Fal

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
kızlar fal baktırdım sizden yorum istiyorum bunlara giden oldu mu ?
Ataköy umay ve cansu
Laf cafe zeynep ?
Bu 3ü ve başka şehirde başka bir falcı yani 4 falcı da aynı şeyi dedi ama imkansız olması gerçekten
Siz gittiniz mi bunlara?
Umay baya iyi biliyor özellikle ama gelecek için nasıldır baktıran oldu mu?

Sitenin fal bölümü var, orada bu konuda her şeyi konuşabilirsin. Bu bölümde konunu çarçur ederler.
Kadıköyde çok methedilen bir falcı var. Ben de ona gideceğim bir ara. Çok baktırmasam da fal seven milyon kadından biriyim. :) Millet bir öğrenemedi başkasına saygı duymayı.

Haklısınız kızlar ama gerçekten dipteyim iyi bir psikolog çok pahalı terapi niyetine gittim biraz da.ama işte hepsi hemen hemen aynı tarihleri verince şaşırdım tabi olası gibi değil yine de. Teşekkürler evet zengin ettim en kötü huyum malesef başka bir zaafım yok şükür

Canım oraya da açtım da orda kimse görmüyor sanırım. Bu gittiklerime giden varsa çok merak ediyorum yorumlarını. Kadıköyde kim varmış acaba ?

Geleceği bilen olur mu ? Sorduğun soru mantıklı mı ? Para tuzağına kapılmış gidiyorsun..

Böyle şeylerin hepsi saçmalık

Hayatınızı içtiğiniz falan telvesiyle mi yönlendiriyorsunuz?

Geleceği bilen olur mu ? Sorduğun soru mantıklı mı ? Para tuzağına kapılmış gidiyorsun..
Teşekkürler yorumun için bu sıra kaptırdım. Zaten başka baktırmam mümkün değil. Bulunduğum şehir itibari ile terapi alamıyorum. Uçurumun kenarında olduğunu hissedince insan tüm saçmalıklara bulaşıyor.

Terapi amaçlı gittim diyorsun ya kötü birşey duyarsan?
Şu kadar günün kaldı diye sallasa ve sende inanıyorsun zaten sonra ne olacak?
İyice psikolojin cacık olacak bu sefer pahalı dediğin psikologlara gitmen şart olacak.

Canım oraya da açtım da orda kimse görmüyor sanırım. Bu gittiklerime giden varsa çok merak ediyorum yorumlarını. Kadıköyde kim varmış acaba ?
Caddebostan'da Symbol cafede Serkan diye biri. Çok övülüyor. İnternetten bakınca bile bir sürü şey yazılmış hakkında. Gidebilirsem gideceğim oraya. Daha önce hiç gitmedim ona.

Direk inanmıyorum ki inansam zaten dediklerini sorgulamam buraya konu da açmam sevinç içinde gezerim. Online alabiliyorum şehir itibari ile danışmanlığı ona da para dökmek istemiyorum etkili olacağına inanmıyorum çünkü. 50 tl ile falcının verdiği umutlar ile azıcık toparlıyorum

Caddebostan'da Symbol cafede Serkan diye biri. Çok övülüyor. İnternetten bakınca bile bir sürü şey yazılmış hakkında. Gidebilirsem gideceğim oraya. Daha önce hiç gitmedim ona.
Hmm hiç duymadım canım ben de onu

Telveye bakmadılar bunlar bana baktılar . Ama haklısınız ne diyeyim
Bu işi gönülden yapan para gözetmeyen birine gidersen senin için daha sağlıklı olur.
Hem dolandırma olaylarından da uzak olursun,tabiki fikrine saygısızlık edemem ama lütfen bu şarlatanlara para kaptırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…