- 13 Şubat 2025
- 129
- 62
- 13
- 27
Lunaraya attığınız ama birçok kere zaman aşımına uğramış falınız var mı? Benim bu ara hep öyle oldu da
Arkadaşlar yeni gelenlerden kimi tavsiye edersiniz? Yamaç bulut haftanın öne çıkanları kismindaydi baktıran var mı? Ya da yeni ama iyi dediğiniz biri var mı?
Hayır çıkıyor ne dediyse çıktıGercekdenmi ay param bosa gitti ya dedim belki pahali diye iyidir
Gercekdenmi sende cikdimi?Hayır çıkıyor ne dediyse çıktı
Evet ama o kişi değilim benlunaranin duvar cok eglencelifallara donus yapamiyorum demis. duvarda kadini delirten hanginiz kizlar birakin da tekrar fal atalim
Hangi falcı bu?Bi senedir gidiyordum sevdiğim biri vardı, şu ayın 2 si bu ayın 5i ,dedi gelmedi yazacak dedi yazmadi ,
Kim dediBi senedir gidiyordum sevdiğim biri vardı, şu ayın 2 si bu ayın 5i ,dedi gelmedi yazacak dedi yazmadi ,
banada enerjisi ağır gelmişti baktırdıktan sonra ağırlık hissettim üstümde.Azureye baktirdim pek begenmedim cok uzun gereksiz konusmus sadere gelene kadar uykum geldi
Bana görüşme iletişim gördü ama sonu olumsuzdu.azureye bu kadar baktiriliyoken benim sorum neden kaynadiherkeste olumluya mi bagliyo diye sormustum
bana olumlu dedi ama bendeki mevcut durumu doğru yorumlayamadı maalesef. o nedenle gelecek kısmından pek ümitli değilim.azureye bu kadar baktiriliyoken benim sorum neden kaynadiherkeste olumluya mi bagliyo diye sormustum
Bana da sonu olumluydu evlilik vsazureye bu kadar baktiriliyoken benim sorum neden kaynadiherkeste olumluya mi bagliyo diye sormustum
Bir bana olumsuzdu herhalde kadın, sağlık olsun :)Bana da sonu olumluydu evlilik vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?