- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.395
- 548
- 29
- Konu Sahibi pink442635
0facebook kaldırıldığında benim için bitmişti
acımı deştin ben gidiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam evli yapmadıysa bu iş biter!!!!!!!?! "Boşan" yorumlarınızı seri bekliyorumEvet Bn söyledikten sonra değiştirdi ilişkisi var yaptı. Aslında wp profilinde fln ikimiz varız ama oradaki ilişkisi yok yazısını neden eğiştirmemiş anlamadım . Normalde dikkat eder böyle şeylere
kız facebook kullanan mı kaldı da adam gidip ilişki durumunu düzeltsin
Yorumunuz gülümsettiAh gençlik sen ne güzelsin. Bugunleri doya doya toksik olmadan yasa, mutlu ol , aşkının tadını çıkar , gez toz eğlen dolu dolu heycanla.yasaçünkü ilerde dertlenecegin gerçek şeyler olacak.
Ben arada değil sık sık giriyorum amaNerede yazıyor bu? Ayarlara mı bakayım
Ya kusura bakma konunu da baltalamış gibi oldum ama senin gibi benimki de takarsa yandık
![]()
Bn değil erkek arkadaşım 2010 dan geliyorAaaa üye 2010 yılından geliyor. Gelecekten konuşuyorum: tünelin ucu b.mbk bi yere çıktı gelmeyin![]()
Çok teşekkür ederimprofilin altında görünüyor hakkında kısmında . Ayarlardan değiştirebilirsiniz ilişki durumu kısmından
Özür dilerimmm0facebook kaldırıldığında benim için bitmiştiacımı deştin ben gidiyorum
En iyisi akskskskÇok teşekkür ederimBaktım hiç seçmemişim
![]()
Fotoğrafı olmayan Facebook sırf mesajlaşmak için girerdik. O zamanlar Tripkolic şarkıları ünlüydü.0facebook kaldırıldığında benim için bitmiştiacımı deştin ben gidiyorum
Tepki gösterdiğinde değiştirmiş isteKızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Evet ama ben söylemeden düşünmesini beklerdim . Sonuçta arada giriyorduTepki gösterdiğinde değiştirmiş iste
Girip profilini değiştirmiş benim çektiğim fotoğrafı koymuş . O ara değiştirseydi iyi olurduEvet ama ben söylemeden düşünmesini beklerdim . Sonuçta arada giriyordu
Onun da aynı şekil akrabalar fln ekli ama siz yılda bir iki giriyormuşsunuz . Benimki 10 günde bir fln giriyor . Değiştirmemesine bozuldum birazBenim hesabım var. Girmiyorum, yılda 1-2 kez anca o da öylesine. Akrabalar falan var. (maalesef lkdgkd) İlişkim yok yazıyor orada ama ilişkim var. Ama dediğim gibi çok kullanmıyorum yazsa ne olur yazmasa ne...
Başka bir durum yoksa böyle şeylere takılma.Girip profilini değiştirmiş benim çektiğim fotoğrafı koymuş . O ara değiştirseydi iyi olurdu
Benim gibi farkında bile olmayabilir ama... Değiştirdiğinde göre seni gerçekten ciddiye alıyor demek. Sevdim bu çocuğu.Girip profilini değiştirmiş benim çektiğim fotoğrafı koymuş . O ara değiştirseydi iyi olurdu
Arada takılıyorum böyle şeylereBaşka bir durum yoksa böyle şeylere takılma.
Evet umursuyor. Bu konu için tek değil genelde rahatsız olduğum şeyleri tekrar yapmamaya çalışıyor . Teşekkür ederim yorumunuz içinBenim gibi farkında bile olmayabilir ama... Değiştirdiğinde göre seni gerçekten ciddiye alıyor demek. Sevdim bu çocuğu.