Falcıda uğradığım taciz

öyle çantayı kafaya geçirmek kolay değil canım ordan sallama istersen bana haklı bulacakmış beni senin yorumlarına ihtiyacım yok ayrıca öyle sandığın gibi birşey de gelmedi başıma abartma ben rahatsız oldum onu dile getirmek istedim çocuklar da geliyor o cafeye onlar analayamaz diye endişelendim yoksa kendimi kormusını biliyorum allaha şükürler olsun .

sözün özü.daha ne denir ki! arkadaş derdini unuttu burada fikir verenlerle uğraşıyor. sanki biz oh iy olmuş demişiz gibi.sadece biraz uyanık olun dedik.nerelere vardırdılar....
yok arkadas yok insanlara iyilik yaramiyor uyarmaya calisiyoruz niye sen haklisin demiyoruz diye suclu oluyoruz

hayir taciz her yerde yasaniyor ama suanki konu tacizin kendisi degil falcida yasanan tacizden bahsediyoruz...
artik bi yerlerden dur demek lazim tvlerde haberlerde bas bas bagriyorlar gitmeyin diye hadi gittin tek niye gidiyorsun ya basina baska bir is gelseydi...
oyle bir yazmissin ki biz sanki burda tacizi savunuyoruz tacizciyi savunuyoruz hey ALLAHIM ya biz gitmeseydinde dmedik olan olmus gitmis ders alsin die konusuyoruz ama o hala kendini hakli cikariyor...

niye kolay degilmis ne salliyacam burdan yorumlarima ihtiyacin yoksa ne diye konu actin eger konuyu actiysanda yorumumu yaparim sen karar veremezsin buna ben sana basina birsey geldimi diyorum gelseydi diyorum niye herseyin altinda bir art niyet ariyorsun cocuklari dusunuyordunsa madem sesini burda bana degil ordakilere cikarsaydin

tartışmaya girme benle gereksiz konularda konuşmuyorum işine bak hadi canım .

tartışmaya girme benle gereksiz konularda konuşmuyorum işine bak hadi canım .

ne tartisacagim seninle...
evet gereksiz bir konu falcilara akin etmeye devam...
ne yapacagimi senden ogrenecek degilim ! :86:

kendini biliyor demek canım suçlayan yok diyor bide beni suçlu çıkardı elit bir cafeye gitmemişim iğrenç şeylerin yapıldığı yerlere gitmişim ondan taciz yemek müstahhak .

Suçlayan yoksa neden bu kadar tartışma boyutuna geldi anlamadım

kafe işletmiyorum hanımefendi,avukatım.işim dolayısıyla konu sahibinin avukatlığını yapıyorum yani

Çok şükür aklı başında birileri geldi yoruma,seviye biraz yükselir artık

Arkadaşım size de bahsettiğiniz çocukları korumak adına,konunuzu bizden önce polisle paylaşmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum

ama önce bir dediğimi anlasaydınız keşke....ha bir de seviye yükselirken terbiyemizi de korumamız gerekiyor dimi ama.ayıp ayıp...

Son düzenleme:
Neredeyse tacizci falcıyı savunur şekilde mesajları görünce inanamadım.Neden hep konu sahibine yüklenilmiş,falcıya yorum yapılmamış?
Herkes nereye gideceğini,nasıl davranacağını elbette biliyor ama bu talihsizlik hepimizin başına gelebilirdi.Aslında bir uyarıdırda bu konu,olayın ders veren,öğretici boyutunu ele alamıyoruz bir türlü.
Lütfen konu dışına çıkmadan ve tartışma ortamı yaratacak,imalı,suçlayıcı yorumlardan kaçınarak paylaşıma devam edelim.

çok ilginç ya.
türk kahvesi içip de o fincanı kapatmayan bir insan var mıdır?
sırf gırgırına bile olsa o fincana bakıp 2 böcek 3 çiçek görmeyen var mıdır?
burdaki yorumları okuyunca sanki fal baktırmak bizim kültürümüzde yok, fal baktırmak, cahil-cuhela, yobaz, kültürsüz insanların yaptığı bir aktivite gibi geldi. çok güldüm, Allah iyiliğinizi versin.

Nasreddin Hoca sormuş ya ben de sorayım, "e be güzel kardeşlerim hırsızın hiç mi suçu yok?"
Fal baktırırsın çakra açacam ayağına dokunurlar; saç kestirirsin, düzgün olsun ayağına dibine girer dokunurlar; ayakkabı denersin dokunurlar...
Etek giyen, dekolte giyen tecavüze davetiye çıkarır diye beyanat verirler...

