Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlarcim daha önce de sormuştum ama yine sorayım Berkal Eker 'e baktiran var mıdır daha önce? Tarotu nasıl?

hayirli olsunnnn bi zamanlar tlfdan bakan nazan vardi kadin bakmayi birakmisti. dilek vardi tlfunu bile degistirdi simdi lunara kacmis iyi falci bulunca demek ki kimseyle paylasmicaz

hayirli olsunnnn bi zamanlar tlfdan bakan nazan vardi kadin bakmayi birakmisti. dilek vardi tlfunu bile degistirdi simdi lunara kacmis iyi falci bulunca demek ki kimseyle paylasmicaz
Bence Lunara’nın yaptığı doğru değil. Israr eden kişileri kara listeye alabilir, bakım yapmasın.

ve yoğun olması güzel bişey sonuçta insanlar para ödeyıp sıraya giriyor. Bukadar naz duvarda neden anlamadım gitti.

fali reddettim gene gonderdiniz sistemden kimseye donemedim yazmista fal baktiran inatla paramiyediniz ahlaksizlar diyo kadin sabirli cikti ben kufrederdim otomatik iade olmuyomu ya

fali reddettim gene gonderdiniz sistemden kimseye donemedim yazmista fal baktiran inatla paramiyediniz ahlaksizlar diyo kadin sabirli cikti ben kufrederdim otomatik iade olmuyomu ya
Kara listeye alabilirdi sorun biterdi bukadar uzatmanın anlamı yoktu

Bide yanlış hatırlamıyorsam bi kaç gün önce duvarda bu kız demişti. Bakım yapmışsınız ama tam zaman aşımı olduğu için fal bana ulaşmadı diye.

Lunara doğru baktım demiş sisteme sorun diye. Şimdi de enerji uyuşmadı bakmak istemiyorum diyor. Gerçekten neden bu naz anlamış değilim

ay bilmiyorum dizi gibi heycanla takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…