facebookdaki mutlu evlilikler gerçek mi?

Anladım,anlık gıcıklık yaşıyorsunuz...Olabilir tabi bu...

Yok canım,o kadar da değil..Ulvi olmayı gerektirmiyor bu.....:1:

Hiç zor birşey değil....

bilakis insanların olumsuz tavırlarından etkilenmemek çok zordur. etkilenmemek demek cevap vermemek değil duygsal olarakta nötr olmak demek benim için. ki sizde bunu başaramamışsınız fiziksel yönden sizi eleştiren birisi sinirinizi bozmuş. yani bu zordur ve cidden yüksek bir karakter olgunluğunu gerektirir.

Sevgicankurt arkadaşa ise şunu diyorum son olarak, sizin fikirlerinizi söylemenizden rahatsız olmadım hiç :))

E millet körkütük aşık çünkü, sorunları elbette oluyordur her dakika mutlu değillerdir de gözde büyür mü sanıyorsun o sorunlar aşk olunca... Adama tapıyorsun ;)

Günlük hayatta tavrına, alışkanlıklarına vs kızabilirsin ama özel aktivitelerde varlığından ve birlikte anılmaktan haz duymanın resmi onlar... Işi gücü yok sana hava mı atacak, aşkını yaşıyor işte göğsünü gere gere...

Son düzenleme:
bilakis insanların olumsuz tavırlarından etkilenmemek çok zordur. etkilenmemek demek cevap vermemek değil duygsal olarakta nötr olmak demek benim için. ki sizde bunu başaramamışsınız fiziksel yönden sizi eleştiren birisi sinirinizi bozmuş. yani bu zordur ve cidden yüksek bir karakter olgunluğunu gerektirir.

Sevgicankurt arkadaşa ise şunu diyorum son olarak, sizin fikirlerinizi söylemenizden rahatsız olmadım hiç :))

Hayır,çok yanılıyorsunuz..Aksine gülüyorum o kişinin bu tavırlarına...Bunu burada paylamış olmam sinirlerimin bozulduğu anlamına gelmez....Direk bana sensin diyemiyor da beni tarif ediyor olmasına gülüyorum..:1:

Üstelik insanların kendilerine ait özel ilişkilerine dair yaptıkları gösteriş ve yalanlara bozulmakla hiç tanımadığınız birinin size ,fiziğinize aklınca dil uzatan birine olan hisleri aynı kefeye koyamazsınız...Siz sizin dışınızda kalan insanların tavırlarını,birbirleri ile olan yalan da gerçek ilişkilerini,tavırlarını kafanıza takıyormusunuz...Aynı şey mi ikisi............

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebookta herkes zengin,herkes cok mutlu, herkes esiyle harika anlasiyor, hep disarda yemek yeniyor,surekli tatildeler ise peki bu disardaki mutsuz kadinlar kim ? inamayin arkadaslarr inanmayin:20:

yok ben onu kastetmedim aslında. yani sizin durumunuzu kastetmedim. bahsettiğim şey o abartı pozlar ve altına yaptıkları abartı ve yapmacık yorumlar. yani çoğu insan ne bileyim tapılacak kadınsın ya da ölüyorum sana gibi sözleri başkasının yanındayken eşine söylemez değil mi? beni bunlar rahatsız ediyor ve o insanlar adına belkide ben utanç duyuyorum diyelim. bu da rahatsız ediyor beni. yoksa normal fotoğrafları paylaşmakta tabii birşey yok benimde var öyle fotoğraflarım.

Neden söylemesin böyle bir kural mı var?Varsa biz o kurala uymuyoruz benim eşim der ben de ona derim herkesin yanında da sarılır öper vs. Yani bizim hayatımız sevgimizi gösterme biçimimiz bu şekilde.Bu sizi ve sizin gibileri hiiiiççççç ilgilendirmez.

