- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
ayy neler yazmışsınız diğer konuda kıza ,hiçte fake gibi değil yazısı oysaki ,çok üzüldüm ya
soracak kimsesi olmayınca buraya gelmiş işte canım benim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Tamam yanlış kullandım, lanet olsun bana, sebi olarak kullanıyordum açıkçası hep hatta çoğu kez halk arasında sebi sübyan derler sabi sübyan değil. Doğrusu sabiymiş. Var mı daha düzeltme yapacak??
![]()
Tamam buna dikkat edeceğim :)Dogru zamanda dogru ve mantikli konular acarak yada hatta biraz sitenin kendisine adepte olup once okuyup incleyerek.
ya ben gerçekten ne dediğini anlamadım ciddiyim sebi ne salak gibi bir şey mi? şimdi burada rezil olmakta istemiyorum
ya ben gerçekten ne dediğini anlamadım ciddiyim sebi ne salak gibi bir şey mi? şimdi burada rezil olmakta istemiyorum
konu sahibesinde çuvallayınca bir yerden tutturalım dedik
bize de yazık![]()
bide resmi silin diyorsunuz silemedim Nasıl sileceğim?
tamam ben küçük çocuk olayım o Zamanhayır küçük çocuk anlamında..
Koy kız resim herkes görsün![]()
Sana dediler ya kirmizi tisort giy elinede ben fake degilim yaz diyeben soru istemedim kanıtlayacağım görevi istedim
teşekkür ederim :))ayy neler yazmışsınız diğer konuda kıza ,hiçte fake gibi değil yazısı oysaki ,çok üzüldüm yasoracak kimsesi olmayınca buraya gelmiş işte canım benim :)
takla at inanalım
Bizde sebi deriz yavrum üzülme gel sarılak![]()
Tamam yanlış kullandım, lanet olsun bana, sebi olarak kullanıyordum açıkçası hep hatta çoğu kez halk arasında sebi sübyan derler sabi sübyan değil. Doğrusu sabiymiş. Var mı daha düzeltme yapacak??
![]()
:)Kiz yapti cocuk önceki sayfalari okiyun yaziktir bende gunahini aldim