- 6 Şubat 2024
- 550
- 256
- 23
- 40
Hadi bakalim bizede söye bende baktirmisdim oluyo 3-4 ay bana malesef nededini bile hatirlamiyorumçisemede fal attım beklemedeyim kızlar
kaydedilyor mu konuşmalar pekiHadi bakalim bizede söye bende baktirmisdim oluyo 3-4 ay bana malesef nededini bile hatirlamiyorum
bende sıradaydım baktım 7 kişi var iptal ettim :)kizlar su lunarayi birakin ne demek sirada 10 kisi var napiyonuz yafal atamiyorum
8e dusmusbende sıradaydım baktım 7 kişi var iptal ettim :)
Lunara nun falı çıkmayan var mı? Bana çok olumsuz konuştuda
ben bir kere 2 3 gün bekledim sonra sistem iptal etti8e dusmuscok kisi varken atmak istemiyorum
lunara bana sürecin bir kısmında iyiydi ama sonra işler tersine döndü asla bu yıl olmaz dediği şey bu ayın başında olduLunara nun falı çıkmayan var mı? Bana çok olumsuz konuştuda
Yaa, umarım bende de öyle olur. Siz barışmazsınız artık çok zor, başkası var dedi hayatında ama umarım bilememiştirlunara bana sürecin bir kısmında iyiydi ama sonra işler tersine döndü asla bu yıl olmaz dediği şey bu ayın başında oldu
Dün Sümeyra yanmaza baktırdım, uzun zamandır yeni birini denememiştim. Ancak çok kartlara bağlı bakıyor, hisli gelmedi bana.
Lunara bakana kadar falin enerjisi değişiyor, süreç değişiyor o yüzden fal sonucu tam güvenilir olmuyor bence. 1-2 kişi olsa bile 2 gün geçtikten sonra ya son an da bakıyor ya da zaman aşımı oluyor. O yüzden ona atmıyorum ben artık.
Günlerdir 2-3 kişi vardı. Bu gün kalabalık.normaldir hep kalabalik6ya dustu simdi gene 8 olmus o yuzden atmiyorum cok kisiye bakinca sapitiyolar bos yada az kisi olan gunde yakalamak daha iyi zaten gelecek odakli baktirdigim icin az kisi olunca bekliyorum ben
Günlerdir 2-3 kişi vardı. Bu gün kalabalık.
Serüven efsane sanırım burada hep adı geçiyor.lunara yerine seruvene baktirmaya karar verdigim gun kadin fallari kapadi daha gelmedi. benim sanssizlik
Serüven efsane sanırım burada hep adı geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?