Bizler bile burda konu sahibi arkadaşımızı topa tuttuğumuza göre; erkekler bize ne dese az

su ana kadar ki en güzel yorum

ay evet ya bende şaştım kaldım yani bir cafeye gittim öylesine vaktim geçsin diye gidersen öyle yerlere iyi oldu sana diyorlar çanta vuracakmışım bilmem ne sanki okadar kolay olay çıkarmak bir kere şaşrdım bu olaya orda kaldım öyle beklemediğim birşeydi zaten kendimi çektim benim derdim çoluk çocuk gidiyor yani onlar anlamaz tacizcileri haklı görüp sende gitmeseydin bilmem ne yazık bu topluma ya kadın kadını yargılar kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor ,bu sitede bizler birbirimize destek olalım dye pyalaşım yapıyoruz ama diğer konularda da görüyorum ben hep bir tatrtışma yersiz eleştiriler anlamadım gitti .

ders olmuştur en azından öle düşün..hersey allahtan kulum sen falcıdan medet mi bulmak istersin demiş ve sana bu ibretlik olayı yaşatmıs...afedersın ama benım bu olayları okuyunca sadece gülesim geliyor....geçmiş olsun umarım bir daha yaşamzsın

canım bugün bana yarın sana gülme istersen biz kadınlar heryerde tacize uğruyoruz gülüncek birşey yok falcıdan medet ummuyorum allah inancım var çok şükür öyle aşırı birşeyde yaşamadım kafanda ne kurduysan artık bilemiyceğim zaten tepki verirdim o şekilde birşey olsa sende fal baktırmışsındır eminim herkes baktırıyor ayrıca kendimde bakıyorum ben biz fal bakanlar allaha karşı gelmiyoruz bunu kafana sok lütfen böyle konuşrsunuz fal baktımak istersiniz sonra bu nasıl bir şey anlamadım gitti .

sende ona diycektinki dur bide ben sana enerjimi veriyim diyerek yüüznü bi cırmıklıycaktın baştan aşağıya sonra o tırnaklarının arasında kalan derilerini temizlerken tırnaklarımın bütün enerjisini sana verdim bak diyerek kalkıcaktın biraz sadistce gelebilir ama inanki kendini çok iyi hissedecektin tacizciler heryerde bende çok kalabalık bi dolmuşta uğramıştım bundan 3 sene önce falan adam merdiven basamağında tam kapı ağzında bende önündeyim ayakta araba fren yapıyor bu bana yaslanıyor ilkinde frendendir sakin ol dedim kendime ama baktım ikinci olunca arkamı dönüp baktığımda sırıtıyo bana...yolcu inmek isteyince kapı açıldı bu tam basamaktan inerken yol vermek için tekmeyi bi koydum yuvarlandı hayvan yerde tabi herkes indi abi ne oldu falan sölesene abi nasıl yuvarlandın öle ordan dedim sırıtarak düştüm dedi binmedi tekrar...binseydi daha başka planlarımda vardı öküz için

Son düzenleyen: Moderatör:
aman dikkat edin kızlar,fal cafe adında bazı cafeler.genç kızları kandırıp ağlarına düşürüyorlarmış....fal cafe de olsa yalnız gitmeyin derim...giderseniz dahi öyle erkekli kızlı kalabalık gidin....

bence internette bu söylediğini yaymak en iyisi.çünkü artık herkes bişey yapmadan önce bi internete girip araştırıyo.önce burdan tam mekan ismi verebilirmisin bilmiyorum ama güzel bi tarif et o kişiyide tarif et.adı v.s zaten burda yazdıklarımız google dan bazen araştırma yaparken çıkıyo.baya bi insana ulaşırsın.

kim demiş ya bu söylediğini sen neden insanlara ders vermek gibi bi çaba içindesinki.ben fal baktırmak isteyen insanların medet bulmak için çaba içinde olduklarını hiçç sanmıyorum.sen bence aklını kendine sakla

ya sen böyle kadınları boşver.bunlar kendileriyle barışık olamadıklarından kime saldıracaklarını bilemez.destek olmak yerine konuşurlar boş boş.taciz kadının suçu değil erkek zihniyetinin bi ürünüdür.her ne koşulda olursak olalım bu tacizciyi haklı kılmaz.tacize uğrayan kadın önceden ne kadar ben olsam şunu bunu yaparım desede o ana için tepki vermek kolay değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…