- 6 Şubat 2024
- 618
- 285
- 23
- 40
Asli gülde indirim varmis ama iyimi bilmiyorum baktiran memnun kalan varmi
Baktirimi sence yoksa asli duruyami baktirimolumsuz konusur demislerdi olumsuzu duyup rahatliyim diye baktirdim olumlu konustu cikmisti. ilk falda iyidir
Olunlumu oldu sorna sendeolumsuz konusur demislerdi olumsuzu duyup rahatliyim diye baktirdim olumlu konustu cikmisti. ilk falda iyidir
Olunlumu oldu sorna sende
Baktiriyorum ozamanolumlu konustugu fali cikmisti. kiz sen heyecandan midir nedir kimseyi anlamiyosunolumlu kknustu cikti diyorum cikti mi diyosun az sakin ol
Hayir cok pahalo ve tipi pek fal bakan tipe benzemiyo sankiKizlarcim daha önce de sormuştum ama yine sorayım Berkal Eker 'e baktiran var mıdır daha önce? Tarotu nasıl?
Kizlarcim daha önce de sormuştum ama yine sorayım Berkal Eker 'e baktiran var mıdır daha önce? Tarotu nasıl?
Evet ya hahahahadenemedim. hic falci izlenimi vermiyo
Bence Lunara’nın yaptığı doğru değil. Israr eden kişileri kara listeye alabilir, bakım yapmasın.hayirli olsunnnn bi zamanlar tlfdan bakan nazan vardi kadin bakmayi birakmisti. dilek vardi tlfunu bile degistirdi simdi lunara kacmisiyi falci bulunca demek ki kimseyle paylasmicaz
Bence Lunara’nın yaptığı doğru değil. Israr eden kişileri kara listeye alabilir, bakım yapmasın.
ve yoğun olması güzel bişey sonuçta insanlar para ödeyıp sıraya giriyor. Bukadar naz duvarda neden anlamadım gitti.
Kara listeye alabilirdi sorun biterdi bukadar uzatmanın anlamı yoktufali reddettim gene gonderdiniz sistemden kimseye donemedim yazmista fal baktiran inatla paramiyediniz ahlaksizlar diyokadin sabirli cikti ben kufrederdim otomatik iade olmuyomu ya
Kara listeye alabilirdi sorun biterdi bukadar uzatmanın anlamı yoktu
Bide yanlış hatırlamıyorsam bi kaç gün önce duvarda bu kız demişti. Bakım yapmışsınız ama tam zaman aşımı olduğu için fal bana ulaşmadı diye.
Lunara doğru baktım demiş sisteme sorun diye. Şimdi de enerji uyuşmadı bakmak istemiyorum diyor. Gerçekten neden bu naz anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?