Fal Sepeti Deneyimleri

+ olarak giriş yapmışsan zaten elinde senin hakkında bildiği birçok veri var
ben aynı kahve falını hem giriş yapıp hem de gizli sekmeden yolladım bambaşka şeyler söyledi mesela

benim burcumu yanlis soyledi yanlis dedim yine yanlis soyledi sonra ben soyleyince dogrusunu yazdi. gunes burcunu bulmasi bu kadar zor olmamaliydi

Nasil ya i ne yazicam chat gbt ye

tek tek gezegenleri burclari yazmadan olmuyo yanlis cikariyor
Elbette profesyonel bir doğum haritası tablosu gerekiyor, öyle her siteden alınan tablolarla alakası yok.

Aatroseek, astro com vb profesyonel siteler yapay zekalar için özel kod veriyor astrolojik kişisel tablolar için. Elle yazmak ne

Nasil ya i ne yazicam chat gbt ye
Astroseek sitesinden üyelik oluşturup, partner ekleyerek detaylı harita ve tablolara ulaşabilirsiniz. O haritaları ve bilgileri yapay zeka üzerinden detaylı yorumlatirsiniz.

Bu arada yapay zekaya sorduğunuz soru cümlesi yani promt alacağınız sonuç için çok çok önemli.

Öyle doğum tarihimi yazayım herşeyi bilsin diye bir şey mümkün değil yani.

Örnek olarak bakın bu benim bu günkü transit tablom.

AI-ChatGPT - Astroloji Verilerinin Dışa Aktarımı
İhracat Gezegeni Burçları:

Doğum Haritası Gezegenlerine Geçiş Açıları:
Kova burcundaki Plüton Altıgen Doğum Haritası Akrep burcundaki Uranüs (Orb: 2°38' Uygulanıyor)
Kova burcundaki Plüton Üçgen Doğum Haritası Terazi burcundaki Jüpiter (Orb: 2°18' Ayrılıyor)
Koç burcundaki Neptün Üçgen Doğum Haritası Akrep burcundaki Uranüs (Orb: 2°11' Uygulanıyor)
Koç burcundaki Neptün Karşıtlık Terazi burcundaki Jüpiter (Orb: 2°45' Ayrılıyor)
İkizler burcundaki Uranüs Karşıtlık Akrep burcundaki Uranüs (Orb: 1°06' Ayrılıyor)
Koç burcundaki Satürn Üçgen Doğum Haritası Akrep burcundaki Uranüs (Orb: 1°51' Uygulanıyor)
Yengeç burcundaki Jüpiter Kare Doğum Haritası Koç burcundaki Mars (Orb: 0°05' Ayrılıyor)
Yengeç burcundaki Jüpiter Kare Doğum Haritası Koç burcundaki Venüs (Orb: 2°05' Ayrılıyor)
Yengeç burcundaki Jüpiter Kare Doğum Haritası Güneş Koç (Orb: 0°26' Ayrılıyor) Başak
burcundaki Transit Mars, Yay burcundaki Doğum haritasındaki Neptün ile kare açı yapıyor (Orb: 1°01' Ayrılıyor)
Aslan burcundaki Transit Merkür, Koç burcundaki Doğum haritasındaki Mars ile üçgen açı yapıyor (Orb: 1°58' Ayrılıyor)
Aslan burcundaki Transit Merkür, Koç burcundaki Doğum haritasındaki Venüs ile üçgen açı yapıyor (Orb: 0°02' Uygulanıyor)
Aslan burcundaki Transit Merkür, Koç burcundaki Doğum haritasındaki Güneş ile üçgen açı yapıyor (Orb: 1°36' Ayrılıyor)
Terazi burcundaki Transit Ay, Terazi burcundaki Doğum haritasındaki Plüton ile kavuşum yapıyor (Orb: 1°48' Ayrılıyor)
Terazi burcundaki Transit Ay, Yay burcundaki Doğum haritasındaki Neptün ile altmışlık yapıyor (Orb: 0°15' Ayrılıyor)
Aslan burcundaki Transit Güneş, Terazi burcundaki Doğum haritasındaki Satürn ile altmışlık yapıyor (Orb: 2°18' Ayrılıyor)
Aslan burcundaki Transit Güneş, Koç burcundaki Doğum haritasındaki Venüs ile üçgen açı yapıyor (Orb: 1°06' Uygulanıyor)
Aslan burcundaki Güneş, Koç burcundaki Doğum Güneşi ile Üçgen (Orb: 2°45' Uygulanıyor)

Bu dereceleri hesaplayıp, doğur soruyu sorup detaylı olarak çok güzel sonuçlar alabilirsiniz.

bahsettigim elle yazmakdegil. saati gunu verince gunes burcunu bile cikaramiyor ozetle bu harita olarak atinca da tek tek dikkat etmek lazim cunku orda retro yazmamasina ragmen retro diye diretip duzeltene kadar oyle yorumluyo. yapay zeka kesin erkek tuhaf tuhaf inatlari var

Öyle değil aslında açıkladım onu da, konuyu göreceksin sayfayı yukarı kaldırınca.

Lunara ya çok fazla baktıran var son günlerde. Herkes beğeniyor mu herkese çıkıyor mu? Hiç dediği olmadı diyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…