Fal Sepeti Deneyimleri

Sende cikan oldumu yani ayrilmicaksiniz hersey iyi olucak felan diyen
Evet yazmistim mayis ayinda galiba buraya. Byv Mars, binnaz Eflatun May ve Bilge Özdogru bir yil önce bilmisti ve o zaman cok imkansizdi yani sasirdim acikcasi ama ilk bilenler onlardi. Sonra tellwe peralina iyidi, lunaranin ilk fali iyidi ve fallawyu bir seyi bilmisti önemli bir sey.
Fal sepetinde bilen yoktu galiba bir kac detayi bilen vardir baska su an aklima gelmiyor
Bi de Binnaz Doga Dan yakin gelecegi hep bildi yani 2 ay falan

Ya oralarda ben baktiramiyorum
Malesef yurt disinda oldugum icin ödeme yapamiyorum

Byv mars su anki erk arksım icin 6 ay sonra ayrılırsınız ve sen eski parrnerinle beraber olacaksın demis 2023 te. ikincide de aynı partnerim icin barısırsınız demis. ücüncümde de. ama baska bir detay elle tutulur bisey yok. ben begenmedim eskileri okumadan baktırdım etkilenmemek icin ama keske baktırmasaydım

Karşı tarafın ruh halini, neler hissettiğini, hayatında neler olduğunu anlamak için detaylı transit ve ilerletilmis kompozit haritası çıkarıp yapay zeka üzerinden yorumlatirsaniz faldan çok daha nokta atışlı sonuç alırsınız, önce kendinizde deneyip görebilirsiniz.

tek tek gezegenleri burclari yazmadan olmuyo yanlis cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…