Fal Sepeti Deneyimleri

Hayir o sen degildin fal delisi mi neydi adi ve ayrica ben burda öve öve bitiremedi demedim burda biri övdügü icin baktirdim dedim asil sen ters anliyorsun ve bugün tam bir ay oldu baktirmiyorum ama genede bi gelisme yok
zaten olacak diye birşeyde yok. sence geleceği tam gören falcılar o tarz uygulamalarda olur mu ? sürekli baktırdığın için olacak olanda olmaz 1 ay çok kısa bi süre baktırırsın en az 6 ay beklersin çoğu kişi zaten ilişkilerden muzdarip olduğu için baktırıyor ona yönelik yorum yapıyorlar zaten çoğu falcı

Sen nekadar süreyle baktiriyorsun?

İstanbulda olan var mı kadikoyde bir cafe de niko diye biri arkadaşıma baya bir şey bilmişti ben gitmedim daha önce deneyen var mı
sakın sakın sakın !! uste para verseler gene baktirmayin. ben dahil ona baktiranlarin yorumlarini ekliyorum

Sığınak cafe niko cok olumsuz konustu zaten enerjisini de asla sevemedim. Annemde baktırmıstı ona kadını durduk yere hasta etti hepimizi erken yasta toprağa gömdü resmen..

Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.

Kızlar bayadır fal baktırmıyorum ve bi sorunum var fal baktıracam bana yakın zamanı bilecek birini önerir misiniz

Anlık mesela işle ilgili bir sorunum var 2 gün içinde belli olacak aylara gerek yok iki günü görse yeter

Baktırdım eski falcıma üzerinde büyü var diyor ben anlamıyorum bu büyüler bir bize mi tutuyor hepsi dolandırıcı biz bi büyü yapacak olsak tutmaz ama millet yapınca tutuyor yada bizi yağmalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…