Son düzenleme:
inanmaaaaa..sinir oluyorum açıkçası..kocası çiçek mi almış hemen fotosunu çekmiş koymuş..hediye mi almış koymuşş..lokantaya gidip masanın resmini atanlar ayrıca gıcığım onlara....ha bir de iki de bir facede "seni seviyorum karıcım -kocacım" diye yazanlar yok mu uyuz oluyorum..niye kendine söylemeye utanıyor musun ?diyecem bigün hatırı olan bi arkadaş die kırmak istemiyorum..ama sen inanma böyle gösteriş budalalarına derim..hem zırt pırt çocuğunun ya da bu tarz fotolarını koyanlara nazar değer ....özel hata denen bişi kalmadı diyorum herşeyyini fotoyla faceye koyanlarda...yuh ama ya...hakikaten yuhh.... seviyorum ben dinimi ya...sahabe bayanlardan birisi kızını gelin ederken verdiği öğütlerin içinde "kızım mutlu olduğunu sakın orta yerde söyleme;ola ki mutsuz oolan bi kadıncağız olur içlenir üzülür kendi mutlu olamadığı için ...ya da nazar değer ..demiştir...şu inceliğe bakın...bi de bizim face deki gösteriş meraklılarına....aklıma eşimin akrabalarının hanımları geldi..bakıyorum 2 sene önce her bi araya gelişimiz de ikisi de kocasının kolunda yattığından kanepede yan yana yatıp tv izlediklerini vs vs vb şeyler anlatıyor sinir oldum bi ara hiçç muhabbetlerine katılmadım katılmadıkça inadına anlatıyorlar..hatta çok gülünç geldi hallerii..ay sağolsun ki kendi başka akrabaları "ne o öyle ya iki de bi kocanızdan bahsediyorsunuz yatıyorsanız yatıyosunuz kolunda size soran mı oldu" demez mi gülerek...donup kaldılar..iyi ki ben demedim bunu ben deseydim ben kötü olurdum..

Son düzenleme:
Şunu bilir şunu söylerim...
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.

Facebook nedir? Paylaşım sitesi demektir. İnsan söz paylaşır abartı olur. Fotograf paylaşır teşhirci olur, sevdiğini söyler sahte olur... İnternette çok zaman geçirir mutsuz ilan edilir.
Gerçeklik ve mutluluk kıstasımız ne peki?

Eleştirdikleri şeyleri kendileri yapan insanları da tanıyorum açıkçası adına da biz kendi yaşadığımızı biliyoruz, yalan borcumuz yok gibilerinden laf beyan ediyorlar.

Kusura bakmasın kimse sahtelik varsa şayet bu davranışı yapan insanlar da sahte... Kendi yasayamadıkları hayatı karşı taraf yaşıyor diye illet olanlar da cabası... :6:

Facebooka göre değerlendiremeyiz ki bunu
Kimse evinin içindeki gerginliği, mutsuzluğu paylaşmaz açık açık

Ama facebook bağımlısı olmakla alakası olabilir
Arkadaşım evlendi sabahı otelde iken yer bildirimi yapmış kocişimmmlee mutluluk yazmış
Böyle olanları samimi bulmuyorum
Diğer arkadaşlarıma inanırım genellikle.
Allah mutluluklarını kat kat arttırsın yalan sa da mutlu yuvaları olsun inşallah ...

inanmaaaaa..sinir oluyorum açıkçası..kocası çiçek mi almış hemen fotosunu çekmiş koymuş..hediye mi almış koymuşş..lokantaya gidip masanın resmini atanlar ayrıca gıcığım onlara....ha bir de iki de bir facede "seni seviyorum karıcım -kocacım" diye yazanlar yok mu uyuz oluyorum..niye kendine söylemeye utanıyor musun ?diyecem bigün hatırı olan bi arkadaş die kırmak istemiyorum..ama sen inanma böyle gösteriş budalalarına derim..hem zırt pırt çocuğunun ya da bu tarz fotolarını koyanlara nazar değer ....özel hata denen bişi kalmadı diyorum herşeyyini fotoyla faceye koyanlarda...yuh ama ya...hakikaten yuhh.... seviyorum ben dinimi ya...sahabe bayanlardan birisi kızını gelin ederken verdiği öğütlerin içinde "kızım mutlu olduğunu sakın orta yerde söyleme;ola ki mutsuz oolan bi kadıncağız olur içlenir üzülür kendi mutlu olamadığı için ...ya da nazar değer ..demiştir...şu inceliğe bakın...bi de bizim face deki gösteriş meraklılarına....aklıma eşimin akrabalarının hanımları geldi..bakıyorum 2 sene önce her bi araya gelişimiz de ikisi de kocasının kolunda yattığından kanepede yan yana yatıp tv izlediklerini vs vs vb şeyler anlatıyor sinir oldum bi ara hiçç muhabbetlerine katılmadım katılmadıkça inadına anlatıyorlar..hatta çok gülünç geldi hallerii..ay sağolsun ki kendi başka akrabaları "ne o öyle ya iki de bi kocanızdan bahsediyorsunuz yatıyorsanız yatıyosunuz kolunda size soran mı oldu" demez mi gülerek...donup kaldılar..iyi ki ben demedim bunu ben deseydim ben kötü olurdum..

