Fake hesaptan gelen mesaj

yildiz54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
376
266
103
Cumartesi günü bana yeni açılmış bir fake hesapla bir mesaj geldi. Güya bu hesaptan yazan kişi ismimi beni tanıyan birinden almış bu da benle konuşmak istemiş o kişi de konuşmayı kabul eder demiş. Bende bu kişi kim diye sorunca eskiden konuştuğun belki eski sevgilindi gibisinden şeyler yazdı ben en son inanmayıp engelliyorum uğraşamam diyince de, herkesle konuşursan herkese de derler yaz diye dedi. Bu mesajını okuyunca çılgına döndüm ağzıma ne geliyorsa yazdım. Şu an zaten üç senelik bir ilişkim var bunun öncesinde iki kişiyle çıktım ama yaşım çok küçüktü ve kısa sürdü. Daha öncesinde ne bir flörtüm oldu ne de başka birine merhaba dediğim. Sonra sevgilime yazdı bu kişi hala ağır ithamlarda bulunuyor bu kız herkesle konuşan herkesle sevgili olan birisi diye. Suphelendigim eski sevgilime yazdı şimdiki sevgilim çocuk yok ben değilim zaten şu an başka birisi var hayatımda dedi. Ama inanın kızlar başka hickimse yok suphelenecegim. Kafayı yemek üzereyim üç gündür stres yapıyorum ya ailemden birisine yazarsa zaten yazdıkları baştan aşağı yalan dolan asla gerçeklik payı yok zaten kime yazarsa yazsın inanmaz da yine de annem falan duyarsa panik atak yapar kötü olur. Savcılıkla falan da uğraşamam çünkü annem öğrenir. Yani ne yapacağımı şaşırdım sizce bu kişi aileme de mesaj atmaya kadar gidebilir mi ?

Not: biraz önce sevgilime yazıp artık sana değil başka birilerine yazicam dedi

Bu tiplere "savcılığa verince kim olduğunuz ortaya çıkar zaten" diye yazıp, sonra da yazdığı hiçbir şeye cevap vermeyeceksiniz. Zaten korkup, defolup gider. Bunu yapanlar genelde yüz vermediğiniz, platonik olarak takılan manyaklar çıkıyor, dikkatli olun.

en başta diyaloğa girmeseydiniz keşke.ben fake hesaptan yazan birini dikkate alıp cevap vermem cevap almayınca ısrarcı olmuyorlar

kimse kim boşverin.sevgilinizle aranızda güven varsa hiç birşey olmaz
Ah keşke öyle yapsaydım normalde hiç cevap veren bir insan değilim ama öyle bir yazmış ki cevap verdim şu an çok moralim bozuldu aileme falan mesaj atar mı diye Allah korusun annem panik atak hastası inanmaz elbette ama kötü olur yine de

Size düşmanlık besleyen sıradan bir insan da olabilir. Size ya da sevgilinize. İlla eski sevgiliniz olmayabilir. Belki sevgilinize göz koymuş biri vardır sizi karalamaya çalışıyordur.

Keşke en baş öyle yapsaydım

Size düşmanlık besleyen sıradan bir insan da olabilir. Size ya da sevgilinize. İlla eski sevgiliniz olmayabilir. Belki sevgilinize göz koymuş biri vardır sizi karalamaya çalışıyordur.
Yok öyle biri ikimiz de insanlarla iyi geçinen insanlarız asla kavga falan etmedim biriyle zaten geçen sene mezun oldum okuldan bir buçuk senedir doğru düzgün dışarı bile çıkmıyorum o da kendi işinde

Sakın korkma panik yapma. Böyle genç kızlara şantaj yapıp pis emellerine alet ediyorlar deliriyorum. Biraz dik dur lütfen. Zaten korkağın tekidir emin ol. Ben olsam gerekirse savcılıkla da uğraşır bana yazdığına yazacağına pişman ederdim o haysiyet yoksunu mahluku ama savcılığa vermeyeceksen bile bununla tehdit et kendinden emin bir şekilde. Korkup hesabı kapatır kesin. Ama korktuğunu belli edersen sonu gelmez hatta dozu artar.

yazmaz heralde,yazarsada yazsın canım ne olacak ortada bir suç yok fake hesaptan söylenenlerede inanmasınlar bir zahmet. iletişimi kesin ve rahat olun

Telaşlandığınızı gerildiğinizi belli etmeyin zaten bunu istiyorlar. Tacize devam ederseniz savcılığa bildireceğim, deyin akıllanır belki
Yok hiç belli etmedim zaten kesinlikle şu an tek korkum aileme yazması

yazmaz heralde,yazarsada yazsın canım ne olacak ortada bir suç yok fake hesaptan söylenenlerede inanmasınlar bir zahmet. iletişimi kesin ve rahat olun
İletişimi şu an kestik zaten en son görüldü yapıldı mesajına ben en son cumartesi günü küfür edip engelledim daha da engeli kaldirmadim. Yazmayı da düşünmüyorum

Ya bende uğraşırım zaten ama annemlerin haberi olsun istemiyorum yoksa rahatlıkla uğraşırım

Yok öyle biri ikimiz de insanlarla iyi geçinen insanlarız asla kavga falan etmedim biriyle zaten geçen sene mezun oldum okuldan bir buçuk senedir doğru düzgün dışarı bile çıkmıyorum o da kendi işinde
Anladım. Ailenizden birine yazarsa ve hakkınızda yalan yanlış iftiralar atarsa mesajlara cevap vermeden polise gidin şikayetçi olun. Eğer seni savcılığa veririm derseniz bu da tehdit oluyor o zaman karşı taraf da sizden şikayetçi olabilir diye okumuştum. Şikayet edip keyfinize bakın. Sizi tanıyanlar bilir zaten karalama kampanyası olduğunu

Ben olsam mesajına en başından asla cevap vermez engellerdim. Aileme de biri bana saçma sapan mesajlar atmış artık içeri tehditse tehdit ediyo . Naparsa yapsın umurumda değil ama gerçek olan şeyler değil olurda size ulasirlarsa diye soylemeliydiniz. Hayatınızda olan kişiyle de paylasabilirdiniz. Siz iyice gizleyerek olayı büyütüp karşınızdaki kişiye korktugunuzu hissettirmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…