Fake olmadığımı Nasıl kanıtlayacağım söyleyin yapayım?

:KK76:
Bu kız fake diye ezdiklerimizin, siteden KİB'lerle yolladıklarımızın temsilcisidir artık. Direndi ve ispatladı. Ama nicesi kendini ispatlayamadan, laf edemeden şutlandı ve ömrünü fake damgası ile geçiriyor.

Ne zaman bir konuda yeni üyeye fake diye sallarsak bu konuyu hatırlayalım ve ellerimizi vicdanlarımıza koyalım, ya fake değilse??

Bu konuda ilk fake kim dedi, gaza getirdiniz beni de? :63: Oysa ben rutin yorum yapacaktım ama bi bakmışım gaza gelmişim..
Galiba ilk ben demism bu sefer .:halay::KK76:

ha ha güldüm Cidden gaza gelme ablam bi daha :KK70:

Hııı demesi kolay, bak 3-4 ay hatta ne 3-4 ayı 1-2 ay sonra bir bakmışsın sen de fake konu dedektörü olmuş, yeni üyeyle dalga geçerken bulmuşsun kendini. Burada garip bir aura var (nooption aura dimi doğrusu), biri fake dedi mi cümleten buna inanır, yeni üyeyi aramıza alır oradan oraya ata ata döveriz. Üzgünüm ama yeri geldiğinde bunu da yapman gerekecek, racon bu. Şu sitede herkes en az bir kez de olsa "fake kokusu alıyorum", "kesin fake", "Mune Kazen yeni üye" falan der yani. :KK14:

Hııı demesi kolay, bak 3-4 ay hatta ne 3-4 ayı 1-2 ay sonra bir bakmışsın sen de fake konu dedektörü olmuş, yeni üyeyle dalga geçerken bulmuşsun kendini. Burada garip bir aura var (nooption aura dimi doğrusu), biri fake dedi mi cümleten buna inanır, yeni üyeyi aramıza alır oradan oraya ata ata döveriz. Üzgünüm ama yeri geldiğinde bunu da yapman gerekecek, racon bu. Şu sitede herkes en az bir kez de olsa "fake kokusu alıyorum", "kesin fake", "Mune Kazen yeni üye" falan der yani. :KK14:

:D araya kabul edilme töreni= fake töreni

bende sabi diye biliyorum :KK70:

Bazı kelimeler halk arasında zamanla değişir, işte söylemesi daha kolay kelimelere dönüşür ya işte ben o halkım. Ben ve bibi gibiler sebi diye diye sabiyi sebi yapçaz, sonra da diyecekler aslı sabidir ama halk arasında sebi denile denile sebi olmuştur.

Back
X