Fal Sepeti Deneyimleri

Yulee yıllar önce baktırdığımda falı tek çıkan kişiydi (kariyer için) buna referans mart ayında mevcut ilişkim baktırdım ama maalesef dedikleri çıkmadı.
Anlık bana uygun yorumladı gibi geldi ama bilemedim de karşıdaki kişinin düşüncelerini söylüyor sonuçta teyit edemem ki

Merhabalar,fal sepeti ve telwe uygulamasına fal baktırmaktan bı ay telefon faturam beşbin küsür gelmiş.
Gidişatım hiç iyi değil.Sanırsam fal bağımlısı oldum.
Kendimden endişelenmeye başladım.
Sen benim ne paralar döktümü bilsen bende nasil kurtulcami bilmiyorum ne bicim illetmis bu

Sen benim ne paralar döktümü bilsen bende nasil kurtulcami bilmiyorum ne bicim illetmis bu
Valla kizlar ben baktirmiyorum bazen öylesine tellwede ücretsiz gönderiyorum ve iliskim o kadar iyi ki hep bos yere paranoyak olmusum hic bir sey yokken aklima kötü seyler geliyordu cünkü falcilarin dedikleri %80 sallamasyon daha uzun konusmak icin

Gercekden diyorum acaba baktirmasam belki ilerleme olur belki kötü enerji oluyo bilemedim ama kendime engel olamuyorum baktirmayinca boguluyorum sanki

Nasıl cikti mi

Benim arkadasimi da azarladi daha fal bakmadan sonra öylesine ben de attim gecen gün yemin ederim beni de tersledi ama cok saygisiz bir sekilde
Ben eskiden çok fal baktırdım. Şu an yulee ile sahalara geri döndüm. Uzun süre ara verince iyi gibi geldi ama kendimi yeni fallar atmamak için zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…