Hayatı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz? ya da bu soruyu şöyle sorayım.. Neden Facebook kullanıyorsunuz? Çünkü bu yukarıda yazdıklarınız; kendinize instagram hesabı açıp "offf herkes fotograf yüklüyor ne saçma" demeye benziyor :)

Arkadaşlar Facebook, twitter, instagram... gibi sitelerin amacı bu zaten, anı paylaşmak.. hayır bunu yapmayanlar ne yapıyor bende merak etmiyor değilim biri söylese de anlasam.. atom parçalanmıyor, zikir yapılmıyor, muhabbet falan da edildiğini pek sanmıyorum uzun-uzun.. ee ne yapıyorsunuz facebook da?
anlayamadığım diğer bir konu da, siz fotograf paylaşımına gösteriş budalalığı diyorsanız ben de salonunuzda duran çerçeveli ve mutlu!!! fotograflar için aynısını diyebilirim :) ee onlar da gösteriş için orada değil mi? kaldı ki benim fb listemde olup da evime gelmeme ihtimali olan kimse olmadığına göre, her fotograf çektirip, çerçeveleten gösteriş budalası mı? veya "biz dün eşimle ..... filmine gittik" demek hava atmak mı? hava atma kriterleriniz nedir mesela?

arkadaşlar hoşlanmıyorsanız girmezsiniz hepsi bu.. çünkü siz kalkıp "buraya neden yazıyorsunuz size soran mı oldu?" derseniz biri de kalkar "sana oku diyen mi oldu?" der :) sizin özgürlüğünüz varsa onların da var :)

sevgili elele; senin yorumunu alıntıladım ama cevabım sen ve senin gibi düşünen herkese.. Hepsini tek tek alıntılamadım :)

sevgiler..

Hayatı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz? ya da bu soruyu şöyle sorayım.. Neden Facebook kullanıyorsunuz? Çünkü bu yukarıda yazdıklarınız; kendinize instagram hesabı açıp "offf herkes fotograf yüklüyor ne saçma" demeye benziyor :)

Arkadaşlar Facebook, twitter, instagram... gibi sitelerin amacı bu zaten, anı paylaşmak.. hayır bunu yapmayanlar ne yapıyor bende merak etmiyor değilim biri söylese de anlasam.. atom parçalanmıyor, zikir yapılmıyor, muhabbet falan da edildiğini pek sanmıyorum uzun-uzun.. ee ne yapıyorsunuz facebook da?
anlayamadığım diğer bir konu da, siz fotograf paylaşımına gösteriş budalalığı diyorsanız ben de salonunuzda duran çerçeveli ve mutlu!!! fotograflar için aynısını diyebilirim :) ee onlar da gösteriş için orada değil mi? kaldı ki benim fb listemde olup da evime gelmeme ihtimali olan kimse olmadığına göre, her fotograf çektirip, çerçeveleten gösteriş budalası mı? veya "biz dün eşimle ..... filmine gittik" demek hava atmak mı? hava atma kriterleriniz nedir mesela?

