- 11 Ağustos 2016
- 145
- 244
- 103
isterseniz bir destekle konuşun ama o kutucuğu işaretlediğiniz için yardımcı olma şansları düşük olabilir.aaa evet işaretlemiştim
Tuğçe Leo yaşanılanları bildi
Anı çok iyi analizleri doğru ama vadesi bende tutmadıTuğçe Leo yaşanılanları bildi mi peki?
Evet söyledikleriyle cok uyumlu sekilde ama yine vade onun söylediği gibi değil. yine kisiyi güzel okuyorPeki sürec Arya Cicek’in dedigi gibi de mi ilerliyor?
Şu an yaşadığın gelişmeleri yani geleceği bildi mi peki canım?Anı çok iyi analizleri doğru ama vadesi bende tutmadı
Süreç dediği gibi ilerliyo evet canımŞu an yaşadığın gelişmeleri yani geleceği bildi mi peki canım?
aslı duru da süreç dediği gibi mi ilerledi? sonuç dediği gibi mi oldu ?Süreç dediği gibi ilerliyo evet canım
1 agustosa kadar adım atar iletisim baslar sorunlar 2-3 hafta daha devam eder ama barısmıs olursunuz dedi/ öyle gözüküyor. ilk yazan ben olsamda görüsmek isteyen o. yani evet gidişat uyumlu ve dediği gibiaslı duru da süreç dediği gibi mi ilerledi? sonuç dediği gibi mi oldu ?
aslı duru bende vade olarak patladı maalesef. Temmuz ayında görmüştü netleşmeyi, iletişimler oldu ama netleştiremedik maalesef.1 agustosa kadar adım atar iletisim baslar sorunlar 2-3 hafta daha devam eder ama barısmıs olursunuz dedi/ öyle gözüküyor. ilk yazan ben olsamda görüsmek isteyen o. yani evet gidişat uyumlu ve dediği gibi
Ben kac kere sildim sorna gene yeni yaptim malesefFal sepeti uygulaması artık store da çıkmıyor. Websitesi de açılmıyor vpn lazım. En güzeli benim gibi uygulamayı silin geçin
Çiçek açar nasıldı peki kaan karadağ ben atmıştım hiç beğenmemiştim bilemedi bendeAkşam Emre Karadağa fal attım Çiçek Açar diye biri yorumlamış ne alaka yani anlamadım
Kimlere baktırdın?Ben acaba burayidami silsem cünki burayi okuyup gaza geliyorum baktiriyorum gene bugün gene iki tane fal baktirdim
Kimlere baktirmadimki fal sepetinde hemen herkese baktirdim ucundan bi fulya nas cikti gibiydi ama vadesi austos 7 demisdi ama patlicak gibiKimlere baktırdın?
Kimlere baktirmadimki fal sepetinde hemen herkese baktirdim ucundan bi fulya nas cikti gibiydi ama vadesi austos 7 demisdi ama patlicak gibi
Ha rüya günes ve arzu ates o bir bayan yazmis ya bende cikti diye o yüzden baktirdim sen baktirdinmi hic bu ikisinden birine ?Bugün iki kişiye baktırdım dedin ya onları merak ettim ben.
Yok canım baktırmadım. Nasıllardı peki memnun kaldın mı?Ha rüya günes ve arzu ates o bir bayan yazmis ya bende cikti diye o yüzden baktirdim sen baktirdinmi hic bu ikisinden birine ?
Yani isde vade verdiler üc ay diye herkes gibi hep erteleniyorYok canım baktırmadım. Nasıllardı peki memnun kaldın mı?
Olumlu konuştular o zaman.Yani isde vade verdiler üc ay diye herkes gibi hep erteleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?