arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Ama ama ama kedi resimlerinin suyu çıkmaz ki
bende var onlardan kocamla şu keyfi bu keyfi Allahtan mahrem seylerini paylaşmıyorlardı ona da şükürayıp olur diye de silemiyorum ama onlardan gelen gönderileri kapattım rahat ettim hayır banane ya senin ne yaptıgından kocanla fuzüli benim ana sayfamı saçmalıklarla doldurmaya ne hakları varsa
çok güldüğüm bir dialogu paylasmak ıstıyorum.
kadın : aşkım canım kocam ayyy ıyıkı varsın.....
koca: gozlerıne kurban senın balım.....
kadın: ayyy sımartıyorsun.....
koca: yirim seni yirrrr....
samımı bır dostları: yav arkadas, siz karı koca ayrı evlerdemi yasıyorsunuz?
olay 23.00-24.00 arası bır saatte yasanır ve ben artık gercekten sasırmıyorum
Facebook kullanmıyorum. Esimin de yok. Ama bazen yakin arkadasim ortak tanidiklarimizin paylaşımlarini fakan gösterir. Dudaklarim ucuklar. Bir sabinin zibilyon tane ayni fotografi koyulur mu?
Ayni mekana her gidildiginde ayni poz verilir mi?
Hastane odasinda serumlu kolla fotograf yuklenir mi?
Cocugu solunum guclugu cektigi icin hastaneye yatirilmis bir anne acilden her dakika fotograf ve gelişme paylasabilir mi?
Dahasi her aksam kocasina "senin agzina s.carinm gec kalirsan "diyen kadin her fırsatta esine methiyeler duzup, kocisim de kocisim der mi?
Ki bu kocis memlekette 8 ayri telefon hattiyla goturmedik kiz birakmamis..
Elbette kimseyi ilgilendirmez kimin ne paylastigi lakin konu sabinin sorusuna binaen soyluyorum hayir gercek degil..
Bu kadar abartanlar emin olun bazi seyleri gizlemeye calisip, dur şunları kiskandirayim diyenlerdir.
Benim anasayfamda da bu tarz muhabbetler acayip yogun oldugundan o insanlarla dalga gecmek, onlara mesaj vermek icin kocamin hesabindan kendi duvarima askli meskli cumleler yazdim. Altina da kendim yorum yaptim: "ben de seni turabi'nin kazanmayi sevdigi kadar seviyorum. Yan koltuktan selamlar." O sira survivor izliyorduk. Cok eglenmistik.
Ben her ozel anini birilerine gosterme cabasinda olan insanlarin mutlu dakikalar gecirdiklerine inanmiyorum. Bir seylerin eksikligi gibi geliyor.
Hele su "aSkimL@ b@Lkon qeyfii" yazanlar yok mu? Ailecek guluyoruz.
Benim kuzenim sabah aksam facebookta her yaptigini paylasiyor az kaldi wc ye gidiyorum yazacak die korkuyorumyok sura seyehat etmis ora gitmis bura gitmis yaziyor herseyi yok kendini hasta hissediyormus cevap yazanlara laf yetistiriyor hastaysan git yataginda yatsana yahuu facebookta ne isin var p
biri de babamın cenazesine gidiyorum yazan bile varmış, artık nasıl bir boşluk kendini kaybetmişlik hissizlik anıdır bilinmez
Bir şey fazla abartılarak anlatılıyorsa bunun altında bit yeniği ararım:)(Bu benimde yaptığım bişi:Sigarayı bırakıp devamlı sigaranın zararlarından bahsetmem gibi ama ben bunu kendime gayret vermek için yapıyorum)Biri devamlı eşinin kendini sevdiğinden bahsediyorsa bu yönde bir eksiği vardır
Ben bu tip aşırı paylaşım yapan insanların reelde alamadıkları beğenileri sanal ortamda almaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kendini ispatlama çabası yani. Bu mutlu anları paylaşmak değildir kimse kusura bakmasın.
Evlilik teklifi aldığı "anı" fotoğraflayıp paylaşan (o an nasıl aklına geliyorsa)
Gecenin bir vakti hastane acilinde check-in yapan
Yediği her yemeği kamuya ilan eden
"Trafikteyim hofff" ünlemiyle bulunduğu caddeyi yazan
İnsan normal değildir. Bir de keyifliler var ki resmen "keyif" sözcüğünden nefret ettim bu paylaşımlar yüzünden.
Bazıları gezdikleri gittikleri yerleri paylaşıyor mesela bayılıyorum, kaliteli paylaşımlar bence. En azından iki yer görmüş oluyoruz.
Benim listemde de iki haftada bir düzenli olarak berberde check-in yapan erkek var mesela, Allah onu da öyle yaratmış.
Çözüm de, o kişilerin paylaşımlarına gelince hızlıca geçiyorsun olay kapanıyor.
Burda yapanlar facebooktakinden daha vahimmmm
Önceden belirteyim bu tarz işler yapmıyorum, facebook hesabım yok.
Her insan farklıdır, duygularını yaşadıklarını farklı ifade eder.
Kimi mutlu ya da mutsuz olsun her anını paylaşır kimi kendi içine saklar.
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ? Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.
Önceden belirteyim bu tarz işler yapmıyorum, facebook hesabım yok.
Her insan farklıdır, duygularını yaşadıklarını farklı ifade eder.
Kimi mutlu ya da mutsuz olsun her anını paylaşır kimi kendi içine saklar.
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ?Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?