facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

face'i sevmiyorsun,küs olduğun arkadaşını kardeşinin face'inden takip ediyorsun,ilginç çok ilginç

oy oy oyyyyy

düzeltme: bu yorumu lost 87den alıntı yaparak paylastıgımı sanıyordum

Son düzenleme:
bazı paylaşımlar gerçekten rahatsız edebiliyor. benden 2 yaş küçük evli bir arkadaşım yazmış. tabi net hatırlamıyorum ama..
"cicim neden baktın, onu sana yar edeceğimi mi sandım, o benim işte, ben aldım, anca arkamdan bakarsın böyle" vs. vs yazmış. yani anladığım kadarıyla kızın biri kocasına sulanmış, o da ordan laf atıyor. kocasının yakışıklılığı da dillere şayan diyesim var ama Allah ın yarattığına birşey de diyemiyor insan:26:
kızmadım tabi silmedim faceimden ama baygınlık geçiriyordum az kalsın..
ha bir de siyasi paylaşımlar, karşıt görüş olunca ister istemez rahatsız ediyor. Çünkü bazı paylaşımlar kışkırtmaya kadar gidiyor, yoksa dozunda siyaset beni rahatsız etmez.
yine de seviyorum insanların face de herşeyini paylaşmalarını. sadece arabesk şeyler paylaşanların bildirimlerini kapatıyorum görmüyorum, sizde böle yapabilirsiniz.

Valla bana hediyeleri çekip koymak çok görgüsüzce geliyor kusura bakmayın ama. Biz dalga geçiyoruz baya bu tip olaylarla. İnsanların bir mahremiyeti olur, sizler göstermek için yaşıyorsunuz. Hayatım boyunca bana hediye edilen bir şeyin fotosunu herhangi bir yere koymadım, kimse koyduramaz. Çok güzel, uğraşılmış, yada çok değerli(araba gibi) hediyeler aldım, kimse sormadan bilemez nedir nerden gelmiştir. Sürekli sevgili fotoğrafı paylaşmanın da normal olduğunu düşünmüyorum, birlikte güzel anlar tabi ki arada paylaşılır ama her anını çekip koyuyorsan orda bir durup düşünmek lazım, acaba birlikteyken o kadar yapacak işiniz konuşacak konunuz yok da o yüzden mi sadece fotoğraf çekip efektlerle süsleyip sitelere koyuyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkasında başka şey var diyorsun

evet evet merak biraz hastalık ve maalesef doğuştan gelen bir hastalık, bazıları bu hastalıkla yaşamak zorunda zor olsa da mesela ben bazı şeyleri çok merak ederim kızımda da aynı türden bir hastalık var acilen tedavi edilmeli ama nasıl?

mutlu mu gerçek mi değil mi diye bakmak açık aramak bence pek iyi bir bakış açısı değil.

Valla senin dediğin şekilde bakıyorsa zaten açık arıyordur ki bulmaması kaçınılmaz.
Ama konulan kısır resmine bakınca nasıl bir açık aranır ki..
Ben zevkine bakıyorum. Komik geliyor çoğu zaman..
Bazıları da komplekslerini törpülüyor.. zararsız. Kaldı ki bu insanların dışarıda da böyle olduklarını biliyoruzdur.
Yoksa sosyal medya sarhoşluk veren bir yer değil insanlar kendini kaybetsin.

Bir de herkes demiş ki kapat rahatsız oluyorsan. Ben neden kapatacakmışım facebookumu, direk siliyorum teyzem de olsa yakın arkadaşım da olsa saçma paylaşımlar yapanı. Ama ne hikmetse hepsi de silmeme rağmen tekrar tekrar istek yolluyorlar arkadaşlık için. 350 kişiyi sildiğimden beri çok daha mutluyum ve paylaşımlarımda özgürüm. Rahatsız olanlara bunu tavsiye ederim, türk halkının gösteriş merakının kıskacından ancak böyle kurtulabiliyorsunuz.

her akşam içtiği kahvenin fotoğrafını koyan bir arkadaşım var😃yaa her akşam aynı saatte aynı fincanın resmi koyulur mu canım yanına birde gofretler atıştırmalar koyuyor akşam kahvesi diye paylaşıyor😝

Son düzenleme:

Farkındaysan konu sahibi rahatsız oldugu için kapatmaktan bahsetmiş ona istinaden kapat denildi. Yoksa ister aç ister kapa istediğni sil bize ne

herkesin bir derdi var diye dusunuyorum ben kimisi benim gibi eltisi için koyar kimisi bilmem kim için koyar kendi için koyan kaç kişidir bilinmez aslında kendin için olmayan bir şeyi yapmak ancak kendini kandırmaktır ama sanmıyorum insanların çok mutsuz oldugu seyleri paylaştıklarını bir kere ruh hali el vermez enerji ister yani

ama ben sosyal medyayı seviyorum daha şeffaf bir toplum ben buralarda paylaşımda bulunan insanları daha zararsız görüyorum.öenmli olan da bu benim için

AHahah tek derdiniz bu olsun
Kızmayın ama çok güldüm facebook alt tarafı yahu bu kadar analize lüzum yok
mutlu mudur değil midir ben niye mutsuzum bu mu bakış açınız? Gerçekten hayat hiç ama hiç böyle değil anlamanızı dilerim eeen kısa zamanda

çok güzel anlatmışsınız

bazıları özellikle kısır pasta börek paylaşıyor guya özel bir şey paylaşmıyor , paylaşma dürtüsünü tatmin ediyor :)))))))))

Farkındaysan konu sahibi rahatsız oldugu için kapatmaktan bahsetmiş ona istinaden kapat denildi. Yoksa ister aç ister kapa istediğni sil bize ne

Size bir şey dediğimi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…