Merhaba yulee nasıl?
Anlık bana uygun yorumladı gibi geldi ama bilemedim de karşıdaki kişinin düşüncelerini söylüyor sonuçta teyit edemem kiYulee yıllar önce baktırdığımda falı tek çıkan kişiydi (kariyer için) buna referans mart ayında mevcut ilişkim baktırdım ama maalesef dedikleri çıkmadı.
Bende de…Olumlu başladı,olumsuza döndü.Bana görüşme iletişim gördü ama sonu olumsuzdu.
Sen benim ne paralar döktümü bilsen bende nasil kurtulcami bilmiyorum ne bicim illetmis buMerhabalar,fal sepeti ve telwe uygulamasına fal baktırmaktan bı ay telefon faturam beşbin küsür gelmiş.
Gidişatım hiç iyi değil.Sanırsam fal bağımlısı oldum.
Kendimden endişelenmeye başladım.
Benim arkadasimi da azarladi daha fal bakmadan sonra öylesine ben de attim gecen gün yemin ederim beni de tersledi ama cok saygisiz bir sekildeyulee bi arkadasimi azarlamisti fali cikmadi kiz azar isittigiyle kaldi
Valla kizlar ben baktirmiyorum bazen öylesine tellwede ücretsiz gönderiyorum ve iliskim o kadar iyi ki hep bos yere paranoyak olmusum hic bir sey yokken aklima kötü seyler geliyordu cünkü falcilarin dedikleri %80 sallamasyon daha uzun konusmak icinSen benim ne paralar döktümü bilsen bende nasil kurtulcami bilmiyorum ne bicim illetmis bu
Azure ‘ye kahbe falı baktıranlar, nasıldı?
Dedikleri çıktı mı?
İşe yaramıyor maalesef,şu ana kadar hiç bir şey baktırdığım fallarla yoluna girmedi.Sen benim ne paralar döktümü bilsen bende nasil kurtulcami bilmiyorum ne bicim illetmis bu
Benim arkadasimi da azarladi daha fal bakmadan sonra öylesine ben de attim gecen gün yemin ederim beni de tersledi ama cok saygisiz bir sekilde
Yarısı çıksın,yarısı çıkmasın?yeni baktirdim cikacagini sanmiyorum
Yarısı çıksın,yarısı çıkmasın?
Gercekden diyorum acaba baktirmasam belki ilerleme olur belki kötü enerji oluyo bilemedim ama kendime engel olamuyorum baktirmayinca boguluyorum sankiValla kizlar ben baktirmiyorum bazen öylesine tellwede ücretsiz gönderiyorum ve iliskim o kadar iyi ki hep bos yere paranoyak olmusum hic bir sey yokken aklima kötü seyler geliyordu cünkü falcilarin dedikleri %80 sallamasyon daha uzun konusmak icin
Belki detox iyi gelir en azindan dene 3-4 haftaGercekden diyorum acaba baktirmasam belki ilerleme olur belki kötü enerji oluyo bilemedim ama kendime engel olamuyorum baktirmayinca boguluyorum sanki
Nasıl cikti miŞimdi Aslı Duru'dan bende uzun zamandır yorum alıyorum. Mart ayında baktırdım ilk defa. Kadın aynı vadeyi verdi haziran aynı vadeyi verdi. Hatta şuan olumsuz bir durum var ama vadesini değiştirmedi enerjiler değişti diyerek. Bu olumsuzluğu da görmüştü önceki yorumunda. Tabi asıl olay gerçekleşirse verdiği vadede buraya yazarım. Çıktı diye.
Ben eskiden çok fal baktırdım. Şu an yulee ile sahalara geri döndüm. Uzun süre ara verince iyi gibi geldi ama kendimi yeni fallar atmamak için zor tutuyorumBenim arkadasimi da azarladi daha fal bakmadan sonra öylesine ben de attim gecen gün yemin ederim beni de tersledi ama cok saygisiz bir sekilde
Süreç dediği gibi gittiNasıl cikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?