Fal Sepeti Deneyimleri

Azureye baktırdım ben çok bildiğini düşünmüyorum. Vade verdi ama bakalım görücez. Anlık ağırlık oluşmadı üstümde ama bu gece karabasan gibi bir şey oldu çok korkunçtu, rüya gibiydi karanlıktı bayılacak gibiydim bilincimi kaybediyor gibiydim çünkü üstümde bir baskı vardı biri bastırıyor gibiydi ama biri değil de böyle ilahi güç tarzı bir şey ele geçirilmişim gibi korkunçtu
Direndim, seslenmeye çalıştım ama direnemedim ses çıkaramadım bağırsam da. Git gide kötü oldu ama anlık birden o güç kalktı ve uyandım. İlk defa böyle bir şey yaşadım Chatgptye sordum karabasan dedi direkt
Fal sepetinde kaldı bi kredim onu da ilerleyen zamanda kullanıcam fallara ara verdim zaten, kredim var diye azureyi deneyeyim dmeiştim

son güncellemeler

Çok özelden mesaj alıyorum o yüzden tüm falları dinleyip sürece göre ne ise detaylı yazayım dedim.
Çünkü suan hem adamla iletisimdeyim, hemde süreci yasıyorum ve cok daha net konusabilirim.

Ecem Sezen : 3 Ağustosta kadar barışma gördü barışmadık ama konusuyoruz.

Tuğçe Leo : 5 gün 5 Hafta dedi Temmuz sonlarına dogru baktırmıstım. 5li bir rakam görüyorum dedi buna vade patladı diyebilrim. asagı yukarı vadelerim aynı olduğundan benim direk tutana vadesi tuttu yazıcam.

Sümeyra Solmaz Net vade vermemiş Ağustosta birarada görmüs, ama sorunların ve gel gitlerin barıssakta eylül’e kadar devam edeceğini söylemis. bu gidişat anlamında birebir tuttu.

Benimle carsamba günü görüsmek istiyor ama tartısma catısma hali devam ediyor.

Elif kaya 2 Agustos patladı

Aslı Duru Agustos 1 e kadar bunu patladı diyemem cunku barısma olmasada 3 haftalık süreç boyunca tamamen sessizlikte ilk iletişim 30-31 i’nde gerçekleşti. Aslı da catısma hali devam eder demisti. Yani ilk iletisimi bildi diyebiliriz

Ahsen Nil: Agustos sonuna kadar ama agustos 1 e kadar yazacak demiş. Agustos 1 e kadar yazan ben oldum ilk. aynı sekilde Aslı ile aynı kategoride suan benim icin.

Mars Ateş : 22-24 Temmuz arası iletisim gördü. Bu yaşanmadı patladı. Birkac gün icinde görüsme görmüs yani vade tamamen patladı

Rüya Güneş: simdi tekrar dinledim, kısa bakmıs ama cok nokta atısları var. partnerinle içsel dönüsüm yasadıgınız bi dönem ve duygularını regüle etmekte zorlanıyor, demis ki bu adamda suan gördüğüm net sey bu. özgüven problemlerini vs bilmis. 1-2 Agustos gibi yogun iletisim, 4 Agustosta adım demiş. Cok şaşırdım birebir böyle oldu. Bugün bana ilk kez benimle bulusman icin ne bekliyorsan benden kabul edicem, herseyde beni suclu görüp hissediyosun o zaman demek ki doğru, dinleyeceğim seni ama lütfen bulus diye hic hiç beklenmedik bir adım attı. neden beklenmedik cunku 1-2 agustosta yogun iletisimlerimiz son derede duygusunu bastıran ve savunma halindeydi hatta dün gece bile. yani tarihler birebir adım iletisim anlamında tuttu.

arya çicek: anı çok iyi özetlemis. duygular ve düsünceleri cok iyi aktarmıs. ayın 5 li vadelerini görmüs. Vade olarak tuttu diyemem. Ama düsünceleri dogru okumus niyeti ve hisleri okumak icin kesinlikle davranısları dogru analiz etmis detay vermiyorum bu arada hic ben fallarda.

Arzu Ateş: Kahve falı. diğerleri tarot. Hic bisey sormadığım icin gayet cok güzel bakmıs. İliskiden soğuma halini görmüs. Kafa karısıklıgını görmüs yani aslında dogru. Kendini bastırdığını söylemis dogru. Baya başarılı hic soru sormadığım icin hic tekrara düsmemis. 2-3 hafta görüşme görmüs icin , ve dikkat edelim dilimize bu görüsmede demiş. 25 Temmuzda baktırmısım. Simdi dinleylnce daha net anlıyorum. Mesela bana sende adım atabilirsin konusmak icin demiş. Vadeside cıkmıs oluyor 2 hafta icinde görüsme gördüğü icin.

Çiçek Çelen: Güzel ama cok fazla tavsiye. Aslında bos değil güzel konusuyor ama cok fazla tavsiye gibi hissettirdi. Analizleri doğru ama kıyasladıgımda falın yarısınean cogu enerjiyi yükseltmek tavsiye vermek biraz dertlesmek gibi

Duygu Aura: Çok nokta atısları yaptı kimsenin bilmediği ve hicbir yerde yazmadıgım seyler bildi. Anlık olarak en kapsamlısı buydu benim icin.ilk zamanlarda mükemmel beklentiler icinde olmayıp akısa bırakın, eylül tam toparlama demiş. görüşmeye agustos sonu demiş konusmayada daha uzun vade vermis. Anlık durumu cok iyi analiz etmis ama vadeler tutmadı.

Gökben Işık:’enerjim çok uyuştu. Güzel bir enerjisi var kendimi iyi hissettim faldan sonra. Baya iyi aynı sekilde anlık duygular düsünceler, yine bazı kimsenin bilmediği duygular ve detayları bilmis. Bu ay agustos icinde düzelme görmüs ama asıl toparlanmayı tamamen eylül olarak görmüs.

Çok şaşırdım ama birebir nokta atışlı vadeyi rüya güneş ve arzu ateş bilmiş.yani hem kahve ya da kredilerine göre ortalama olarak en iyi vadeyi gidişatı durumu bilen bu ikisi oldu bende en azından su ana kadar. onun dısında diğerleri farklı konularda iyiydi. Fama’ya attığım falı ise hala bekliyorum

Tuğçe Leo yaşanılanları bildi mi peki?

Peki sürec Arya Cicek’in dedigi gibi de mi ilerliyor?

Akşam Emre Karadağa fal attım Çiçek Açar diye biri yorumlamış ne alaka yani anlamadım
fal göndermeden falı havuza gönder kutucuğunu işaretlediniz mi acaba?
yorumcular belirli sürede yorumlamazsa falı, fal havuza düşüyor ilk müsait kişi bakıyor. benim aklıma bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…