- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canım banada iskambil açar mısın? ben beyaz tenliyim o esmer..artık daha sık konuşuyoruz da onla acaba nolucak diye merak ettiiiiim:)
Eki Görüntüle 603304 Eki Görüntüle 603305 Eki Görüntüle 603306 Eki Görüntüle 603318 Eki Görüntüle 603329
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
sanki biri senin ayağını kaydırmak için yer kolluyo gibi canım dikkat et uzaktan izliyo böyle seni takipte her dakika en ufacık bi anını yakalamaya çalışıyo.2 tane bribirinden bağımsız haberin var ama bunlar bi türlü gelemiyo sana zamanları var daha çünkü.için sıkıntılı çıkmış gördüm yine olumsuz karamsarsın.biriyle bi kavgan olabilir istmediğin şekilde sonuçlanıcak üzücek seni bu durum ama kız mı erkek mi göremiyorum.ailende bi sıkıntı görmedim ama bide aklından sanki 4 tane şey geçiriyosun bunların 2si birbiriyle bağlantılı şeyler ama bu bağlantılı olanların biri olur gibi oluo olmicak tatlım..Eki Görüntüle 603304 Eki Görüntüle 603305 Eki Görüntüle 603306 Eki Görüntüle 603318 Eki Görüntüle 603329
yani sırf banada fal bak diye kardesıme yorumlattırdım falını :) adagın cıkmıs bir erkekle ilgili adagını yaptıktan sonra istediğin şey gerçekleşcekmiş.gerçekleşmesini istediğin şey uzak bir ihtimal gibi görünüyor sana ama adak sayesinde bir haberle istediğine ulaşcakmışsın.üstünde senin sıkılmana sebep olan gözler varmış.bir insan içinde a harfi var seninle ilgili güzel şeyler düşünüyomuş iyiliğini isteyen birimiş .zürafa görmüş bide ne demek bunu bilmiyomus.kısa bi zamanda eline ufak para geçicekmiş.saçını topuz yapan bi kız sana iyi niyetli görünüyormus esmer bi kızmıs.onunla bi konu hakkında konusuyormussun sürekli.için sıkılmış 50 li bi telefon haberi alıcakmıssın bu telefon haberiyle biraz daha sıkılcakmışsın.3 vakte kadarda bu sıkıntın temiz gözyaşına dönüşcekmiş.kalabalık bir ortama gircekmişsin orda konuşmalar yapıcakmıssın bi kızla dedikodu gibi güleryüzlü konuşmalar yapıp neşelencekmişsin.böyle şeyler yorumlamış.sende bana bak artık istediğim kişiyle evlenebilecekmiyim ne gösteriyo kartlar olumlu olumsuz ve ne kadar bi zaman gibi olucak :)
sanki biri senin ayağını kaydırmak için yer kolluyo gibi canım dikkat et uzaktan izliyo böyle seni takipte her dakika en ufacık bi anını yakalamaya çalışıyo.2 tane bribirinden bağımsız haberin var ama bunlar bi türlü gelemiyo sana zamanları var daha çünkü.için sıkıntılı çıkmış gördüm yine olumsuz karamsarsın.biriyle bi kavgan olabilir istmediğin şekilde sonuçlanıcak üzücek seni bu durum ama kız mı erkek mi göremiyorum.ailende bi sıkıntı görmedim ama bide aklından sanki 4 tane şey geçiriyosun bunların 2si birbiriyle bağlantılı şeyler ama bu bağlantılı olanların biri olur gibi oluo olmicak tatlım..
fal için teşekkürler bu arada
bukadar cok istedigini tahmin etmemistim :) tesekkürler yorum icin
ten renklerinizi sac renklerinizi ac bakayim
ama konuya göre bakamiyorum ne cikarsa onu yorumluyorum
canım ben bugday tenlıyım erkek arkadasım beyz tenlı
tamam ne cıkarsa yorumla :) ben beyaz tenli sarı saclıyım sacım boya normalde koyu kahve orjinal hali kahve gözlüyüm.o yeşil gözlü.kumral saclı beyaz tenli.merakla bekliyorum :)
Eki Görüntüle 603304 Eki Görüntüle 603305 Eki Görüntüle 603306 Eki Görüntüle 603318 Eki Görüntüle 603329
canım içini çok karartmşsn. Sıkıntıların bir köşeye toplanmış. Bir erkekle görüşmen olacak. Olumlu bir görüşmeye benziyor. Onunla bir yola çıkıyorsun. Önün açık. Küçük küçük balıkların var. Parasal kısmetin var. Eline ufakta olsa para geçecek. El ele 2 kişi görüyorum. KüÇÜK kuşların var. Uzaktan haber gelecek. Masa bir bir tane de devletle ilgili birşey olabilir. Bunları gördüm canım. Herşey gönlünce olsun. Benim için de iskambil açar mısın. Ben kumralım o benden biraz açık.
ay insallah canim cok sagolAbla uzun sivri burunlu bir adam var.Sıkıntıyı stresi atmış zafer kazanmış bir erkek.Uzaktan uzağa da seni izliyor.
Bir gorusmen olacak sevdiğinle.Ufak bir tartışma yaşayacaksınız ama tatlıya baglanacak.Bu konuyla ilgili iki
dileğin varmıs biri oldu olacak.
Diğer dileginde bir teklifle ilgili sanırım.Bu erkekten teklif mi bekliyorsun ? Bir tartışmadan sora ani bir şekilde gelecek o teklif,hic beklemedigin bir anda..
Sevdiğin ailevi sorunlar da yaşıyor bunu sana da yansıtmış.
Sen de karanlıklar içinde kalmışsın.Ama hepsi gidecek abla yüreğin tertemiz olacak.
Ziyaret etmek istedigin biri veya bir yer var,oraya gideceksin.
Sana akıl veren kumral bir arkadasin varsa ona dikkat et derim.yüzüne gülüp arkandan kuyunun kazan tiplerden bu.
Çok çok güzel bir haber sana gelmeyi bekliyor,bu haberden.sonra özgüven patlaması bile yaşayabilirsin öyle güzel bir haber:)
Abla.bana iskambil acar misin
ikimiz de beyaz tenliyiz
benim saçlarım kahverengi onun saclari sarıya dönük
ay insallah canim cok sagol
canim siyah sacli beyaz tenli bir erkekle yakinlasman olacak canim bekledigin bir teklif var ama gecende dedigim gibi seninki kendi yolunda kalbinde ailesinden baska birsey yok düsünceleride hep ailesinden yana
:)
Evet abla şu an öyle olduğundan eminim,düşünmüyor bu konuları
ama ilerisi için de hiç mi umut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?