+ olarak giriş yapmışsan zaten elinde senin hakkında bildiği birçok veri var
ben aynı kahve falını hem giriş yapıp hem de gizli sekmeden yolladım bambaşka şeyler söyledi mesela
Nasil ya i ne yazicam chat gbt yeKarşı tarafın ruh halini, neler hissettiğini, hayatında neler olduğunu anlamak için detaylı transit ve ilerletilmis kompozit haritası çıkarıp yapay zeka üzerinden yorumlatirsaniz faldan çok daha nokta atışlı sonuç alırsınız, önce kendinizde deneyip görebilirsiniz.
Yok daha olmadi bakalim olursa yazarimFulya nas sana hangi ayı vermişti tarih olarak gelişme oldu mu
Elbette profesyonel bir doğum haritası tablosu gerekiyor, öyle her siteden alınan tablolarla alakası yok.tek tek gezegenleri burclari yazmadan olmuyo yanlis cikariyor
Astroseek sitesinden üyelik oluşturup, partner ekleyerek detaylı harita ve tablolara ulaşabilirsiniz. O haritaları ve bilgileri yapay zeka üzerinden detaylı yorumlatirsiniz.Nasil ya i ne yazicam chat gbt ye
Elbette profesyonel bir doğum haritası tablosu gerekiyor, öyle her siteden alınan tablolarla alakası yok.
Aatroseek, astro com vb profesyonel siteler yapay zekalar için özel kod veriyor astrolojik kişisel tablolar için. Elle yazmak ne
Öyle değil aslında açıkladım onu da, konuyu göreceksin sayfayı yukarı kaldırınca.bahsettigim elle yazmakdegil. saati gunu verince gunes burcunu bile cikaramiyor ozetle buharita olarak atinca da tek tek dikkat etmek lazim cunku orda retro yazmamasina ragmen retro diye diretip duzeltene kadar oyle yorumluyo. yapay zeka kesin erkek tuhaf tuhaf inatlari var
Ben baktırdım. Analizleri iyiydi, ama gelecek için vadesine var henüzAzure Işık a baktırıp çıkmayan var mı?
Kizlar elif kaya nasil?
Hic bir seyi bilememisKizlar elif kaya nasil?
Pembecimi
Lunara ya çok fazla baktıran var son günlerde. Herkes beğeniyor mu herkese çıkıyor mu? Hiç dediği olmadı diyen var mı?
süreçte iyi vadesi çıkmadı.Kizlar elif kaya nasil?
Anladım teşekkür ederim :)burda ilk fali cikti 2nci fal tam dedigi gibi olmadi diyen vardi kimdi hatirlamiyorum
Pembecimi
Ben de ilk fal ve ikinci fark çok farklıydıLunara ya çok fazla baktıran var son günlerde. Herkes beğeniyor mu herkese çıkıyor mu? Hiç dediği olmadı diyen var mı?
Ben 2. yi attım bakalım nasıl olacak, bekliyorum.Ben de ilk fal ve ikinci fark çok farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?