- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
varlığı ya da yokluğu kişiye göre değişir diye düşünüyorum. benim mesela bir sene öncesine kadar yoktu. hiç de bir eksikliğini hissetmedim. ha, şimdi var, bir getirisi var mı benim için, yok.hatta bazen yorucu bile oluyor tüm o resimler iletiler vs. öyle zamanlarda kapatıyorum, kendimi dinliyorum bir süre. sonra yine açıyorum :) bir gün tümden kapatıcam.
"benim hiç facebook'um olmadı ki"
küçük emrah modu
Facebook'un hayatımda olusu hayatimin akisi hiçbir sekilde engellemior. Orasi sadece aksamlari girip takildigim, guzel haberleri duyup,duyurduğum, bazi arkadaslarimla iletisim kurduğum bi yer. Hayatimin akışını nasil engelleyebilirki. Hersey bu kadar benm elimde ve insiyatifimdeyken. Sikilinca çıkış yap olsun bitsin...herkese merhaba .Benim facebook bağımlılığım vardı ama çok şükür bundan kurtuldum :) o kadar mutluyum ki sanki büyük bir olaya imza atmışım gibi hissediyorum kendimi . uzun bir süre girmedim ve artık girmiyorum hatta girmek bile istemiyorum :) facebookumu kapatalı kendimi daha bir iyi hissediyorum :) oradaki sanal kişiliklerden uzaklaşmak bana çok iyi geldi :)
facebookun hayatınızda olmaması , hayatınızın akışını nasıl etkiliyor , memnun musunuz ?
bence çağımızın büyük sorunlarından ve bağımlılıklarından biride sosyal medya
bu konuda araştırma yapıpta bir şeyler öğrenmek isteyenler için güzel tavsiyeler geleceğini düşünüyorum :) ben kurtuldum , kurtulmak isteyenlere de bir faydamız dokunsun :)
herkese merhaba .Benim facebook bağımlılığım vardı ama çok şükür bundan kurtuldum :) o kadar mutluyum ki sanki büyük bir olaya imza atmışım gibi hissediyorum kendimi . uzun bir süre girmedim ve artık girmiyorum hatta girmek bile istemiyorum :) facebookumu kapatalı kendimi daha bir iyi hissediyorum :) oradaki sanal kişiliklerden uzaklaşmak bana çok iyi geldi :)
facebookun hayatınızda olmaması , hayatınızın akışını nasıl etkiliyor , memnun musunuz ?
bence çağımızın büyük sorunlarından ve bağımlılıklarından biride sosyal medya
bu konuda araştırma yapıpta bir şeyler öğrenmek isteyenler için güzel tavsiyeler geleceğini düşünüyorum :) ben kurtuldum , kurtulmak isteyenlere de bir faydamız dokunsun :)
Sadece bugün açtığınız konu sayısına bakarak dikkat edin de facebook bağımlılığınızın yerini kadınlar kulübü bağımlılığı almasın. Her şeyin fazlası zarar.
bi dönem bendede vardı face bağimliliği sonradan zamanımın boşa gittiğini fark ettiğim an dondurdum uzun süre hiç girmedim ve çokta memnundum şimdilerde canım sklnca arkadaşlarımın.sevgilimin facesine bakıp çıkıyorum . tamamen bitsin face denen illet bence bisürü kişi onun yüzden mutsuz ve ayrılıklar yaşıyor .
Facebook'un hayatımda olusu hayatimin akisi hiçbir sekilde engellemior. Orasi sadece aksamlari girip takildigim, guzel haberleri duyup,duyurduğum, bazi arkadaslarimla iletisim kurduğum bi yer. Hayatimin akışını nasil engelleyebilirki. Hersey bu kadar benm elimde ve insiyatifimdeyken. Sikilinca çıkış yap olsun bitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?