arkadaşlar hoşlanmıyorsanız girmezsiniz hepsi bu.. çünkü siz kalkıp "buraya neden yazıyorsunuz size soran mı oldu?" derseniz biri de kalkar "sana oku diyen mi oldu?" der :) sizin özgürlüğünüz varsa onların da var :)

sevgili elele; senin yorumunu alıntıladım ama cevabım sen ve senin gibi düşünen herkese.. Hepsini tek tek alıntılamadım :)

sevgiler..
Yorumlarını her okuduğumda senin yorumlarını ne derece özlediğimi farkediyorum office :29:
Yorumun için teşekkürler... :34::16:

sevgiler..

canım benim şöyle söyleyim şuan salonumdaki çerçeveli resimlerim emin ol facebokk daki ulu orta değil yani her an facenin istediği yerde yayaınlayabileceğini bildirdiği açık bir ortamda değil! hayatı ciddiye alıp almak göreceli bir kavramdır ..demişsin ki ee ne yapıyorsun facebok da?çok keyifli dakikalar geçirdiğimi arkadaşlarımla muhabbette bulunduğumu bebek anne paylaşımlarında çok bilgilendiğimi yeni çok pratik fikirler edindiğimi söylemeliyim..yani sandığın gibi foto paylaşmadan da gayet güzel kullanılabiliyor bu tarz siteler... tabi senin düşüncen sadece foto vb durumlar paylaşmaktan öteye geçmiyorsa şayet sen de kendince haklısın sevgili office;facebook demek:" foto vs durum paylaşmak" demekse hakikaten face foto vs paylaşılmadığında sıkıcı olur...
ben de foto çekmesini çektirilmesini çok severim ama olur olmadık her fotoyu koyanlardan hoşlanmam..yazımı tam okumadığın kesin orada sahabe hanımlardan birinin gelinolarak gidecek kızına verdği nasihat içinde başkasını incitmemek adına verdiği nasihatten yola çıkarak düşünmeye çalışıyorum...ayrıca bu benim düşüncem ve hala da ısrarcıyım düşüncem de;seni seviyorum sen benim hayatımsın vs gibi cümleleri sık sık yazanlara anlam veremiyorum acaba bunlar 6 ayda bi mi görüşüyor diye gülmekten kendimi alamıyorum...
bu arada bi arkadaş ta kendi yapamadığı için başkasının yaşadığı hayata illet olanlar var gibi bi yaklaşımda bulunmuş..aksine eşime söylemekte sarılmakta fırsat bulunca bi yere çıkmakta sakınca görmüyorum :) ama bunu da ulu orta her anını paylaşmayı saçma görüyorum..zira listemde evlenememiş ya da yeni boşanmış eşi vefat etmiş çocuğu bi türlü olmayan bi çok tanıdığım varken onlara iç geçirtmeğe sebep olmaktan utanırım....bunlar da benim düşüncelerim..
klavyem arada bozulduğu için yanlış çıkan harfler için özür dilerim herkesten

canım benim şöyle söyleyim şuan salonumdaki çerçeveli resimlerim emin ol facebokk daki ulu orta değil yani her an facenin istediği yerde yayaınlayabileceğini bildirdiği açık bir ortamda değil! hayatı ciddiye alıp almak göreceli bir kavramdır ..demişsin ki ee ne yapıyorsun facebok da?çok keyifli dakikalar geçirdiğimi arkadaşlarımla muhabbette bulunduğumu bebek anne paylaşımlarında çok bilgilendiğimi yeni çok pratik fikirler edindiğimi söylemeliyim..yani sandığın gibi foto paylaşmadan da gayet güzel kullanılabiliyor bu tarz siteler... tabi senin düşüncen sadece foto vb durumlar paylaşmaktan öteye geçmiyorsa şayet sen de kendince haklısın sevgili office;facebook demek:" foto vs durum paylaşmak" demekse hakikaten face foto vs paylaşılmadığında sıkıcı olur...
ben de foto çekmesini çektirilmesini çok severim ama olur olmadık her fotoyu koyanlardan hoşlanmam..yazımı tam okumadığın kesin orada sahabe hanımlardan birinin gelinolarak gidecek kızına verdği nasihat içinde başkasını incitmemek adına verdiği nasihatten yola çıkarak düşünmeye çalışıyorum...ayrıca bu benim düşüncem ve hala da ısrarcıyım düşüncem de;seni seviyorum sen benim hayatımsın vs gibi cümleleri sık sık yazanlara anlam veremiyorum acaba bunlar 6 ayda bi mi görüşüyor diye gülmekten kendimi alamıyorum...
bu arada bi arkadaş ta kendi yapamadığı için başkasının yaşadığı hayata illet olanlar var gibi bi yaklaşımda bulunmuş..aksine eşime söylemekte sarılmakta fırsat bulunca bi yere çıkmakta sakınca görmüyorum :) ama bunu da ulu orta her anını paylaşmayı saçma görüyorum..zira listemde evlenememiş ya da yeni boşanmış eşi vefat etmiş çocuğu bi türlü olmayan bi çok tanıdığım varken onlara iç geçirtmeğe sebep olmaktan utanırım....bunlar da benim düşüncelerim..
klavyem arada bozulduğu için yanlış çıkan harfler için özür dilerim herkesten

