Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar yeni gelenlerden kimi tavsiye edersiniz? Yamaç bulut haftanın öne çıkanları kismindaydi baktıran var mı? Ya da yeni ama iyi dediğiniz biri var mı?

Lunaraya attığınız ama birçok kere zaman aşımına uğramış falınız var mı? Benim bu ara hep öyle oldu da

Mirza gittikten sonra fal sepetine sardım
Kendi deneyimlerimi aktarayım.
Deva güneş: en çok etkilendiğim o oldu. Özellikle ilk falında çok iyi nokta atışları vardı.
Alin toprak: ilk falı çok iyiydi ama ikinci falında ilk falının tam tersini söyledi. Hangi falında salladı bilmem
Gül demir: kredisi çok yüksek deneyeyim dedim ama falın başlangıcında resmen azarladı ve hiçbir şey bilemedi. (Partner ismi neden yazmıyormuşuz, kartlarından destek almak zorunda kalıyormuş. Falcı değil misin ismi de sen söyle ahshs) Şikayet ederek iade aldım.
Melek hisli: sorumu okumamış bile, eski sevgilimi iki farklı adam var olarak yorumlayıp tamamen farklı karakter gibi anlattı.
Melek kara: Güzeldi, çıkarsa tekrar baktırabilirim.
Ama sanki bütün falcılar yemin etmiş gibi 2. Falında hep tam tersi senaryo söylüyor.

Kızlar, ben tellwe için Google playden kredi aldım ama hala yüklenmedi böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…