ya sen böyle kadınları boşver.bunlar kendileriyle barışık olamadıklarından kime saldıracaklarını bilemez.destek olmak yerine konuşurlar boş boş.taciz kadının suçu değil erkek zihniyetinin bi ürünüdür.her ne koşulda olursak olalım bu tacizciyi haklı kılmaz.tacize uğrayan kadın önceden ne kadar ben olsam şunu bunu yaparım desede o ana için tepki vermek kolay değildir.
arkadaşlar konu ne kadar saptırılmış.burada ilk tepkiyi ben vermiştim ya ilaç atıp uyutup tacavüz ederse diye ama konu sahibi hemen savunmaya geçti fal baktırdım diye bide tecavüzemi uğracağım diye.yani agresif yaklaştı.ama çok sonradan cafede baktırdığını eve gitmediğini belirtti benimde aklım yattı bu defa.yani baştan söylemesi gereken şeyi sonradan söyledi.bence tartışma buradan çıktı.ayrıca insanlara seviyesiz yorumlar yapıyor diyen bir avukat arkadaşa lafım burada hiç kimseye hakaret edemezsiniz bu bir ikinciside keşke siz asil duruşunuzu korusaydınızda en azından bizlerden farkınız olurdu.neyse konu siz değilsiniz.insanın basireti bağlanır o an hiç birşey yapamaz.ama akıllı düşününce konu sahibi arkadaşın cevapları çelişiyor.kahve falı ile enerji çıkarmanın ne alakası var.eğlencesine baktırayım dedim diyorsunuz fal kafeler var herkes baktırır diyorlar ama ben hiç öyle enerjili kahve falıda görmedim.hep fincana bakılır yanlışmıyım?
falcının dangalaklığı bir yana, senin tepkisiz kalman beni de sinir etti. şimdi falcıyı geçelim. yalnız şöyle birşey var ki bak adam bilemediği halde dokunmaya devam etti, birşey yapamadım diyorsun. adam bilemiyor, ne bekliyorsun ? parasını da vermeseydin onun da. ya bir de enerji öyle dokunarak verilmez ki.. çok amatörmüş o sapık falcı..
ya sen böyle kadınları boşver.bunlar kendileriyle barışık olamadıklarından kime saldıracaklarını bilemez.destek olmak yerine konuşurlar boş boş.taciz kadının suçu değil erkek zihniyetinin bi ürünüdür.her ne koşulda olursak olalım bu tacizciyi haklı kılmaz.tacize uğrayan kadın önceden ne kadar ben olsam şunu bunu yaparım desede o ana için tepki vermek kolay değildir.
canım bugün bana yarın sana gülme istersen biz kadınlar heryerde tacize uğruyoruz gülüncek birşey yok falcıdan medet ummuyorum allah inancım var çok şükür öyle aşırı birşeyde yaşamadım kafanda ne kurduysan artık bilemiyceğim zaten tepki verirdim o şekilde birşey olsa sende fal baktırmışsındır eminim herkes baktırıyor ayrıca kendimde bakıyorum ben biz fal bakanlar allaha karşı gelmiyoruz bunu kafana sok lütfen böyle konuşrsunuz fal baktımak istersiniz sonra bu nasıl bir şey anlamadım gitti .
kim demiş ya bu söylediğini sen neden insanlara ders vermek gibi bi çaba içindesinki.ben fal baktırmak isteyen insanların medet bulmak için çaba içinde olduklarını hiçç sanmıyorum.sen bence aklını kendine sakla
bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir....
geleceği Allahu tealadan başka kimse bilemez,heleki onun yarattığı bi canlıdan medet ummak,Allah'ın geleceği tek bilen olması özelliğine terstir ve şirke girer.
her şerde bi hayır vardır derler,belki böylece bu tür şeylerden medet ummayı kesersiniz
Neredeyse tacizci falcıyı savunur şekilde mesajları görünce inanamadım.Neden hep konu sahibine yüklenilmiş,falcıya yorum yapılmamış?
Herkes nereye gideceğini,nasıl davranacağını elbette biliyor ama bu talihsizlik hepimizin başına gelebilirdi.Aslında bir uyarıdırda bu konu,olayın ders veren,öğretici boyutunu ele alamıyoruz bir türlü.
Lütfen konu dışına çıkmadan ve tartışma ortamı yaratacak,imalı,suçlayıcı yorumlardan kaçınarak paylaşıma devam edelim.
gittiğin yerin yada yaptığın işin, hayırlı olmadığının bi belirtisi bu?
bence falcıya değil, kendine öfkelenmelisin
ben nerden medet umuyorum diye bi düşün bakalım?
keşke şikayetçi olsaydın.oraya çocuk yaşta cahil kızlarda gidiyordur böyle bir sapık daha ileriye de gidebilirpolise şikayet etseydin yada ordaki kızları bu adam tacizci dye uyarsaydın keşke:26:
ya arkadaşım neden medet umayaım iyimisin sen ölesine baktırdık işte ben kendimde bakıyorum zaten ne var bunda yani bu kadar büyütüyorusnuz kendimede öfkelenmiyorum yani çünkü falcıya gidince tacize uğrayacağımı bilemezdim bilseydim gitmezdim zaten sizin bu tutumunuzu anlamadım allah aşkına çok mu iyi müslümansınız bana ders veriyorsunuz burdan ya seni duyanda kara çarşaflı 5 vakit namazında biri sanır yani ha öyleysen birşey demiyorum saygılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?