Eski yaptığın yorumlara bir baktım da şimdi herkese bir agresyon göstermissin küfür bile kullanmissin. Bence sen kime kötü diyorsan ondan bakım alınmalı kime iyi diyorsan ondan uzak kalınmalı. Herkese git tedavi ol normal değilsin yazmissin hassas konularda bile.Hiç güven vermedin.Bunu yapmayan Azure ama duvarında da yazmış. Senin direkt bu duruma atıfta bulunman ilginç geldi bana. Kızı suçlar gibisin.
ben anlık durumu bilemeyene vs. iade talebi oluşturmadım ya da kötü yorum yapmadım hiç, hoş ben iyi yorum da yapmıyorum, direkt yorum yapmıyorum uygulama üstünde. Ama şu gibi fallara iade yapıyorum, bazı falcılar fal adı altında sadece burç yorumu yapıyor, bazıları yazılı falda direkt chatgpt çıktısı kullanıyor ki aşırı belli oluyor bu. Sadece bunlarda iade istedim. Çünkü bunlar emek değil sömürübende azurenin falını zor dinledim olumlu olmasına rağmen. enerjiniz bana ağır geldi dedim tutamadım kendimi. (iade talebide oluşturmamıştım)
azure sizinde enerjiniz çok ağır lütfen bir daha fal göndermeyin demişti. Bu arada mevcut durumumu da öngörememişti. Evlilik sormadığım halde evlilik gözükmüyor şuan dedi. Bir daha yorum almam.
ben azureye başta iade talebi oluşturmamıştım ama düşük puan vereceğim için (falcıların neden düşük puan verdiğimi bilsinler diye soru cevap kısmında yazıyorum) mevcut durumumu bilemediniz enerjiniz ağır geldi (sonuçta bir hizmet alıyoruz ve yorumu sardırarak dinlemek istemem yani) enerji uyumlanmadı sanırım dedim. bir daha baktırmam ama teşekkürler dedim. Burada azureye hakaret değildi amacım yorumu neden beğenmediğimi anlatmaktı.ben anlık durumu bilemeyene vs. iade talebi oluşturmadım ya da kötü yorum yapmadım hiç, hoş ben iyi yorum da yapmıyorum, direkt yorum yapmıyorum uygulama üstünde. Ama şu gibi fallara iade yapıyorum, bazı falcılar fal adı altında sadece burç yorumu yapıyor, bazıları yazılı falda direkt chatgpt çıktısı kullanıyor ki aşırı belli oluyor bu. Sadece bunlarda iade istedim. Çünkü bunlar emek değil sömürü
Ben falını dinleyip ağır gelen bir telefonda fal bakan Zeynep oldu, bazıları trans Zeynep de diyor. O kadına 2 kere baktırdım ikisinde de tüm gün çok kötüydüm üstümde inanılmaz ağırlık, yoğun baş ağrısı olmuştu
Azurede bir şey hissetmemiştim ama akşam yaşadığım şey korkuttu yani 20 küsur yıldır ilk defa başıma böyle bir şey geldi, belki tesadüftür bilmiyorum ama
Anlık olarak da iyi olmadığı için gelecek vadesi olarak da olmayacağını düşündüğüm bir şeyleri olacak gibi söylediği için ben zaten önermem bir daha da baktırmam
Senin vereceğin puana göre enerjin değişmiş onda. İyi niyetli bir falcı değil kesinlikle.ben azureye başta iade talebi oluşturmamıştım ama düşük puan vereceğim için (falcıların neden düşük puan verdiğimi bilsinler diye soru cevap kısmında yazıyorum) mevcut durumumu bilemediniz enerjiniz ağır geldi (sonuçta bir hizmet alıyoruz ve yorumu sardırarak dinlemek istemem yani) enerji uyumlanmadı sanırım dedim. bir daha baktırmam ama teşekkürler dedim. Burada azureye hakaret değildi amacım yorumu neden beğenmediğimi anlatmaktı.
azurede inanın sizinde enerjiniz çok ağır bir daha fal atmayın dedi. madem enerjim ağırdı neden yorumladın? enerji uyumlanmadı diyip iade edebilirdi.Bu lafından sonra iade talebi oluşturdum ama kupon tanımlandı.
Elif kayanin fali cikan oldumu baka
Ama o dünki kizin cikmis baksana tam cikmisdefalarca sordun cogumuz sana elif fos dedik
bende son anda yetiştim aslıyla aydaya falımı önceden hazırlıyorum yoksa ikisinide uzun zamandır yakalamak çok zorlaştıAsli duru bi cevrim ici oldu hemen doldu simdide cevrim disi
ben firuzana anlatılanlar hayatımla uyumlu değil iade edermisiniz demiştim oda anlattıklarımı daha yaşamadın ayrıca seninde enerjin benimle uyumlu değildi demiştiSenin vereceğin puana göre enerjin değişmiş onda. İyi niyetli bir falcı değil kesinlikle.
Sen daha önce baktirdinmi ben baktirdim bana kesik kesik iletisimler olucak sene sonuna kadar demisdi suan öyle gözüküyor simdi tekrar baktirmak istiyorumbende son anda yetiştim aslıyla aydaya falımı önceden hazırlıyorum yoksa ikisinide uzun zamandır yakalamak çok zorlaştı
bende son anda yetiştim aslıyla aydaya falımı önceden hazırlıyorum yoksa ikisinide uzun zamandır yakalamak çok zorlaştı
şöyle yapıyorum sorumu önceden hazırlıyorum. sisteme yazıyorum şu yorumcu bugün online olacak mı diye. sistemde bilgilendiriyor akşam online olacak diye (örneğin) ancak öyle yakalayabiliyorum.Ben cok yorum alan birine baktiricagimda bildirimi acik olsa bile yetisemiyorum. nasi basariyosunuz
şöyle yapıyorum sorumu önceden hazırlıyorum. sisteme yazıyorum şu yorumcu bugün online olacak mı diye. sistemde bilgilendiriyor akşam online olacak diye (örneğin) ancak öyle yakalayabiliyorum.
aydayada aslıyada çok uzun zamandır baktırıyorum ben bir yılı geçmiştirSen daha önce baktirdinmi ben baktirdim bana kesik kesik iletisimler olucak sene sonuna kadar demisdi suan öyle gözüküyor simdi tekrar baktirmak istiyorum
Hazırda tutup bildirim geldiği gibi koşuyorum birde sürekli bunaltana kadar ne zaman çevrimiçi olur diye soruyorumBen cok yorum alan birine baktiricagimda bildirimi acik olsa bile yetisemiyorum. nasi basariyosunuz
ona falının çıktığını bile daha söyleyemedim bendeben de yapiyorum en son aydayi sordum aksam 5 dediler hic girmedi
Hazırda tutup bildirim geldiği gibi koşuyorum birde sürekli bunaltana kadar ne zaman çevrimiçi olur diye soruyorum
Ayda nin fali sende cikdimi yani ve asli duruona falının çıktığını bile daha söyleyemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?