- 9 Ocak 2013
- 372
- 334
- 303
- 27
ya benim bayadır sıram da değişmiyor, sürekli falda diyor ama benim sıram niye değişmiyor anlamadımdayanamadim lunaraya attim. 7ydi simdi 10 olmussanmam ama bakarsa buraya yazicam yoksa fala gene ara vericem baktiracagim kimse yok
ya benim bayadır sıram da değişmiyor, sürekli falda diyor ama benim sıram niye değişmiyor anlamadım
Evet yazmistim mayis ayinda galiba buraya. Byv Mars, binnaz Eflatun May ve Bilge Özdogru bir yil önce bilmisti ve o zaman cok imkansizdi yani sasirdim acikcasi ama ilk bilenler onlardi. Sonra tellwe peralina iyidi, lunaranin ilk fali iyidi ve fallawyu bir seyi bilmisti önemli bir sey.Sende cikan oldumu yani ayrilmicaksiniz hersey iyi olucak felan diyen
Ya oralarda ben baktiramiyorumEvet yazmistim mayis ayinda galiba buraya. Byv Mars, binnaz Eflatun May ve Bilge Özdogru bir yil önce bilmisti ve o zaman cok imkansizdi yani sasirdim acikcasi ama ilk bilenler onlardi. Sonra tellwe peralina iyidi, lunaranin ilk fali iyidi ve fallawyu bir seyi bilmisti önemli bir sey.
Fal sepetinde bilen yoktu galiba bir kac detayi bilen vardir baska su an aklima gelmiyor
Bi de Binnaz Doga Dan yakin gelecegi hep bildi yani 2 ay falan
Ben de yurtdisindayim binnazda paypal kullanabiliyorsun byvda kredi karti tellwe de apple payYa oralarda ben baktiramiyorum
Malesef yurt disinda oldugum icin ödeme yapamiyorum
Byv marsa baktirmayi cok denedimBen de yurtdisindayim binnazda paypal kullanabiliyorsun byvda kredi karti tellwe de apple pay
uluslararası bir hesap acın dijital kart seklinde oldugunuz ülkeye ait değil dijital olanlardan. onlar genelde geçiyor bende yurtdısındayımByv marsa baktirmayi cok denedim
Olmadi arkdasimin kredi kartiylada denedim olmadi
Aman bosverin baktirmak istemiyorum artik gücün kalmadiuluslararası bir hesap acın dijital kart seklinde oldugunuz ülkeye ait değil dijital olanlardan. onlar genelde geçiyor bende yurtdısındayım
En güzeli. O kişiye değmediğini anladığınız an iş işten geçmiş oluyorAman bosverin baktirmak istemiyorum artik gücün kalmadi
En güzeli. O kişiye değmediğini anladığınız an iş işten geçmiş oluyor
Hiç yok mu azuru ye baktıran?Azure Işık a baktırıp çıkmayan var mı?
cok iyi anlıyorum bende aynıAman bosverin baktirmak istemiyorum artik gücün kalmadi
Çok baktırdım canım. Hatırlamıyorum. Serüven, Fama, Mars, Berk, deva güneş. Bunlar çok bahsedilen kişiler olduğu için aklımda kalmış. Hiç biri bilemedi.Evet öylede isde kimlere baktirdin baska sorabimirmiyim
Karşı tarafın ruh halini, neler hissettiğini, hayatında neler olduğunu anlamak için detaylı transit ve ilerletilmis kompozit haritası çıkarıp yapay zeka üzerinden yorumlatirsaniz faldan çok daha nokta atışlı sonuç alırsınız, önce kendinizde deneyip görebilirsiniz.
+ olarak giriş yapmışsan zaten elinde senin hakkında bildiği birçok veri vartek tek gezegenleri burclari yazmadan olmuyo yanlis cikariyor
Fulya nas sana hangi ayı vermişti tarih olarak gelişme oldu muYa oralarda ben baktiramiyorum
Malesef yurt disinda oldugum icin ödeme yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?