FaCiA'nın Diyet Günlüğü

Canım senin adına çok sevindim,bende şu an diyetteyim.68 kg dan 66,5 oldum.Hala devam ediyorum tabii durmak yok :)) Umarım hedefine ulaşırsın,takipteyim:) Başarılar diliyorumm..

Canım senin adına çok sevindim,bende şu an diyetteyim.68 kg dan 66,5 oldum.Hala devam ediyorum tabii durmak yok :)) Umarım hedefine ulaşırsın,takipteyim:) Başarılar diliyorumm..

Sağol canım, amiiin:)
Bugün tartıldım veee 1 kiloya yakın demiştim ya, işte o 1 kilo olmuş:)) Son 4 kiloom:)

Süper,çok sevindim :))

teşekkürler:)
bugün sabah aynen kahvaltımı yaptım light sütle
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen: çorba beyaz ekmek ve yoğurt
ara: 1 elma, 1 diyet bisküvi
akşam: mantar sote yoğurt kepekli ekmek biraz kara lahana:))
ara: 1 portakal ve bir havuç:))

33.Gün:)
öğlen: 3-4 kaşık bulgur pilavı ve 3-4 kaşık kuru fasulye
ara:3 diyet bisküvi
akşam: ton balıklı salata 2 kepekli ekmek
ara: 1 elma..
:8: ayrıca 40 dk spor

Son düzenleme:
33.Gün:)
öğlen: 3-4 kaşık bulgur pilavı ve 3-4 kaşık kuru fasulye
ara:3 diyet bisküvi
akşam: ton balıklı salata 2 kepekli ekmek
ara: 1 elma..
:8: ayrıca 40 dk spor

spor kısmı süper.sabah da yapabiliyomusun.sabah sporu 20 dak.bile olsa metabolizmayı çok hızlandırıyor.ha gayret...devam arkadaşım:)

spor kısmı süper.sabah da yapabiliyomusun.sabah sporu 20 dak.bile olsa metabolizmayı çok hızlandırıyor.ha gayret...devam arkadaşım:)

derslerime ve yoğunluğa göre değişiyor ama haftada en az 1 kez sabah yapabiliyorum. Haftada 3 kez yapıyorum zaten..

Bugün 39. gün.. Ve ben bir adım daha yaklaştım hedefime:)
1 kilo daha vermişim. Sabırla, azimle ve inançla.... :32:

bugün:)
sabah: 1kk peynir, 1 yumurta domates salatalık şekersiz çay ve "1.5 dilim kepekli ekmek
ara: 2 diyet bisküvi
öğle:3 kaşık pilav, yeşil fasulye
ara:1 elma, 1 diyet bisküvi
akşam:1 kase çorba ve kara lahanayla karıştırdığım yoğurt:) 2 dilim kepekli ekmek
:)

Uzun zamandır yazamadım:)
Bugün sabah aynı kahvaltımı yaptım. Arada yarım muz yedim. Öğlen dışarda olduğum için su böreği ve çay aldım. arada 3 diyet bisküvi. Akşam da çorba yoğurt ve 2 kepekli ekmek yedim:)
arada da 1 elma

Bugüünn çook güzel bir güün:46:
4 yıl aradan sonra tartıda 50li kiloları görmek öyle güzel ki'!:32:
Son 2 kilom kaldı..Tabi biraz daha vermeyi düşünmezsem :52:
Çektiğim tüm yorgunluklara, yemeyi reddettiğim tüm ikramlara, tatlı krizi çektiğim günlere... hEpsine ama hepsine değmiş diyorum :34::34::nazar:

Son günlerde baharın gelmesiyle birkaç kez düzenim bozulmuş olsa da (dondurmaydı geziydi piknikti)
henüz aynı kilodayım. Umarım iki kilo da gider artık. Birkaç hafta daha sekteye uğrayabilir bu dönem. Önemli olan geriye gitmemem yani kilo almamam. Beklemeler olacak, ardından tekrar koşmak gerek:)

Merhabalar bu günlüğü takip eden, buraya yolu düşen herkesciklere:)
Bugün hassas olmayan tartım bir kilo daha verdiğimi söyledi bana. Yani kaldı bir kilo:) Onu da zamana bıarakıyorum artık. Kendimi çok kasmadan, daha normal beslenmeye başlayarak vermeyi planlıyorum. Görüntü itibariyle halimden memnunum:32: önümüzdeki hafta düzenim bozulabilir umarım kilo almam..

Son düzenleme:
Ya siz günde 3-4 dilim ekmekten bahsediyorsunuz ve fazla diyorsunuz. Ben bazen sadece kahvaltıda 1 - 1buçuk ekmek yiyorum :(( abartmıyorumda. Ekmek yemeyince bişe yememiş gibi hissediyorum kendimi. Resmen yemekle ekmek değil ekmekle birlikte yemek yiyorum. Popom büyüdükçe büyüyor belim ince ama :( Bırakmaya çalıştım bırakamadım da sigara gibi bağımlı oldum ekmeğe :14:

Yine ben uzun bir aradan sonra:)
Farklı tartılarda tartılınca kilomu da bilmez oldum artık. Ama görüntü aynı.
Hedefimi değiştirdim ve 4 kilo daha vermeye karar verdim. Buraya yazmak istedim çünkü bir türlü başlayamıyorum :(
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım başarabilirim..:52:

tam her şey güzel gidiyordu ki yine olmadı... :(
pes etmek yok, yine, yeniden...
Umarım her şey güzel olur..

Hayret ettim yazdıklarımı görünce. Zaman ne de çabuk geçmiş, ama ben hala olduğum yerde saymışım/sayıyorum...
Ne dersiniz yine başlasam çok mu geç?..

Bugün yediklerimi yazayım madem... Hatalarımı iyice görme açısından bir adım olsun.
Sabah: Kahvaltım her zamanki gibi, sorun yok.
Ara: birkaç kaşık dondurma yedim (Sözde böylece nefsimi köreltecek, günde 1 kutu yemekten vazgeçecektim.)
Öğlen: 1 kase çorba 2 ekmek yoğurt (Canım sıvı şeyler çekmişti o yüzden çorbayı tercih ettim.)
Ara: dondurma, yarım browni intense :(((
Ne olucuuu benim bu tatlıı krizlerim, noluucuu benim sonuumm
Zaten iki kilo almıştım bu daha da artarsa nlucuuu :43:

Pes etmek yok deyip yola koyulduk yeniden. Hadi hayırlısı...

Diyet günlüğü 1. gün olsun yine: :)
sabah: değişmeyen kahvaltım
öğlen: bulgur pilavı tavuk ve yoğurt
ara: dondurma
akşam: cacık ve 2 kepekli ekmek
yarım saat de spor

Tam olmadı ama 1 ay boyunca her gün yazacağım burYA artık :)

Yarın pek diyetlik bir gün olmayacak ama yine de dikkat edeceğim

Beni bekleyin anacıımm :)

Buraya uğrayamadım kaç zamandır. yarından itibaren tekrar dönüyorum :3:

Buraya uğrayamadım kaç zamandır. yarından itibaren tekrar dönüyorum :3:
Günlüğünü baştan sona okudum ve sen her 1 kilo daha gitmiş yazdığında kendim vermiş gibi sevindim valaa. Umarım yarın verdiğin kiloları almış olarak dönmezsin :44:

Back
X