arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Ben uyuyamam öyle miyavvvvvv diye gelip yatağa girerse:100:..aslında bu biraz yetiştirilme olayı. Benim annem evcil hayvanlara çok kapalı biriydi. Elini sürmezdi kedi, köpek vs. dolayısıyla evde hiç böyle yakın temas olmadım. Biraz da ondan sanırım.
çok güldüğüm bir dialogu paylasmak ıstıyorum.
kadın : aşkım canım kocam ayyy ıyıkı varsın.....
koca: gozlerıne kurban senın balım.....
kadın: ayyy sımartıyorsun.....
koca: yirim seni yirrrr....
samımı bır dostları: yav arkadas, siz karı koca ayrı evlerdemi yasıyorsunuz?
olay 23.00-24.00 arası bır tarıhte yasanır ve ben artık gercekten sasırmıyorum
geçen eşimin sayfasına bakıyoruz...arkadaşı evlenmiş...bi düğünden foto.. bi fotoğrafçının çektiği ....bikaçtane de öyle.çok sade ve güzeldi...başka arkadaşınkine baktık....100 küsür atmış..salona girerken ayağa kalkarken oturuken..anneye veda babaya vede abiye yengeye çoluğa çoğuğa halaya amacaya....hepsi tek tek...tmm kendi albümün olur evinde pc'de ama hurra hepsinide paylaşmak zorunda değilsinki
gerçek diyelim gerçek olsun, herkes mutlu olsun
Şu yorumu gördüm de cevap vereyim dedim. Benim düğün fotolarım da 150 tane falan olsa gerek. Gelen akrabaların her biri başka şehirlerde. Herkese kendi fotosunu seçip atmak mı daha mantıklı topluca paylaşmak mıBen ailemden ve akrabalarımdan uzaktayım bir çok anımı facebook aracılığıyla paylaşıyorum. Misal en son kardeşim geldi ziyarete dayı, kuzen, teyze, baba, anne hepsi ayrı ayrı soruyor ora nasıldı bura nasıldı diye...100 küsür fotoğraf paylaştık yine görsünler diye
hey Allahım gene mi face konusu
rahatsızsanız kapatın
Hepsini geçtim ama ben daha dün bebeği altına yaparken birlikte resim çekip koymuş birini gördümçocuk orda s..... O resim çekme derdinde hemde bu dediğim kişi gayet ünlü biri
kim kim kim
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
İyi de hepsine bakmak zorunda değilsiniz ki. Hani yediği yemeği içtiği suyu çekenden şikayet etmeyi anlarım da insanların özel anlarını paylaşmaktan şikayet etmeyi de anlamam.işte atıyorum bende sizin arkadaşınızım banane hepsinden...paylaşım sadece akrabalarla olmuyorki...ben çizgiyi anlatamadım sanırım..
işte atıyorum bende sizin arkadaşınızım banane hepsinden...paylaşım sadece akrabalarla olmuyorki...ben çizgiyi anlatamadım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?