Yasemin türkün hiç olumsuz yorumu yok.Çıkıyor mu dedikleri?
Tutarlı mıydı peki sence falı ?cok olumsuzdu fama sizde nasilbi de baskasini gordu yeni birisi olacak hayatinda dedi
fama bu kisi ile olmaz baskasi ile konuşuyor dedi
tutarliydi bu kisi egolu biri yaptığı hamleler yeniden baslamak icin degil hala dusunuyor mu hala aklında mıyım diye merak ettigi icin dedi sen bu kisiden daha guzel cekici birisin ama hiçbir iliskinin devamliligi olmadigi icin kendine güvenin azalmis dedi benim için dogruTutarlı mıydı peki sence falı ?
Ben de de tam tersi pldu.Bana cikmadi tam tersi olmustu
Sizede böyle geri dönmicek hayatında biri var dedi miBen de de tam tersi pldu.
Boşanmayacaksın dedi boşandım.mars ta aynısını demişti. Bilemediler yani.Sizede böyle geri dönmicek hayatında biri var dedi mi
hadi ya çok üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur çok mutlu olursunuzBoşanmayacaksın dedi boşandım.mars ta aynısını demişti. Bilemediler yani.
Bosanicaksin diyen kimse olmadimi?Boşanmayacaksın dedi boşandım.mars ta aynısını demişti. Bilemediler yani.
Şahsultan demişti ama o da sadece sonucu bildi. Mars süreci iyi bildi sadece. Fallar yalan dolan.Bosanicaksin diyen kimse olmadimi?
bende iade aldımben iade aldım beğenmemiştim falını.
Bana gecen sene kasim ayinda ayrilik gördü imkansiz dedi asla olmaz dedi ama biz hic ayrilmadik hatta cok daha iyiyiz bütün sorunlar cözüldüSizede böyle geri dönmicek hayatında biri var dedi mi
Evet öylede isde kimlere baktirdin baska sorabimirmiyimŞahsultan demişti ama o da sadece sonucu bildi. Mars süreci iyi bildi sadece. Fallar yalan dolan.
Sende cikan oldumu yani ayrilmicaksiniz hersey iyi olucak felan diyenBana gecen sene kasim ayinda ayrilik gördü imkansiz dedi asla olmaz dedi ama biz hic ayrilmadik hatta cok daha iyiyiz bütün sorunlar cözüldü
Kadinin ismi ne belginmi?fallar gercekten yalan dolan tamamen mantikla yuruduklerini dusunuyorum bizim ayri kalma suremiz uzun oldugu icin muhtemelen boyle bi yorumda bulundu sadece yakin zamanda arkadasim birine baktirmisti telefondan kadin yakin zamanda evinizden bi kadin cenazesi cikacak demisti ve maalesef bu dogru cikmisti ama ona da korkumdan numarasi olmasina ragmen baktirmiyorum çünkü psikolojim kaldırmaz sadece is ve ilişki odaklı bakim seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?