- 14 Mayıs 2011
- 593
- 399
- 103
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
Sen 14 yasindamisin gercektenn... maasaalllaaahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 14 yasindamisin gercektenn... maasaalllaaahh
Yazıktır günahtır yapmayın :).Genç kızlığa ilk adımı atmış hala sabi diyorsunuz yahutamam ben küçük çocuk olayım o Zaman![]()
sildim :)Foton var zaten bir tane diğerini sil bari
olsun ben çocuk kalmak istiyorumYazıktır günahtır yapmayın :).Genç kızlığa ilk adımı atmış hala sabi diyorsunuz yahu![]()
Bizde sebi deriz yavrum üzülme gel sarılakpis noop
![]()
evet 14 yaşındayım :)Sen 14 yasindamisin gercektenn... maasaalllaaahh
Bizde sebi deriz yavrum üzülme gel sarılakpis noop
![]()
Bibiiii çok ezdiler, böcek gibin üstüme bastılar, çok korktum yalnızım diye, sebi diyen bir ben varım diye. Kendimden deli şüphe ettim ama sayende rahatladım..![]()
Böcek gibinBibiiii çok ezdiler, böcek gibin üstüme bastılar, çok korktum yalnızım diye, sebi diyen bir ben varım diye. Kendimden deli şüphe ettim ama sayende rahatladım..![]()
kanıtladım sorun yokVallahi bacım zor. Bi kere o damgayı yemişsen fayda yok![]()
Evet ya gaza geliyorum hemen vakti geçti silemedim bi daha yapmayacağım bundan emin olabilirsiniz... Aslında gaza gelmek değilde hırs yaptım bu olayı kanıtlamak için bin takla atardım o dereceSanal alemde kim ne derse desin bundan sonra fotoğrafını paylaşma. Adı Kadınlar kulübü de olsa burası üye olmayanlara da açık. Ayrıca art niyetli insanlar da üyedir belki bilinmez. Bırak fake desinler çirkin desinler sanal ortamı umursama bu kadar.
Bir erkek çirkinsin herhalde. Eminim vücudun şöyle kötü ondan yollamıyorsun foto diyerek fotoğrafını görmek isterse gönderme sakın. Çabuk gaza gelen birisin anladım. (Yaşın gereği tabi.) Ondan uyarıyorum.
ha ha güldüm Cidden gaza gelme ablam bi dahaBu kız fake diye ezdiklerimizin, siteden KİB'lerle yolladıklarımızın temsilcisidir artık. Direndi ve ispatladı. Ama nicesi kendini ispatlayamadan, laf edemeden şutlandı ve ömrünü fake damgası ile geçiriyor.
Ne zaman bir konuda yeni üyeye fake diye sallarsak bu konuyu hatırlayalım ve ellerimizi vicdanlarımıza koyalım, ya fake değilse??
Bu konuda ilk fake kim dedi, gaza getirdiniz beni de?Oysa ben rutin yorum yapacaktım ama bi bakmışım gaza gelmişim..
bende sabi diye biliyorumBibiiii çok ezdiler, böcek gibin üstüme bastılar, çok korktum yalnızım diye, sebi diyen bir ben varım diye. Kendimden deli şüphe ettim ama sayende rahatladım..![]()