Fal Sepeti Deneyimleri

Azure'ye baktırdın diye mi karabasan çöktü? Kız iade almak için kötü yorum mu yaptın yoksa ondan mı oldu

aslı duru bende vade olarak patladı maalesef. Temmuz ayında görmüştü netleşmeyi, iletişimler oldu ama netleştiremedik maalesef.
bizimde ondan adım gelir dedi. ama ben attım. Ama sunu da söyliyim ekim ayında da benim asagı yukarı benzer seyler diyenler cıktı. mesela ekimde cok daha kötüydü ve vadeler cok daha uzundu. ekimde ayrıldıgımızda nefret eder gibiydi benden cidden.

Azure'ye baktırdın diye mi karabasan çöktü? Kız iade almak için kötü yorum mu yaptın yoksa ondan mı oldu
yok ne iade almak için talep açmamıştım, yorum da yapmamıştım. Tesadüf de olabilir ama ilk defa yaşadım üstüne denk geldi
ama genel olarak sevmedim zaten azureyi, olması imkansız şeyler söyledi

bende azurenin falını zor dinledim olumlu olmasına rağmen. enerjiniz bana ağır geldi dedim tutamadım kendimi. (iade talebide oluşturmamıştım)
azure sizinde enerjiniz çok ağır lütfen bir daha fal göndermeyin demişti. Bu arada mevcut durumumu da öngörememişti. Evlilik sormadığım halde evlilik gözükmüyor şuan dedi. Bir daha yorum almam.

Lilazeynep isimli yeni üyenin o olduğunu düşünmeye başladım açıkçası.

Haha inşallah en azından olumlu söyledikleri çıksın bari ben enerji meselesine inanıyorum çünkü başka falcilarda aynı şey bende de oldu enerjisi sesi ağır geliyor onu hissedebiliyorsun gercekten

Haha inşallah en azından olumlu söyledikleri çıksın bari ben enerji meselesine inanıyorum çünkü başka falcilarda aynı şey bende de oldu enerjisi sesi ağır geliyor onu hissedebiliyorsun gercekten
kendi anlattığı mevcut duruma göre olumlu görmüştü ama anlattıkları benim yaşadığım gelişmelerle uyumlu değildi o nedenle gelecek çıkacağını sanmıyorum ama tamamıyla zaman gösterir.

Bunu yapmayan Azure ama duvarında da yazmış. Senin direkt bu duruma atıfta bulunman ilginç geldi bana. Kızı suçlar gibisin.
Bak ben buraya kafa dagitmaya geliyorum senin gibi cins insanlarla uğraşamam. İade almak istediğim insanlar var iade istegi hiç yapmadım bugüne kadar enerjisel anlamda etkilenme var mı gerçekten sonradan tekrar bakıyorlar mi kim iade kabul ediyor kim etmiyor bunu merak ediyorum.

yok ne iade almak için talep açmamıştım, yorum da yapmamıştım. Tesadüf de olabilir ama ilk defa yaşadım üstüne denk geldi
ama genel olarak sevmedim zaten azureyi, olması imkansız şeyler söyledi
Seneler öncesinde ben de çok kötü kabuslar görüyordum ve uzun süre böyle devam etti inançlı biri misin bilmiyorum ama bazı dualar gerçekten iyi geliyor

Hanımlar defalarca yazdık ama yine yazayım, birbirinizi falcı diye itham etmeyin, varsa bir şüpheniz şikayet edin yönetim inceliyor, şüpheler doğruysa gerekeni yapıyor.

Polemiğe girmeyin üsluplara da dikkat edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…