sarigull Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2021 430 599 53 Bugün 15:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.321 Sumak .!.: Ben hiç su baktirmadim, bambaşka bir profesyonellik ve yetenek isteyen bir fal türü o, bu uygulamalardan bulunması imkansız bence. Nakta iyiydi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca
Sumak .!.: Ben hiç su baktirmadim, bambaşka bir profesyonellik ve yetenek isteyen bir fal türü o, bu uygulamalardan bulunması imkansız bence. Nakta iyiydi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.310 7.964 108 Bugün 15:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.322 sarigull .!.: Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca Genişletmek için tıkla... Söylemeyin sizde, TR de ki bir tanıdığınız yapsın ödemeyi siz ona yollarsiniz :)
sarigull .!.: Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca Genişletmek için tıkla... Söylemeyin sizde, TR de ki bir tanıdığınız yapsın ödemeyi siz ona yollarsiniz :)
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.310 7.964 108 Bugün 16:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.323 Astrocenter da Nas Kendine Has diye biri var, Fulya Nas mı acaba
A Askimsensin-85 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2024 665 309 23 40 Bugün 16:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.324 Sumak .!.: Falcılara çok kolay ulaşılıyor artık. Önceden internet yokken evlere gidilir büyük paralar verilir en az 1 yıl tekrar baktirilmazdi. Şimdi ilk fal süper olsa da çıksa da sürekli başka falcilari deneyip enerjiyi bozuyoruz. Bence bunun çok büyük etkisi var. Genişletmek için tıkla... Bende artik inanmaya basladim buna acaba cok kisiye baktirinca kötümü oluyo nedir
Sumak .!.: Falcılara çok kolay ulaşılıyor artık. Önceden internet yokken evlere gidilir büyük paralar verilir en az 1 yıl tekrar baktirilmazdi. Şimdi ilk fal süper olsa da çıksa da sürekli başka falcilari deneyip enerjiyi bozuyoruz. Bence bunun çok büyük etkisi var. Genişletmek için tıkla... Bende artik inanmaya basladim buna acaba cok kisiye baktirinca kötümü oluyo nedir
A Askimsensin-85 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2024 665 309 23 40 Bugün 16:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.325 Sumak .!.: Astrocenter da Nas Kendine Has diye biri var, Fulya Nas mı acaba Genişletmek için tıkla... O sanki önceden fal sepetindeyei yok fulya degil
Sumak .!.: Astrocenter da Nas Kendine Has diye biri var, Fulya Nas mı acaba Genişletmek için tıkla... O sanki önceden fal sepetindeyei yok fulya degil
C cancerr Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2024 344 381 23 Bugün 18:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.326 Derya Nural olumsuzu söylüyor mu?
S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.692 2.513 333 İstanbul Bugün 18:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.327 cancerr .!.: Derya Nural olumsuzu söylüyor mu? Genişletmek için tıkla... söylese bile pembeye bagliyor
cancerr .!.: Derya Nural olumsuzu söylüyor mu? Genişletmek için tıkla... söylese bile pembeye bagliyor
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.310 7.964 108 21 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.328 Bu cudi kaç saatte bakıyor bir soruya? Yazacağı bir satır şey dünden beri bakamadı.
S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.692 2.513 333 İstanbul 12 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.329 Sumak .!.: Bu cudi kaç saatte bakıyor bir soruya? Yazacağı bir satır şey dünden beri bakamadı. Genişletmek için tıkla... bana hemen donmustu
Sumak .!.: Bu cudi kaç saatte bakıyor bir soruya? Yazacağı bir satır şey dünden beri bakamadı. Genişletmek için tıkla... bana hemen donmustu
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.310 7.964 108 11 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.330 Lara da sorulara cevap vermiyor, cudi baksa da buradan da silsem üyeliğimi komple kurtulayım şu illetten
Lara da sorulara cevap vermiyor, cudi baksa da buradan da silsem üyeliğimi komple kurtulayım şu illetten