Falcıda uğradığım taciz

böyle kadinlar derken ?
kimsenin burda tacizi yada tacizciyi savundugu yok...
yaptiginin hata oldugunu belirttik uyarmaya calistik olabilecek ihtimalleri soyledik...anlayana tabi

Ne falı bu da dokunuyor öyle enerji filan veriyor .Benim bildiğim fal kahve falı ya da tarot olur enerji vermek ne ayak. Buna baştan izin vermicektiniz.

falcının dangalaklığı bir yana, senin tepkisiz kalman beni de sinir etti. şimdi falcıyı geçelim. yalnız şöyle birşey var ki bak adam bilemediği halde dokunmaya devam etti, birşey yapamadım diyorsun. adam bilemiyor, ne bekliyorsun ? parasını da vermeseydin onun da. ya bir de enerji öyle dokunarak verilmez ki.. çok amatörmüş o sapık falcı..

yorumları hayretler içerisinde okudum. konu sahibi arkadaş sadece o tacizciyi şikayet etmediğin için suçlusun. onun dışında için rahat olsun falcıdan medet ummak falan bunlar hiç hoş tabirler değil. kaldı ki bu forumda bile fal ve falcı topiği var. herkes birbirine falcı öneriyor. bir an önce o falcıyı şikayet et.

arkadaşlar konu ne kadar saptırılmış.burada ilk tepkiyi ben vermiştim ya ilaç atıp uyutup tacavüz ederse diye ama konu sahibi hemen savunmaya geçti fal baktırdım diye bide tecavüzemi uğracağım diye.yani agresif yaklaştı.ama çok sonradan cafede baktırdığını eve gitmediğini belirtti benimde aklım yattı bu defa.yani baştan söylemesi gereken şeyi sonradan söyledi.bence tartışma buradan çıktı.ayrıca insanlara seviyesiz yorumlar yapıyor diyen bir avukat arkadaşa lafım burada hiç kimseye hakaret edemezsiniz bu bir ikinciside keşke siz asil duruşunuzu korusaydınızda en azından bizlerden farkınız olurdu.neyse konu siz değilsiniz.insanın basireti bağlanır o an hiç birşey yapamaz.ama akıllı düşününce konu sahibi arkadaşın cevapları çelişiyor.kahve falı ile enerji çıkarmanın ne alakası var.eğlencesine baktırayım dedim diyorsunuz fal kafeler var herkes baktırır diyorlar ama ben hiç öyle enerjili kahve falıda görmedim.hep fincana bakılır yanlışmıyım?

bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir....
geleceği Allahu tealadan başka kimse bilemez,heleki onun yarattığı bi canlıdan medet ummak,Allah'ın geleceği tek bilen olması özelliğine terstir ve şirke girer.
her şerde bi hayır vardır derler,belki böylece bu tür şeylerden medet ummayı kesersiniz

arkadaşım ya ben burda yalan mı söylüyorum ne garip bir kadınsın ben bir cafede fal baktırdım adam çakralarına bakayım dedi bu şekilde bir şeye maruz kaldım yani öyle abartı bir durum olsa zaten bağırırdım yani herkesde duyardı falcıya gittim diye ne cahilliğim kaldı ne innançsızlığım resmen adamı savunuyorsunuz burdan bana sende gitmeseydin yapmasaydın tabikide o an birşey yapamam yani anlık birşey zaten kendimi geri çektim diyorum anlamıyormusun bende en az senin kadar namusluyum bana ordan namus dersi verme agresfileşirim tabi konuyu farklı yere getiriyorsun hassas yerden vurmaya çalşıyorsun hep böyle bir küçümseme ,inanmama tavırları avukat arkadaşım da ssenin bu tavrından rahatsız olduğu için yorum yapmış hakaret li bir msj değil senin yaptığın asıl hakaret bana benim onuruma sen gittin iyi oldu sana gibi mini giydin öyle olur ne demek ya hala öyle birşey görmedim bilmem ne bende görmemiştim ama gördüm yani ayrıca fal işiyle uğraşan insnalar reiki ,meditasyon gibi şeylerle de ilgilidir bunuda öğren adamın niyeti başka sapık o olay başka yoksa genelde fal bakan insanlar enerji olaylarınlada ilgildir .

adam bilemediği halde dokunmaya devam etmedi canım ben çektim kendimi ama insnalar ona gidiyor burdan uyarmak istediğm için açtım bu konuyu.

