeki 12binli puanıma yanıyorum sdece
Sabahların köründe kalkıp oynuyodum
Ne zorluklarla yapmıstım ahh ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…