- 6 Şubat 2024
- 618
- 285
- 23
- 40
Banada aynen 10 dakikasi karakter anlatmis ve hic dogru degil cok cimri demis tam tersine har vurup harman savuran biri paraya hic deger vermeyen biri oda cok paraci demis son 3 dakikasindada biseler gevelemisBen de Azureye baktırdım şimdi ama falın dörtte üçü karakter analizi yapmakla geçmiş. Onu da çok doğru yapamamış. Son bölümde fal bakmış. Bir vade var, çıkarsa yazarım.
Evetazureye bu kadar baktiriliyoken benim sorum neden kaynadiherkeste olumluya mi bagliyo diye sormustum
Benimki için de dürüst dedi ama değil :))Banada aynen 10 dakikasi karakter anlatmis ve hic dogru degil cok cimri demis tam tersine har vurup harman savuran biri paraya hic deger vermeyen biri oda cok paraci demis son 3 dakikasindada biseler gevelemis
Benimki için de dürüst dedi ama değil :))
Bende az önce baktırdım hiçbir detay vermediğim hâlde her şeyi bildi şok oldumazureye demin baktirdim karakter analizi agzimi acik birakti ama sonucu cikmaz. benim durumun olumsuzlugunu burda bilenler var imkansiz
Ne baktırdın acaba? Ben su baktırdım ama karakter analizi doğru değildi.Bende az önce baktırdım hiçbir detay vermediğim hâlde her şeyi bildi şok oldumLunara ile aynı vadeyi verdi ama çok daha detaylı ve nokta atışlıydı.
kahve baktırdım. her kelimesi doğruydu çok çok memnun kaldım gerçekten ki kolay beğenen biri değilimdir.Ne baktırdın acaba? Ben su baktırdım ama karakter analizi doğru değildi.
benim falın tamamı 8dkBanada aynen 10 dakikasi karakter anlatmis ve hic dogru degil cok cimri demis tam tersine har vurup harman savuran biri paraya hic deger vermeyen biri oda cok paraci demis son 3 dakikasindada biseler gevelemis
benim falın tamamı 8dkher şey yeterli ve detaylıydı.
uzak değil aslında ama sürece bakarsak gayet normal, ben aşırı uyumlandım ya ilk falda, sezgilerimin bildiği şeyleri söyledi zaten o yüzden ekstra beğendim. abartmıyor pembe tablo çizmiyor hem gerçekçi hem detaylı hem laf kalabalığı yoktu. sayesinde sakinleştim gerçekten bırakacğaım bu fal olayını tamamen.benim 17 dk. karakter analizi 11 dkadamin bu kadar karakteri olsa boyle olmazdik diyemedim sonuc icin cok pembe konusmasini sevmedim ama analizi iyiydi. sana vadesi uzak mi
48 SaatTellwe de kaç saat geçerse fal zaman aşımına uğruyor bilen var mı
su falı kim bakarsa baksın bana hiç güven vermedi ve kimseye su falı atmadım ya kahve ya katina atıyorum sadece.anladığım kadarıyla azure su falında oldukça başarılı değil ama kahve falında başarılı.
Ben su baktırdım ama memnun kalmamıştım.
su falı kim bakarsa baksın bana hiç güven vermedi ve kimseye su falı atmadım ya kahve ya katina atıyorum sadece.
kart falları yol gösterir, en iyi ihtimalleri sıralar, tarot aslında fal değildir doğru yol haritasını sunmak için bir araçtır ama kahve için bambaşka bir uyum ve enerji gerekir. kart fallarında vade verilmez verilemez imkansızdır mesela bu yüzden vade için kesinlikle kahve baktırılmalı. kart falları size ihtimalleri sunar siz de kendi seçiminizi yaparsınız.su fali herkesinbakabilecegi fal degil zaten. masallah kime sorsak su fali bakiyo. su fali dersi veren variyice ayaga dusurduler. katina ilk baktirdigim zaman cok olumsuzdu ama cikmisti o yuzden katina atmiyorum fobi olustu
Yulee yıllar önce baktırdığımda falı tek çıkan kişiydi (kariyer için) buna referans mart ayında mevcut ilişkim baktırdım ama maalesef dedikleri çıkmadı.Merhaba yulee nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?