Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de Azureye baktırdım şimdi ama falın dörtte üçü karakter analizi yapmakla geçmiş. Onu da çok doğru yapamamış. Son bölümde fal bakmış. Bir vade var, çıkarsa yazarım.
Banada aynen 10 dakikasi karakter anlatmis ve hic dogru degil cok cimri demis tam tersine har vurup harman savuran biri paraya hic deger vermeyen biri oda cok paraci demis son 3 dakikasindada biseler gevelemis

Ben kariyer,aşk ve bir de özel bir konu için baktirmistim bana aşkta hiç olumluya bağlamadi açıkçası . Özel konuyla ilgili verdiği vadenin 2 gün öncesinde gelişmesi oldu. Bilmiyorum bana pembeci gelmiyor. Ben 3 defa baktırdım memnun kaldim. Bu arada Berkal Eker hep gözüme carpiyor ama hiç bakım almadım alan var mı nasıl sizce?

azureye demin baktirdim karakter analizi agzimi acik birakti ama sonucu cikmaz. benim durumun olumsuzlugunu burda bilenler var imkansiz
Bende az önce baktırdım hiçbir detay vermediğim hâlde her şeyi bildi şok oldum Lunara ile aynı vadeyi verdi ama çok daha detaylı ve nokta atışlıydı.

benim 17 dk. karakter analizi 11 dk adamin bu kadar karakteri olsa boyle olmazdik diyemedim sonuc icin cok pembe konusmasini sevmedim ama analizi iyiydi. sana vadesi uzak mi
uzak değil aslında ama sürece bakarsak gayet normal, ben aşırı uyumlandım ya ilk falda, sezgilerimin bildiği şeyleri söyledi zaten o yüzden ekstra beğendim. abartmıyor pembe tablo çizmiyor hem gerçekçi hem detaylı hem laf kalabalığı yoktu. sayesinde sakinleştim gerçekten bırakacğaım bu fal olayını tamamen.

özetle: fallawyu, lunara ve azure aynı şeyleri söylediler, en gerçekçi ve detaylısı azure oldu. profesyonel bakıyor kadın, aşkımlı canımlı laf kalabalığıyla oyalamıyor.

anladığım kadarıyla azure su falında oldukça başarılı değil ama kahve falında başarılı.
Ben su baktırdım ama memnun kalmamıştım.

anladığım kadarıyla azure su falında oldukça başarılı değil ama kahve falında başarılı.
Ben su baktırdım ama memnun kalmamıştım.
su falı kim bakarsa baksın bana hiç güven vermedi ve kimseye su falı atmadım ya kahve ya katina atıyorum sadece.

su falı kim bakarsa baksın bana hiç güven vermedi ve kimseye su falı atmadım ya kahve ya katina atıyorum sadece.

su fali herkesinbakabilecegi fal degil zaten. masallah kime sorsak su fali bakiyo. su fali dersi veren var iyice ayaga dusurduler. katina ilk baktirdigim zaman cok olumsuzdu ama cikmisti o yuzden katina atmiyorum fobi olustu

su fali herkesinbakabilecegi fal degil zaten. masallah kime sorsak su fali bakiyo. su fali dersi veren var iyice ayaga dusurduler. katina ilk baktirdigim zaman cok olumsuzdu ama cikmisti o yuzden katina atmiyorum fobi olustu
kart falları yol gösterir, en iyi ihtimalleri sıralar, tarot aslında fal değildir doğru yol haritasını sunmak için bir araçtır ama kahve için bambaşka bir uyum ve enerji gerekir. kart fallarında vade verilmez verilemez imkansızdır mesela bu yüzden vade için kesinlikle kahve baktırılmalı. kart falları size ihtimalleri sunar siz de kendi seçiminizi yaparsınız.

yeni nesil falcılardan mucize beklememek lazım :)

Merhabalar,fal sepeti ve telwe uygulamasına fal baktırmaktan bı ay telefon faturam beşbin küsür gelmiş.
Gidişatım hiç iyi değil.Sanırsam fal bağımlısı oldum.
Kendimden endişelenmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…