- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Ailene adamı fabrikatör diye tanıtıp sonra kadrosuz ailesi fakir demez olduğu gibi kabullenip baştan da öyle kabul ettirirseniz sorun olmaz benceMerhabalar
Bir kurumda devlet memuruyum.daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.yasadigim şehirden uzak bir yere atandım.burada bir kurumda çalışmaya başladım.maasim ve pozisyonum çok iyi.Biriyle tanıştım burada.kendisi hiç evlenmemiş.aramizda bunu hiç problem yapmadı.zira ailesi de öyle.Ailesiyle tanıştım annesi yaşlı babalarının ölümünden sonra iyice çökmüş fakir gariban insan.kendisiyle aynı yerde çalışıyoruz ama o kadrolu değil.dolayisi ile maaşı konumu benden düşük.ki hiç problem olmadı aramızda 10 aydır birlikteyiz.
Bu ilerde problem olabilir mi bilemiyorum açıkçası.yeni bir hayata onunla adım atmak istiyorum ama yarın bir gün ailemde bunu sorun yapacak . Siz nasıl bir yol izlerdiniz bu konuda
ben buldum ama söylemem...2000-5000 bence oranKurum için meraktan çatlayacağım adam 4000 tl alıyor siz 10000 tl. hangi kurum bu yahu ? Hizmetli falan mı adam kurumda ?
Insanlarin maddi imkanlari yok gizlememis saklamamislar cocukta acik acik goturmus tanistirmis vsHayır kelimeleri doğru seçememiş olabilirim.slu anlamda söyledim.cok sohbet bile edemedik.cunku annesi ggerçekten parasızlıktan dolayı çok mahcup duruyordur.ben çok uzuldm.kendisiyle de konuştuk.
Para ne ki bugun kazanilir yarin kaybedilir bir insanla yola çıkmakta asla kıstas olarak bakmam, sizin yerinizde olsam ben sorun etmezdim hic birimizin yarını belli degil. Haa ama şu karakterde olmali, bu isinden ayrilsa dahi her işte çalışacak eve ekmek getirecek sorumluluga sahip bi adam olmali. Taşı sıksa suyunu çıkarır cins mi derler ondan yani.Merhabalar
Bir kurumda devlet memuruyum.daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.yasadigim şehirden uzak bir yere atandım.burada bir kurumda çalışmaya başladım.maasim ve pozisyonum çok iyi.Biriyle tanıştım burada.kendisi hiç evlenmemiş.aramizda bunu hiç problem yapmadı.zira ailesi de öyle.Ailesiyle tanıştım annesi yaşlı babalarının ölümünden sonra iyice çökmüş fakir gariban insan.kendisiyle aynı yerde çalışıyoruz ama o kadrolu değil.dolayisi ile maaşı konumu benden düşük.ki hiç problem olmadı aramızda 10 aydır birlikteyiz.
Bu ilerde problem olabilir mi bilemiyorum açıkçası.yeni bir hayata onunla adım atmak istiyorum ama yarın bir gün ailemde bunu sorun yapacak . Siz nasıl bir yol izlerdiniz bu konuda
Herkes simdi calistigi yere kurum diyor10 ay diyor ? şimdi konu sahibi kamu kurumuna dışardan tahsis edilmiş ceo değilse evet 20,000 alamaz. bürokrat olması lazım burada işi ne 25 yıllık hakim savcı olmalı onun burada işi ne ? dr da değil belli ki, bilişim sektöründe çalışan uzman müh olabilir, onun kurumdada 4000 çalışan adam yok,yok 4000 değil 8000 alıyormuş desek, o zaman da o kadar gariban olmazlardı.
siz devlet memuruyum dediniz. şuan hakim savcılar bile en yüksek derecelilerden bahsediyorum 15 bin almıyor diye biliyorum.Merhabalar
böyleyse çok gülerimben buldum ama söylemem...2000-5000 bence oran
1. sınıf olanları 18- 20 bin arasında alıyor.siz devlet memuruyum dediniz. şuan hakim savcılar bile en yüksek derecelilerden bahsediyorum 15 bin almıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?