evet, facebook demek; durum, resim paylaşmak, kısaca anı paylaşmak sevgili elele :) anlaşılan o ki siz amacının dışında kullanıyorsunuz ve doğal olarak yapılan yorumları, paylaşımları garipsiyorsunuz :) benim facebook dan öğrenecek herhangi bir bilgiye ihtiyacım olmadığından olsa gerek ki sadece "paylaşım" amaçlı kullanıyorum :)

ayrıca yazınızı tam olarak okudum ama sahabe hanımların hayatını kendine düstur edinen birinin fb gibi bir yerde ne işi oldugunu yine anlayamadım.. bu kadar garipsiyorsanız eminim arkadaşlarınızla görüşmek, bilgi paylaşımında bulunmak için farklı alternatifler de vardır değil mi? kaldı ki bir şeyi tasvip etmemek farklı, "onlar zaten mutlu değil, bütün hayatları fake" demek farklı şeylerdir sevgili elele :) anlatmak istediğimiz bu.. benim de bu forumda bile tasvip etmediğim onlarca şey var, ama hepsini yalancı, gösteriş budalası ilan etmiyorum, sadece görmemezlikten geliyorum.. sahabe hayatlarını iyi bilen biri olarak siz de bilirsiniz ki; gördüğünüz bir yanlışı "gülerek" veya "acımasızca eleştirerek" değil, kibarca o kişiyi uyararak yaparsınız.. hoşlanmadığınız kişileri ya da durumları da ignore edersiniz, hepsi bu ;)

Son düzenleme:
mutlu evlilikler gerçek mi değil mi bilemem çünkü hiç bu açıdan düşünmedim zaten beni de pek ilgilendirmez.insanlar elbette mutlu olduğu anları paylaşacaklardır..kimse üzgün,kırgın ya da kızgın olduğu anı fotoğraflayıp da birçok kişiye açık bir platformda sergilemez..

gerçek olsa bize ne olmasa bize ne?

benim de o siteye üyeliğim var ama son 1 aydır hiç bakmadım sanırım.foto falan eklemem zaten,yorumlarda da bulunmam.öylesine açmıştım,öylesine duruyor :)

evet, facebook demek; durum, resim paylaşmak, kısaca anı paylaşmak sevgili elele :) anlaşılan o ki siz amacının dışında kullanıyorsunuz ve doğal olarak yapılan yorumları, paylaşımları garipsiyorsunuz :) benim facebook dan öğrenecek herhangi bir bilgiye ihtiyacım olmadığından olsa gerek ki sadece "paylaşım" amaçlı kullanıyorum :)