bende şaşrıdım ya resmen saldırıyorlar bu nasıl bir zihniyet ben faclıya gidin demiyorum ki zaten ama canım sıkılmıştı vaktim vardı gittim ne demek yani neler ima ediyorlar yazık ya valla yazık bu millete kadın kadına düşman önce biz kendimiz böyle düşüyoruz birbirmize

vallahi buraya bir topik açıyorsanız herksin düşüncesini belirtmesi gayet normal olumlu ve olumsuz.o nedenle allahın bana bahsettığı aklımı sizlerle paylaşmak en doğal hakkım.tabi anlayana...siz şirk amaçlı yapmadıysanız bile ama bu şirke girer...inancınız mutlaka ki vardır zaten bu inanç ışığında bu olaydan ders çıkarır bir daha da yapmazsınız diye umut ediyorum...tacizin hiç bir gerekçesi olamaz ama bu kadar olaylar yaşanırken bile bile lades değil de nedir bu...ama şıhlarının çorabını koklayan insanlarla dolu bir ülkede bu tarz şeylere alıştık artık...tekrardan geçmiş olsun ....

Hangi yüzyılda yaşıyoruz, falcıdan medet ummak- falcıdan ahval sormak akıl harcı değil, olmamalı..

Neden akıllanmıyoruz artık, neden ?

Taciz konusu çok ayrı bir konu. Heryerde heran karşılaşabilir bir durum malesef. Daha fazla dikkatle önüne geçebiliyor oda bazı zamanlar ancak, bu durumların.

Son düzenleme:
gittiğin yerin yada yaptığın işin, hayırlı olmadığının bi belirtisi bu?
bence falcıya değil, kendine öfkelenmelisin
ben nerden medet umuyorum diye bi düşün bakalım?

medet umma olarak değilde falcıyı şikayet etmeli bence.hepimiz fal baktırıyoruz ya eğlence amaçlı yada bir umut diye avunmak için .Bu işi kötüye kullanıp suistimal eden falcı.Nereden bilelim tacizci olup olmadığını değilmi,alınlarında yazmıyor sonuçta.Üstelik gizli saklı bir yer değil kafeterya burası.

keşke şikayetçi olsaydın.oraya çocuk yaşta cahil kızlarda gidiyordur böyle bir sapık daha ileriye de gidebilirpolise şikayet etseydin yada ordaki kızları bu adam tacizci dye uyarsaydın keşke:26:

gittiğin yerin yada yaptığın işin, hayırlı olmadığının bi belirtisi bu?
bence falcıya değil, kendine öfkelenmelisin
ben nerden medet umuyorum diye bi düşün bakalım?

ya arkadaşım neden medet umayaım iyimisin sen ölesine baktırdık işte ben kendimde bakıyorum zaten ne var bunda yani bu kadar büyütüyorusnuz kendimede öfkelenmiyorum yani çünkü falcıya gidince tacize uğrayacağımı bilemezdim bilseydim gitmezdim zaten sizin bu tutumunuzu anlamadım allah aşkına çok mu iyi müslümansınız bana ders veriyorsunuz burdan ya seni duyanda kara çarşaflı 5 vakit namazında biri sanır yani ha öyleysen birşey demiyorum saygılar .

keşke şikayetçi olsaydın.oraya çocuk yaşta cahil kızlarda gidiyordur böyle bir sapık daha ileriye de gidebilirpolise şikayet etseydin yada ordaki kızları bu adam tacizci dye uyarsaydın keşke:26:

evet canım öyle düşündüm bende işte ondan konuyu açtım bir şekilde uyarmam gerek çocuklarda gidiyor sonuççta olmadı cafe sahibine gidip konuşcam yolum oraya düştüğünde .

çok talihsiz söylemler bunlar.
müslümanlığıma dil uzatmışsınız
bence eleştrilere saldırmak yerine
eleştrileri oturup objektif bi değerlendirip
kendinize çıkarımlar yapsaydınız
daha isabetli karşılamış olurdunuz yorumları...

Son düzenleme:
Arkadaşım dinden bahsetmek için kara çarşafli olmaya gerek yok.Kara çarşaf denmesine de çok kızıyorum.Neden çarşaf değil de kara çarşaf.

Konuyu lütfen dini boyutuyla ele almayalım.Biliyorsunuz dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…