Fal Sepeti Deneyimleri

Bunu yapmayan Azure ama duvarında da yazmış. Senin direkt bu duruma atıfta bulunman ilginç geldi bana. Kızı suçlar gibisin.
Eski yaptığın yorumlara bir baktım da şimdi herkese bir agresyon göstermissin küfür bile kullanmissin. Bence sen kime kötü diyorsan ondan bakım alınmalı kime iyi diyorsan ondan uzak kalınmalı. Herkese git tedavi ol normal değilsin yazmissin hassas konularda bile.Hiç güven vermedin.

ben anlık durumu bilemeyene vs. iade talebi oluşturmadım ya da kötü yorum yapmadım hiç, hoş ben iyi yorum da yapmıyorum, direkt yorum yapmıyorum uygulama üstünde. Ama şu gibi fallara iade yapıyorum, bazı falcılar fal adı altında sadece burç yorumu yapıyor, bazıları yazılı falda direkt chatgpt çıktısı kullanıyor ki aşırı belli oluyor bu. Sadece bunlarda iade istedim. Çünkü bunlar emek değil sömürü

Ben falını dinleyip ağır gelen bir telefonda fal bakan Zeynep oldu, bazıları trans Zeynep de diyor. O kadına 2 kere baktırdım ikisinde de tüm gün çok kötüydüm üstümde inanılmaz ağırlık, yoğun baş ağrısı olmuştu

Azurede bir şey hissetmemiştim ama akşam yaşadığım şey korkuttu yani 20 küsur yıldır ilk defa başıma böyle bir şey geldi, belki tesadüftür bilmiyorum ama
Anlık olarak da iyi olmadığı için gelecek vadesi olarak da olmayacağını düşündüğüm bir şeyleri olacak gibi söylediği için ben zaten önermem bir daha da baktırmam

ben azureye başta iade talebi oluşturmamıştım ama düşük puan vereceğim için (falcıların neden düşük puan verdiğimi bilsinler diye soru cevap kısmında yazıyorum) mevcut durumumu bilemediniz enerjiniz ağır geldi (sonuçta bir hizmet alıyoruz ve yorumu sardırarak dinlemek istemem yani) enerji uyumlanmadı sanırım dedim. bir daha baktırmam ama teşekkürler dedim. Burada azureye hakaret değildi amacım yorumu neden beğenmediğimi anlatmaktı.
azurede inanın sizinde enerjiniz çok ağır bir daha fal atmayın dedi. madem enerjim ağırdı neden yorumladın? enerji uyumlanmadı diyip iade edebilirdi.Bu lafından sonra iade talebi oluşturdum ama kupon tanımlandı.

Senin vereceğin puana göre enerjin değişmiş onda. İyi niyetli bir falcı değil kesinlikle.

Senin vereceğin puana göre enerjin değişmiş onda. İyi niyetli bir falcı değil kesinlikle.
ben firuzana anlatılanlar hayatımla uyumlu değil iade edermisiniz demiştim oda anlattıklarımı daha yaşamadın ayrıca seninde enerjin benimle uyumlu değildi demişti iade etmem demişti kötü yorum yaptım bir gün sonra kötü yorumu kaldırmak için iade verdi

bende son anda yetiştim aslıyla aydaya falımı önceden hazırlıyorum yoksa ikisinide uzun zamandır yakalamak çok zorlaştı
Sen daha önce baktirdinmi ben baktirdim bana kesik kesik iletisimler olucak sene sonuna kadar demisdi suan öyle gözüküyor simdi tekrar baktirmak istiyorum

Ben cok yorum alan birine baktiricagimda bildirimi acik olsa bile yetisemiyorum. nasi basariyosunuz
şöyle yapıyorum sorumu önceden hazırlıyorum. sisteme yazıyorum şu yorumcu bugün online olacak mı diye. sistemde bilgilendiriyor akşam online olacak diye (örneğin) ancak öyle yakalayabiliyorum.

Merhabalar kızlar.Ben Aykut diye birine baktırıyorum geçen sene buldum instagram'dan ama harika inanılmaz.Kahve falı alana su analizi,sarkaç bakımı,aura analizi hediye ediyor .Whatsap dan sesli yolluyor.Gerçekten inanılmaz denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…