ayrıca yazınızı tam olarak okudum ama sahabe hanımların hayatını kendine düstur edinen birinin fb gibi bir yerde ne işi oldugunu yine anlayamadım.. bu kadar garipsiyorsanız eminim arkadaşlarınızla görüşmek, bilgi paylaşımında bulunmak için farklı alternatifler de vardır değil mi? kaldı ki bir şeyi tasvip etmemek farklı, "onlar zaten mutlu değil, bütün hayatları fake" demek farklı şeylerdir sevgili elele :) anlatmak istediğimiz bu.. benim de bu forumda bile tasvip etmediğim onlarca şey var, ama hepsini yalancı, gösteriş budalası ilan etmiyorum, sadece görmemezlikten geliyorum.. sahabe hayatlarını iyi bilen biri olarak siz de bilirsiniz ki; gördüğünüz bir yanlışı "gülerek" veya "acımasızca eleştirerek" değil, kibarca o kişiyi uyararak yaparsınız.. hoşlanmadığınız kişileri ya da durumları da ignore edersiniz, hepsi bu ;)

işte yine tam okumamış ya da anlayamamışsın sevgili office...ben ilk yazımda listemdeki bi arkadaşı hatırı olan bi arkadaş olmasa "neden evde kendin söyleyemiyor musun diyeceğim "diye bahsettim ilk yorumumda..ama sen "hepsini "diyerek nasıl okuduğunu ya da anlamak istediğin şekli yansıtıyorsun...bu arada faceden de olsa hiç bir şekilde bilgiye ihtiyacın olmayışına hayranım:) bebeğim olduğu için diğer annelerle bilgi alışverişinde bulunmak benim için oldukça güzel..insanoğlunun her harukarda öğrenmeye muhtaç olduğunun bilncindeyim şükür.gerekli ayarları yaptıktan sonra zararı olmayan bi bilgi alışverişine dönüşebiliyor bu site..
diğer arkadaşlarımla görüşmek için farklı alternatiflerin konusuna gelince;farklı bir şehire gelin olduğum ve dolayısıyla hepsi büyüdüğüm şehirde malesef ve face üzerinden kamera,mesaj ya da sohbetle sık sık görüşebiliyorum..dedğim gibi bakış açısı;sen foto durum paylaşmaktan öteye geçmiyorsan şayet bunları yapmadığında sıkıcı gelir sana bu tarz siteler..ayrıca sahabe hanımlarını malaesef ki kendime düstur alamadım keşke dediğin gibi alsam; zaman zaman kulağımda kalan bilgilerimi uygulamaya çalışıyorum nacizane.şunu da sona ekleyim ki;kimsenin ismini vermiyorum ya da herkes bu kategoridedir;yalancıdır demiyorum..nasıl algıladığını göstermiş bulunuyorsun..kaldı ki senin okumadan es geçtiğin benim ise vurguladığım listemdeki arkadaşımı bile kırmamak adına karşı atıfta bi kelimede bulunmadım...sen neden bu kadar alındın onu da anlamış değilim?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
sık sık buradaki forumları okuyorum, özellikle de bir derdim var, eşim ve eşimin ailesi bölümünü çünkü benimde pek de mutlu bir evliliğim olduğu söylenemez.
Facebookdaki arkdaşlarımın hepsinin çok mutlu evlilikleri var gibi görünüyor çünkü hep eşleriyle mutlu mutlu fotoğraflarını koyuyorlar. Bir arkadaşım bana onlar sadece göstermelik bak mesela benim evliliğim dedi.
O da eşiyle hep mutlu fotoğraflarını koyduğunu ancak gerçeğin öyle olmadığını söyledi.

siz de benim gibi face deki arkadaşlarınızın mutlu evlilik resimlerine bakıp sorun bende mi acaba, neden benim mutlu bir evliliğim yok, acaba gerçekten yanlış insanla mı birlikteyim diye kendi kendinize soruyor musunuz?
Geçekten o resimlerdeki gibi çok mu mutlular? haydi fikirlerinizi paylaşın.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum zaman zaman...Herkes amanda ben ne kadar mutluyum ne kadarda çok yer geziyorum çatlayın da patlayın demeye çalışıyo sanki.

