Aslında sen anlattın da o başka yerinden tuttu. Tamam düğün özel bir gün diye kabul edelim.
Ama uzakta olan arkadaş eğer yediği bilmem neyin resmini dahi çekip özlem duyan annesine babasına göstermek adına paylaşıyorsa bu görüntü kirliği yapıyor. Ancak tabi kim ne yapar yapmaz kişiyi bağlar.
Gösteriş bir çoğu "bakın ben ne kadar mutluyum, ne güzel bir ailem var" mesajı arkadaşlara ve çevreye
eşiyle sorunları olduğunu bildiğim yakın bir arkadaşım sürekli eşinin fotoğrafının altına aşkım, yakışıklı kocam vs. gibi yorumlar yazar ya da birlikte fotoğraflarını koyar mutlu aile tablosu çizer sürekli
Aynı nedenlerden dolayı ben de kapattım facebook'u sıkıldım artık insanlar çok boş şeylerle ilgileniyorlar
böyle birini biliyorum..kocasının sevgilisi var ona nispet yapmak için bu tür resimleri koyuyor ,insan gülsün mü ağlasın mı bilmiyor
ben de beni merak eden eltim için koyuyorum arada bir resim yazıktır ne yapayım
Kasıt gösterişse
Onu burda da yapan üyeler var
Ayrıca reelde de var
Hepsini kafaya takarsak ohooo erken yaşlanırız
Ben çok ilgilenmiyorum açıkçası kişi kendinden mesuldür..
Umarım herkes göründüğü kadar mutlu olur bir gün
Neden gösteriş olduğuna kapıldınız ki? Belki bazı şeyler biraz abartı olabilir ama Kocişimle kahve keyfi yazanda da bir tuhaflık görmüyorum. Siz herhalde dediğim gibi gösteriş yönünden değerlendiriyorsunuz olayı ama isteyen istediğini çeker koyar. Benim bir arkadaşım var günde 3 kere fix kendi kendini çekip kolajlayıp facebook' a atıyor. Ayrıca neden sahtedir diye düşündünüz onu da anlamadım, mutluluk diye bişey yokmuş. Ya da bu kadar mutlu olmak abartı, olmayacak birşeymiş gibi konuşmuşsunuz. İster gerçekten mutlu olsunlar ister sahte mutluluk tablosu çizsinler, ister kocişim desinler ister eşim, aşkım, bebeğim.. Bunların hiç biri kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar dert etmeye gerek yok, madem size sahte geliyor, abartı geliyor kapatın facebookunuzu görmeyin kimsenin neyi paylaştığını..
face yok ,insta yok yok yok da yokkk..
oğlumun benim fotolarımı isteyen olursa(biz de aileden uzaktayız) w.app tan gönderiyorum ..çok da mutluyum bu şekilde....
eski arkdaşlarımdan buluşma vs haberlerini de arayıp söylerler bana,herkes alıştı bu durumuma..aç telefon söyle diyorum hem muhabbet olyuro daha güzel,özlem gider:)
sen evlendin mi ?????????
Ben Mark Zuckerberg olsam Facebook'u Türkiye'ye kapatırım, sittin sene de açmam. Bu kadar kalitesiz bir kullanım olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?