Facede ilişki durumu yok yazılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet Bn söyledikten sonra değiştirdi ilişkisi var yaptı. Aslında wp profilinde fln ikimiz varız ama oradaki ilişkisi yok yazısını neden eğiştirmemiş anlamadım . Normalde dikkat eder böyle şeylere
Kocam evli yapmadıysa bu iş biter!!!!!!!?! "Boşan" yorumlarınızı seri bekliyorum 😂

Çok güzel dert yaaa hep böyle güzel dertlerin olsun pembecim 🥲😂

Facebook dedin aklıma geldi ben küçükken ablam ve halam kullanırdı nasıl kaydoluyosunuz dediğimde, "okul müdüründen e-posta şifre isticeksin" demişlerdi ve ben ciddiye alıp gidip adamdan istemiştim bunu☹️ daha 9-10 yasında falanım onlar yüznden adama rezil olmuştum

Ah gençlik sen ne güzelsin. Bugunleri doya doya toksik olmadan yasa, mutlu ol , aşkının tadını çıkar , gez toz eğlen dolu dolu heycanla.yasa ♥️ çünkü ilerde dertlenecegin gerçek şeyler olacak.
Yorumunuz gülümsetti 🥹takılıyorum arada böyle şeylere bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ❤️

0facebook kaldırıldığında benim için bitmişti 🥹 acımı deştin ben gidiyorum
Fotoğrafı olmayan Facebook sırf mesajlaşmak için girerdik. O zamanlar Tripkolic şarkıları ünlüydü. 😁 Ergen oldugumuz için onlara bile dertlenirdik. Vay be nostalji oldu bize. 🤣

Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Tepki gösterdiğinde değiştirmiş iste

Benim hesabım var. Girmiyorum, yılda 1-2 kez anca o da öylesine. Akrabalar falan var. (maalesef lkdgkd) İlişkim yok yazıyor orada ama ilişkim var. Ama dediğim gibi çok kullanmıyorum yazsa ne olur yazmasa ne...

Benim hesabım var. Girmiyorum, yılda 1-2 kez anca o da öylesine. Akrabalar falan var. (maalesef lkdgkd) İlişkim yok yazıyor orada ama ilişkim var. Ama dediğim gibi çok kullanmıyorum yazsa ne olur yazmasa ne...
Onun da aynı şekil akrabalar fln ekli ama siz yılda bir iki giriyormuşsunuz . Benimki 10 günde bir fln giriyor . Değiştirmemesine bozuldum biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X