işte yine tam okumamış ya da anlayamamışsın sevgili office...ben ilk yazımda listemdeki bi arkadaşı hatırı olan bi arkadaş olmasa "neden evde kendin söyleyemiyor musun diyeceğim "diye bahsettim ilk yorumumda..ama sen "hepsini "diyerek nasıl okuduğunu ya da anlamak istediğin şekli yansıtıyorsun...bu arada hiç bir şekilde bilgiye ihtiyacın olmayışına hayranım:) bebeğim olduğu için diğer annelerle bilgi alışverişinde bulunmak benim için oldukça güzel..insanoğlunun her harukarda öğrenmeye muhtaç olduğunun bilncindeyim şükür.
diğer arkadaşlarımla görüşmek için farklı alternatiflerin konusuna gelince;farklı bir şehire gelin olduğum ve dolayısıyla hepsi büyüdüğüm şehirde malesef ve face üzerinden kamera,mesaj ya da sohbetle sık sık görüşebiliyorum..dedğim gibi bakış açısı;sen foto durum paylaşmaktan öteye geçmiyorsan şayet bunları yapmadığında sıkıcı gelir sana bu tarz siteler..ayrıca sahabe hanımlarını malaesef ki kendime dustur alamadım keşke dediğin gibi alsam; zaman zaman kulağımda kalan bilgilerimi uygulamaya çalışıyorum nacizane.şunu da sona ekleyim ki;kimsenin ismini vermiyorum ya da herkes bu kategoridedir demiyorum..kaldı ki senin okumadan es geçtiğin benim ise vurguladığım listemdeki arkadaşımı bile kırmamak adına karşı atıfta bi kelimede bulunmadım...sen neden bu kadar alındın onu da anlamış değilim?

her gördüğüm siteden bilgi toplama gibi bir ihtiyacım yok sevgili elele :) bunun için bir sürü alternatifim var ve facebook bunlardan biri değil emin olun ;) benim anlamadığımı iddia ediyorsunuz ama siz söylemek istediklerinize o kadar konsantre olmuşsunuz ki beni okumuyorsunuz bile :) listedeki hatırı olan arkadaşınızın bildirimlerinden rahatsız oluyorsanız, bildirimlerini almazsınız hepsi bu..

alınmak? yok alınmadım endişelenmeyin, kolay kolay alınmam ben :) ancak beni bu yorumları yapmaya iten tek şey; tek kalıp olmaya çalışmak, farklılıklara tahammül edememek, kendiniz gibi olmayanları "görgüsüz" ilan etmek.. ve dört gözle "evet onlar çok mutsuz" denilmesini beklemek.. insanlar istediklerini paylaşmakta özgür sevgili elele.. bakın ne güzel siz bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz, diğerleri de fotograf.. mesela ben de "Allahı seven 100000" kişiyi bulunca ne olacak çok merak ediyorum ama bunu yapanlarla gülüp eğlenmiyorum.. anlatmak istediğim bu, umarım anlatabilmişimdir ;)

her gördüğüm siteden bilgi toplama gibi bir ihtiyacım yok sevgili elele :) bunun için bir sürü alternatifim var ve facebook bunlardan biri değil emin olun ;) benim anlamadığımı iddia ediyorsunuz ama siz söylemek istediklerinize o kadar konsantre olmuşsunuz ki beni okumuyorsunuz bile :) listedeki hatırı olan arkadaşınızın bildirimlerinden rahatsız oluyorsanız, bildirimlerini almazsınız hepsi bu..

alınmak? yok alınmadım endişelenmeyin, kolay kolay alınmam ben :) ancak beni bu yorumları yapmaya iten tek şey; tek kalıp olmaya çalışmak, farklılıklara tahammül edememek, kendiniz gibi olmayanları "görgüsüz" ilan etmek.. ve dört gözle "evet onlar çok mutsuz" denilmesini beklemek.. insanlar istediklerini paylaşmakta özgür sevgili elele.. bakın ne güzel siz bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz, diğerleri de fotograf.. mesela ben de "Allahı seven 100000" kişiyi bulunca ne olacak çok merak ediyorum ama bunu yapanlarla gülüp eğlenmiyorum.. anlatmak istediğim bu, umarım anlatabilmişimdir ;)

