Fake hesaptan gelen mesaj

Yok hayır ben erkek arkadaşıma zaten söyledim mesaja cevap vermeden önce ama öyle bir yazmış ki . Bende ister istemez cevap verdim. Aileme zaten diyemem hiçbir şekilde dersem annem kötü olur zaten en ufak bir şeyde panik yapıp hastalanan bir insan hastalığı var olmasa paylaşırdım. Şu an korkuyorum sadece yalan yanlış beni tanıyan ama çok da yakın olmadığım birilerine yazarsa diye

Siz cevap verdiğiniz için yazma ihtimali yüksek

Hayır ya şu an ki sevgilim kesinlikle böyle bişey yapmaz ki zaten endişelendigimj de biliyor kendisi de o hesapla konuştu çok ağır küfürler etti o değil kesinlikle. Muhakkak ikimizi taniyan biri aramızı bozmaya çalışıyor
şuan ki sevgilinden şüphelen bence ☺

Hicbir zaman fake hesaplarla ya da tanimadigim insanlarla diyaloğa girmedim. İsteklerini de hep reddettim. Siz kendinize iş arıyorsunuz herhalde
Öyle bir yazmış ki cevap vermemek elde değildi kendime iş falan aramıyorum zaten bende fake hesap isteklerini geçtim tanımadığım kisilerin isteğini kabul eden birisi bile değilim. Normalde de hiç cevap vermem ama öyle bir yazmış ki anlatamıyorum işte insanın istemsizce cevap vermesi geliyor

erkek arkadasinizin eski sevgiliside olabilir.
erkek arkadasinizla ayni anda yazistilarmi?
yoksa erkek arkadasiniz karsi taraf online degilken mi mesaj atti

İstemsizce nasıl cevap veriliyor ki ? Siler geçerim.

Atsın ya anne bi sapık musallat oldu dersin

“Tüm ssleri aldık ve avukata gittik. Hesabını silsen dahi ip adresinden her şey çıkacakmış ortaya. Sen yine bu şekilde devam et işimiz daha da kolaylaşacak” diyebilirsiniz. Bana fake hesaptan hakaret eden birine aynen buna benzer bir şey yazdım ağlayarak özür diledi

Savcıloga verecem de hatta ornek bı yazı cıkar netten dava kagıdı gıbı onada resmını at cıddıye alsın senınle ugrasamam smdı kım oldugun anlasılınca gorusecem de

Doğru diyosunuz bir daha yazacak olsun oylr yazarım şimdi tekrardan mesaj atmak istemiyorum

Şuanki sevgilinizin önceki kızdan ayrılık sebebi “siz” degilseniz takmayın.
Büyük ihtimal bir kadın.

Bunu yapan kesinlikle şimdiki sevgiline takmis bir kız cnm eski sevgilisi felan da olabilir buna eminim benimde basıma gelmişti buna benzer olay su anki sevgilinin eskisi çıkmıştı

Ama benim hakkımda başka birilerine yazmayi falan geçirdi. Sevgilimle bir derdi yok gibi. Beni hedef almış resmen
Bunu yapan kesinlikle şimdiki sevgiline takmis bir kız cnm eski sevgilisi felan da olabilir buna eminim benimde basıma gelmişti buna benzer olay su anki sevgilinin eskisi çıkmıştı

Şuanki sevgilinizin önceki kızdan ayrılık sebebi “siz” degilseniz takmayın.
Büyük ihtimal bir kadın.
Yani şu an hiçbir şey düşünemiyorum o kadar moralim bozuldu ki birileriyle uğraşan bir insan da değilim. Daha önce hiç erkeklerle konuşmam bile olmadı merhabam bile olmadı başıma gelene bak

Yani şu an hiçbir şey düşünemiyorum o kadar moralim bozuldu ki birileriyle uğraşan bir insan da değilim. Daha önce hiç erkeklerle konuşmam bile olmadı merhabam bile olmadı başıma gelene bak
Bak canım eğer seninkinin önceden birisiyle ilişkisi varsa sonra sana yöneldiyse bundan kork. Ama yok öyle bi şeyse takma. Herkes artık herkese bi şeyler yazıyor.

Bak canım eğer seninkinin önceden birisiyle ilişkisi varsa sonra sana yöneldiyse bundan kork. Ama yok öyle bi şeyse takma. Herkes artık herkese bi şeyler yazıyor.
Yok canım kesinlikle zaten sevgilimin bende önce iki üç aylık bir ilişkisi olmuş çoktan ayrılmışlar benle sevgili olmadan önce başka kimse de olmamış zaten kız şu an evli. Ama benim de aklım almıyor hiç kimse yok bana bu şekilde yazabilecek kimseyle konusmuslugum dahi yok.

Bence bu kişi sizin tanıdıgınız deıl sevgılınızın eskı tanıdıgı fln olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…