- 2 Haziran 2022
- 155
- 83
- 48
- 25
zaten olacak diye birşeyde yok. sence geleceği tam gören falcılar o tarz uygulamalarda olur mu ? sürekli baktırdığın için olacak olanda olmaz 1 ay çok kısa bi süre baktırırsın en az 6 ay beklersin çoğu kişi zaten ilişkilerden muzdarip olduğu için baktırıyor ona yönelik yorum yapıyorlar zaten çoğu falcıHayir o sen degildin fal delisi mi neydi adi ve ayrica ben burda öve öve bitiremedi demedim burda biri övdügü icin baktirdim dedim asil sen ters anliyorsun ve bugün tam bir ay oldu baktirmiyorumama genede bi gelisme yok
Fulya ben de çıktı ama ben adım attım o adım atmadı barışma olacak dedi kim adım atacak söylemediFulya sende cikdimi bende tam tersi oldu7 austosa kadar konusmaniz olucak bariscaksinih dedi evet konusduk ama barisma olmadi
Sen nekadar süreyle baktiriyorsun?zaten olacak diye birşeyde yok. sence geleceği tam gören falcılar o tarz uygulamalarda olur mu ? sürekli baktırdığın için olacak olanda olmaz 1 ay çok kısa bi süre baktırırsın en az 6 ay beklersin çoğu kişi zaten ilişkilerden muzdarip olduğu için baktırıyor ona yönelik yorum yapıyorlar zaten çoğu falcı
Randevu aldığın sonra iptal ettiğin kişi kimdi biraz yorumlarını bakacağımSen nekadar süreyle baktiriyorsun?
sakın sakın sakın !! uste para verseler gene baktirmayin. ben dahil ona baktiranlarin yorumlarini ekliyorumİstanbulda olan var mı kadikoyde bir cafe de niko diye biri arkadaşıma baya bir şey bilmişti ben gitmedim daha önce deneyen var mı
Sığınak cafe niko cok olumsuz konustu zaten enerjisini de asla sevemedim. Annemde baktırmıstı ona kadını durduk yere hasta etti hepimizi erken yasta toprağa gömdü resmen..
şöyle bir göz attım ve yazma ihtiyacı hissettim. niko'ya lütfen gitmeyin. ben dahil giden kaç kişi varsa illa ölüm, hastalık, aldatılma söylüyor. sevgilisi olmayan arkadaşımın elindeki yüzüğü evlilik diye yorumlayıp kocan seni aldatıyor, sen bunu öğrenince asla mutlu olamayacaksın çok hastalanacaksın dedi, evli değilim sevgilim bile yok cevabı alınca da "evlenince aldatılacaksın o zaman" dedi. benim ailemin kısa sürede öleceğini söyledi. saçmalama dediğim zamanda da "yaw ne olacak üzülme geçer" dedi. başka arkadaşımın kardeşi için felç olacak dedi, bir başkasının kendisinin çok yaşamayacağını söyledi. yani gerçekten olumsuz falcı çok gördüm ama böylesini görmedim. gitmeyin, kendi enerjinizi de, modunuzu da düşürmeyin. enerjisinin ağır olması falan ayrı konular ama bu direkt negatif ve resmen depresyona sokma amaçlı konuşuyor. insanları mutsuz etmekten zevk alır gibi hali var.
Nikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar..
Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.
sakın sakın sakın !! uste para verseler gene baktirmayin. ben dahil ona baktiranlarin yorumlarini ekliyorum
Beni flört yeni tanışmış gibi gördüğü halde evlilik tarihi verdi sorduğum kişiyleKamelyam olumlu mu konuşuyor hep mesela ilişkisi olanlara evlilik vs diyor mu genellikle?
Belgin koztak whatsapdan görüntülü arıyor 45 dakika 1 saate yakın bakıyor ama yarım saati saymak da geçiriyor yani bana direk adımla hitap etti annemin adını babamın adını ablamın abilerimin adını sevdiğim adamın adını söyledim mesela ve sevdiğim kişinin karakterini az çok bildi benim nasıl biri olduğumu bildi ama bunları zaten biliyorum gelecekle ilgili de daha bir şey çıkmadı o yüzden bir şey diyemeyeceğim geçen sene mart ayında baktırmıştım tekrar baktırayım dedim ama iptal ettim baktırmadım kendimle gurur duyuyorum ha ha ha
Bence uzak dur hic biri bilmiyo bulasma hic birde anda neyi bilmek istiyosunuz cogu kisi yaziyo bunu merak ettim yani anlik neyi bilmek istiyosunuzki belli saten anlik durum??Fal sepetinde kredim var duygu deva gül elena hangisini seçeyim
Of sinir oluyorum ya sanki bir de tek derdimiz evlilik yani onu mu soruyoruzBeni flört yeni tanışmış gibi gördüğü halde evlilik tarihi verdi sorduğum kişiyle
Önereceğin biri var mıBence uzak dur hic biri bilmiyo bulasma hic birde anda neyi bilmek istiyosunuz cogu kisi yaziyo bunu merak ettim yani anlik neyi bilmek istiyosunuzki belli saten anlik durum??
Yani asli duru iyidi anda ve hermes iris iyidiAy valla kafayı yiyecem birini söyleyin bakayım çok daraldım
Tuğçe Emre’ye sorAy valla kafayı yiyecem birini söyleyin bakayım çok daraldım
iş konusunda merve merveli, demir ve derya nural'ın bazı dedikleri çıktı bana ve arkadaşlarıma. ama memnum kalmayanlar da var, o nedenle bir şey diyemiyorum.Önereceğin biri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?