Haklısın canım onlar denk gelmiyor keşke denk gelse. Allah razı olsun iyi niyetin için.Bu işi gönülden yapan para gözetmeyen birine gidersen senin için daha sağlıklı olur.
Hem dolandırma olaylarından da uzak olursun,tabiki fikrine saygısızlık edemem ama lütfen bu şarlatanlara para kaptırma.
Gittim diyenler buradan yazmaya çekiniyor sanırım özelden yazdılar çünkü. Zaten başka gidebileceğim bir yer yok şehir değiştircem gitmeyeceğim. Fal bağımlısı değilim sadece düşük moddayım. Birkaç kişi ile şu muhabbetleri yapmak bile toparlıyor beni o yüzden istiyorum o yorumları. Teşekkürler tekrardan.Ama biz sana yardimci olmaya çalışıyoruz sende bunu fark etsen keşke!
Bak kaç yorum var hiç ben gittim diyen çıktı mı? Eee...yapma bu zulmü kendine kk das
Evet astrolojiye inanıyorum aslında ama onları araştırmadım hiç.Fal baktiracaginiza saglam bi astrolog dogum haritaniza baksin.
Falla uzaktan yakindan alakasi olmayan bir dal ve resmen insanin ozune yolculugu, tabi iyi birini bulmak lazim.
Evet astrolojiye inanıyorum aslında ama onları araştırmadım hiç.
ama son günüm malesef.Istanbuldaysaniz egitimli sertifikali bir suru iyi astrolog var.
Fal bana gore sacmalik ama astroloji baska.
Ayy onceki gece ruyamda insanlar fal baktip neseli ayriliyorlar.bende deniyeyim deyip gittim.kadin,senin falina bakamam.gorunmez birsey dedi.ama cok istedigin,dilegin olmayacak gibi,dedi.hem huzurlu,hem uzgun ayrildim.huzurlu cunku falima bakamadi,goremedi.uzgun cunku isteğim olmayacak.kızlar fal baktırdım sizden yorum istiyorum bunlara giden oldu mu ?
Ataköy umay ve cansu
Laf cafe zeynep ?
Bu 3ü ve başka şehirde başka bir falcı yani 4 falcı da aynı şeyi dedi ama imkansız olması gerçekten
Siz gittiniz mi bunlara?
Umay baya iyi biliyor özellikle ama gelecek için nasıldır baktıran oldu mu?
Bir tane kadriye hoca var instagram dakızlar fal baktırdım sizden yorum istiyorum bunlara giden oldu mu ?
Ataköy umay ve cansu
Laf cafe zeynep ?
Bu 3ü ve başka şehirde başka bir falcı yani 4 falcı da aynı şeyi dedi ama imkansız olması gerçekten
Siz gittiniz mi bunlara?
Umay baya iyi biliyor özellikle ama gelecek için nasıldır baktıran oldu mu?
Süperin ötesi instagram dan yazıyorsunuz 50 tl ama dedikleri çıkmazsa para iade garantisi diyorlar yemin ederim ben böyle birşey görmedim hayatımda deneyin sizde göreceksinizBir tane kadriye hoca var instagram da
ne kadara bakıyrsnzbende fal bakıyorum kızlar ulasmak isterseniz iletişim verebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?