Hey maşallahDD Yok artık. Görsem öyle bişi şok olurdum vallahi ben yaaa. Hakkaten yuhhh yani :))))
işte aynen ya içtiği çayı paylaşıp demiyolarmı öle kocişimle çay keyfi yaa sen cins olduğumda o
yanlız sizin listedeki de iyice işi abartmış cevizler falan
Önceden belirteyim bu tarz işler yapmıyorum, facebook hesabım yok.
Her insan farklıdır, duygularını yaşadıklarını farklı ifade eder.
Kimi mutlu ya da mutsuz olsun her anını paylaşır kimi kendi içine saklar.
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ? Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.
Benim anasayfamda da bu tarz muhabbetler acayip yogun oldugundan o insanlarla dalga gecmek, onlara mesaj vermek icin kocamin hesabindan kendi duvarima askli meskli cumleler yazdim. Altina da kendim yorum yaptim: "ben de seni turabi'nin kazanmayi sevdigi kadar seviyorum. Yan koltuktan selamlar." O sira survivor izliyorduk. Cok eglenmistik.
Ben her ozel anini birilerine gosterme cabasinda olan insanlarin mutlu dakikalar gecirdiklerine inanmiyorum. Bir seylerin eksikligi gibi geliyor.
Hele su "aSkimL@ b@Lkon qeyfii" yazanlar yok mu? Ailecek guluyoruz.
Hehe! Aynı kuzenden bende de var. Evlendiği gece evlerine gidip ''Biz artık karı kocayıııız.'' yazıp facede evinde bildirim yapmıştı. Sonrasında balayında her dakika şimdi burdayız, şimdi şurdayız, ben şunu yedim, kocişkom bunu yedi... Yahu insan balayında facebookta bildirim mi yapar yaa! Otur kocanla sohbet et! Alla Allaaa.... :)
sizinkinde bir tarz varmıs, bir de insanların tarzına gore yaptıgı yorumlar ortusmeyınce bır o kadar ıstemsız gulduruyor.... çünkü benım bu şekilde yazısan arkadaslarım, içlerinde samımı olduklarımda var, bır resım paylasınca çevrimiçi ısem hemen ozelden msj atıp, ''altına bu elbıse cok zayıf gostermıs, bu sac cok yakısmıs, ay ne kadar guzelsın'' yorumları yapmamı özellikle talep eden ınsanlar, bir bakıyorum herkes ıltıfat yagdırıyor gel de gulme :)
şimdi nasıl mı kullanıyorum, tabıkı her daım cevrımdısı gosterıyorum kendımı :)) Facebook benım ıcın eglence kaynagı, çok keyıflı
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni
Size gelen isteklere sasirdim. Gerci yasiniz kucukse olabilir. Benim ogrencilerim yapiyor cunku bunu.
Konuyu akışta görünce aklıma direkt bu geldi: Kızının ilk reglini Facebook'ta paylaşan hevesli baba
KıZıMlA ReGl QeyyFi
Eki Görüntüle 1184472
Alttaki yorumlar süper
:) ne yapayim, eglence cikiyor iste. Dozunda paylasim yapanlari kastetmiyorum tabii ki. Herkes uzerine alinmasin.
Konuyu akışta görünce aklıma direkt bu geldi: Kızının ilk reglini Facebook'ta paylaşan hevesli baba
KıZıMlA ReGl QeyyFi
Eki Görüntüle 1184472
Alttaki yorumlar süper
Aslında herkese çok güzel bir cevap vermiş bence. Oğlumun sünnet oluşunu paylaşabilirim değil mi demiş. Şu sıralar sünnet düğünleri falan var ya çokça. Belki de onunkisi toplumsal bir eleştiri niteliğindedir :44:
bence kinaye yapılmış.zaten yorumlarda da yazmış,oğlumun sünnetini paylaşabilirim ama diye
ben 30 arkadasım 35 yasında ee kucuk sayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?