işte bakış açısı ;yorumlama tarzı bu kadar olunca ;saptırılınca fazla yorum yapmamak gerek..ben insanlar istediğini paylaşamaz demiyorum;kimse foto paylaşmasın da demiyorum; listemdekilerden örnek veriyorum fakat sen feci şekilde üstüne alınıp üstüne basa basa yorum yapma ihtiyacı hissediyorsun üstelik ufak tefek kelimelerle çarpıtarak..."hepsini,herkesi " demediğim halde sen bi kaç kişi için kullanmış olduğum "gösteriş budalası" ikilemine takılarak aslında "kalıp" olarak nasıl da tek bi yere takıldığını ortaya koyuyorsun..neyse daha fazla yorum yapmak anlamsız bi yere saplanmış fikirler karşısında..evet doğru dedin office herkes özgür en azından bunda hemfikiriz..fakat benim gibi düşünmüyor diye kimseyi de "görgüsüz" diye nitelendirmek gibi bi destursuzlukta bulunmam; en azından ulu orta ilan etmem..hakikaten nasıl anlamak isterse insan onu yansıtır ya;"başkalarının mutsuz olmasını beklemek?" ...içindekini yansıtmışsın office ... sevgiler....

Son düzenleme:
işte bakış açısı ;yorumlama tarzı bu kadar olunca ;saptırılınca fazla yorum yapmamak gerek..ben inasnlar istediğini paylaşamaz demiyorum listemdekilerden örnek veriyorum fakat sen feci şekilde üstüne alınıp üstüne basa basa yorum yapma ihtiyacı hissediyorsun üstelik ufak tefek kelimelerle çarpıtarak...hepsini demediğim halde siz herkes için kullanmış olduğum "gösteriş budalası"ikilemine takılarak aslında "kalıp olarak nasıl da tek bi yere takıldığını ortaya çıkarıyorsun..neyse daha fazla yorum yapmak istemem..evet doğru dedin herkes özgür en azından bunda hemfikiriz..fakat benim gibi düşünmüyor diye kimseyi de "görgüsüz" diye nitelendirmek gibi bi destursuzlukta bulunmam; en azından ulu orta ilan etmem..hakikaten nasıl anlamak isterse insan onu yansıtır ya;başkalarının mutsuz olmasını beklemek ...içindekini yansıtmışsın office ... sevgiler....

:) size kızamıyorum bile sevgili elele :) daha önce de dediğim gibi, insanları ciddiye almam.. özellikle benim için tek tuş uzakta olanları :) özgürlüğü savunmak, kıskançlık demek değildir sevgili elele, ama insanlar için kullandığınız ya da ima ettiğiniz "gösteriş budalası" için aynı şeyi diyemeyeceğim.. bunu sadece sizin için değil, böyle düşünen herkes için söylüyorum.. yine de kısmen seviyeli bir tartışma yaşattığınız için teşekkür ederim.. söylediklerim sizin anladığınız kadar neticede..

sevgiler ;)

:) size kızamıyorum bile sevgili elele :) daha önce de dediğim gibi, insanları ciddiye almam.. özellikle benim için tek tuş uzakta olanları :) özgürlüğü savunmak, kıskançlık demek değildir sevgili elele, ama insanlar için kullandığınız ya da ima ettiğiniz "gösteriş budalası" için aynı şeyi diyemeyeceğim.. bunu sadece sizin için değil, böyle düşünen herkes için söylüyorum.. yine de kısmen seviyeli bir tartışma yaşattığınız için teşekkür ederim.. söylediklerim sizin anladığınız kadar neticede..

sevgiler ;)

bak ortak olduğumuz bi nokta daha çıktı memnun kaldım bundan doğrusu;
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Hz.Mevlana)." . çok severim bu sözü..ve bunu bire bir ispatlattığın için teşekkür ederim sana :)
.ciddiye almadığın bi yoruma da bayağı alınmışsın ki bu kadar yazmışsın sevgili office ciddiye alsan nolur kimbilir :)) :9: insanlar sanalda da olsa "insan "olduğunu düşündüğümden cevap verme ihtiyacını hisettim.:))
hayırlı günler...

Son düzenleme:
Back
X