- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 45
- Konu Sahibi dailyfairy
hayır............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatsız olanlar neden face kullanıyor,adı üstünde paylaşım sitesi.isteyen istediğini paylaşır![]()
Ben asil hicbirseyini paylasmayarak asil davranis sergiledigini, cok gorgulu oldugunu, cool gorundugunu sananlari komik buluyorum.
tamm beni anlatmışsın yaaaaaaaaaaa
cool durmuyor muyum yani![]()
adı üstünde "sosyal paylaşım" sitesi. Gezdiğimi de , aldığımı da, o an aklımdan geçenleri de paylaşabilirim bi nevi blog gibi. Mutsuz insanlar başkalarının mutsuzluğunu bekliyor heralde, ya da evden çıkmayanlar da gezenleri yaftalamaya çalışıyor. Herkesin yaşam tarzı, paylaşım alanları farklıdır. Sen mutsuzsan yada sosyal yaşantın yoksa diğer insanlar neden görgüsüz olsun. Nispet yapmaya çalışan yada olmayanı var gösteren yok mudur, vardır tabi ama onların ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum. Neden mutsuz evliliğini mutlu gösterme çabası ? anlayamıyorum...sonuçta eş dost neyin nolduğunu az çok biliyodur güllük gülistan olmadığını. Bu tür sitelerde rahatsız oluyorsanız bildirimleri kısıtlar görmezsiniz ya da sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarınızı kapatırsınız. O sitenin amacı sosyal paylaşım çünkü, arkadaş bulmak/günlük yaşadıklarını yada fotoğrafladıklarını paylaşmak. Ben şahsen Instagram 'a (iphone uygulaması) bayılıyorum mesela, ilginç fotoğraflar paylaşıp arkadaşlarımın da çektiği güzel fotoğrafları takip edebiliyorum. Hiç de aklıma gelmiyor 'görgüsüz gittiği yerin fotoğrafını koymuş' vs. demek.
biz aa görgüsüz gittiği yerin fotosunu koymuş demiyoruz zaten. bunu gerçekten paylaşımda bulunmak için yapanlar var bir de "bakın ben geziyorum görün, ben aldım giyiyorum görün, ben yaptım görün " diye yapan kişiler de var. bunu ayırt edebiliyorsunuz tarzından kendini belli ediyor..gerçek hayatlarını biliyoruz az çok. herşeyi mükemmel gösterme çabasındalar..
bişey paylaşmayarak asil davranış mı sergileniyor yani ? benim eşiminde var hesabı. hiçbişey paylaşmaz. oyununu oynar kapatır. şimdi benim eşim asil,cool mu davranmış oluyor acaba yada birilerini mi dikizliyor?
abes olan fotoğraf vs. paylaşmak değil, bunu görgüsüzlük seviyesine getirenler var gerçekten.
rahatsız olacağım insan yoktur face'imde.sevdiklerimin de yaptığı hiç bir şey beni rahatsız etmez.![]()