arkadasim sen yazdigin konuyu okusana bi orda yaziyormu ben yasadim siz yasamayin diye yasadigin olayi yazmissin bizde seni uyariyoruz yani seni hakli bulmadik die bizmi suclu olduk simdi haksizsin kardesim adam enerji dediginde cantayi kafasina gecirmen lazimdi bide diyorsun bu millet oldukca die evet bu millet boyle akillanmadikca tacizcide cogalir ufurukcude cogalir...hicmi tv izlemiyorsun kahve falina gitmissin anlattigina bakarsan olay kahve falindan farkli boyutta nerde gorulmu kahve falinda enerji verildigi telefon numarasi verildigi adama birsey yapamamissin gelip hiincini bizden alma
yok arkadas yok insanlara iyilik yaramiyor uyarmaya calisiyoruz niye sen haklisin demiyoruz diye suclu oluyoruzsözün özü.daha ne denir ki! arkadaş derdini unuttu burada fikir verenlerle uğraşıyor. sanki biz oh iy olmuş demişiz gibi.sadece biraz uyanık olun dedik.nerelere vardırdılar....
taciz sadece falcılarda mı yaşanıyor
kadına tacizin bir sınırı yok
bunun şeklini ya da ortamını haklı çıkarak hiç bir kelime yok
gitmeseydin diye bir şey de yok
tacizin şekli mi ,ortamı mı ,yoksa eylemi mi önemli olan
Kaç paraya baktı falına? Paranada yazık olmuş.
öyle çantayı kafaya geçirmek kolay değil canım ordan sallama istersen bana haklı bulacakmış beni senin yorumlarına ihtiyacım yok ayrıca öyle sandığın gibi birşey de gelmedi başıma abartma ben rahatsız oldum onu dile getirmek istedim çocuklar da geliyor o cafeye onlar analayamaz diye endişelendim yoksa kendimi kormusını biliyorum allaha şükürler olsun .
niye kolay degilmis ne salliyacam burdan yorumlarima ihtiyacin yoksa ne diye konu actin eger konuyu actiysanda yorumumu yaparim sen karar veremezsin buna ben sana basina birsey geldimi diyorum gelseydi diyorum niye herseyin altinda bir art niyet ariyorsun cocuklari dusunuyordunsa madem sesini burda bana degil ordakilere cikarsaydin
tartışmaya girme benle gereksiz konularda konuşmuyorum işine bak hadi canım .
kendini biliyor demek canım suçlayan yok diyor bide beni suçlu çıkardı elit bir cafeye gitmemişim iğrenç şeylerin yapıldığı yerlere gitmişim ondan taciz yemek müstahhak .
alıntıladım çünkü cafe konusunu ben söylemiştim. tekrar alıntılıyorum üstüne basarak söylüyorum SUÇ falan yok ortada.sadece dediğim o tarz cafelerin olduğu.neden anlamıyorsunuz?cafe mi işletiyorsunuz siz yoksa!!!
eleştiri ile yargılama arasında ki ince gibi görünen büyük farkı ne sıklıkla ihlal ediyoruz
olaya ilk bakışta yapılan harekete değil
olayın oluşmasını sağlayan harekete odaklanıyoruz
sonra da kadın hakları,kadın eşitliği diyip geziyoruz ama ilk başta yine kadın kadını eziyor
yargılıyor.
öyle çantayı kafaya geçirmek kolay değil canım ordan sallama istersen bana haklı bulacakmış beni senin yorumlarına ihtiyacım yok ayrıca öyle sandığın gibi birşey de gelmedi başıma abartma ben rahatsız oldum onu dile getirmek istedim çocuklar da geliyor o cafeye onlar analayamaz diye endişelendim yoksa kendimi kormusını biliyorum allaha şükürler olsun .
Suçlayan yoksa neden bu kadar tartışma boyutuna geldi anlamadım
kafe işletmiyorum hanımefendi,avukatım.işim dolayısıyla konu sahibinin avukatlığını yapıyorum yani
Çok şükür aklı başında birileri geldi yoruma,seviye biraz yükselir artık
Arkadaşım size de bahsettiğiniz çocukları korumak adına,konunuzu bizden önce polisle paylaşmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum
çok ilginç ya.
türk kahvesi içip de o fincanı kapatmayan bir insan var mıdır?
sırf gırgırına bile olsa o fincana bakıp 2 böcek 3 çiçek görmeyen var mıdır?
burdaki yorumları okuyunca sanki fal baktırmak bizim kültürümüzde yok, fal baktırmak, cahil-cuhela, yobaz, kültürsüz insanların yaptığı bir aktivite gibi geldi. çok güldüm, Allah iyiliğinizi versin.
Nasreddin Hoca sormuş ya ben de sorayım, "e be güzel kardeşlerim hırsızın hiç mi suçu yok?"
Fal baktırırsın çakra açacam ayağına dokunurlar; saç kestirirsin, düzgün olsun ayağına dibine girer dokunurlar; ayakkabı denersin dokunurlar...
Etek giyen, dekolte giyen tecavüze davetiye çıkarır diye beyanat verirler...
Bizler bile burda konu sahibi arkadaşımızı topa tuttuğumuza göre; erkekler bize ne dese az
çok ilginç ya.
türk kahvesi içip de o fincanı kapatmayan bir insan var mıdır?
sırf gırgırına bile olsa o fincana bakıp 2 böcek 3 çiçek görmeyen var mıdır?
burdaki yorumları okuyunca sanki fal baktırmak bizim kültürümüzde yok, fal baktırmak, cahil-cuhela, yobaz, kültürsüz insanların yaptığı bir aktivite gibi geldi. çok güldüm, Allah iyiliğinizi versin.
Nasreddin Hoca sormuş ya ben de sorayım, "e be güzel kardeşlerim hırsızın hiç mi suçu yok?"
Fal baktırırsın çakra açacam ayağına dokunurlar; saç kestirirsin, düzgün olsun ayağına dibine girer dokunurlar; ayakkabı denersin dokunurlar...
Etek giyen, dekolte giyen tecavüze davetiye çıkarır diye beyanat verirler...
Bizler bile burda konu sahibi arkadaşımızı topa tuttuğumuza göre; erkekler bize ne dese az
ders olmuştur en azından öle düşün..hersey allahtan kulum sen falcıdan medet mi bulmak istersin demiş ve sana bu ibretlik olayı yaşatmıs...afedersın ama benım bu olayları okuyunca sadece gülesim geliyor....geçmiş olsun umarım bir daha yaşamzsın
ders olmuştur en azından öle düşün..hersey allahtan kulum sen falcıdan medet mi bulmak istersin demiş ve sana bu ibretlik olayı yaşatmıs...afedersın ama benım bu olayları okuyunca sadece gülesim geliyor....geçmiş olsun umarım bir daha yaşamzsın
ay evet ya bende şaştım kaldım yani bir cafeye gittim öylesine vaktim geçsin diye gidersen öyle yerlere iyi oldu sana diyorlar çanta vuracakmışım bilmem ne sanki okadar kolay olay çıkarmak bir kere şaşrdım bu olaya orda kaldım öyle beklemediğim birşeydi zaten kendimi çektim benim derdim çoluk çocuk gidiyor yani onlar anlamaz tacizcileri haklı görüp sende gitmeseydin bilmem ne yazık bu topluma ya kadın kadını yargılar kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor ,bu sitede bizler birbirimize destek olalım dye pyalaşım yapıyoruz ama diğer konularda da görüyorum ben hep bir tatrtışma yersiz eleştiriler anlamadım gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?